Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

u pravu ste da problem treba da resi posta ili kinez. cekam da prodje 45 dana pa da trazim refund.

isao sam kod coveka da ga pitam da mi pokaze tracking number i dokaz o kupovini kad vec tvrdi da je paket za njega i da je sve regularno. besan sam sto mi je uzeo bumper, sto da mi uzme moj bumper?

on topic:

naime, android 6 dolazi na tri xiaomi telefona.

jel vredi nesto taj android 6, da mu se nadamo na rn2 ili je to sve isto sr@nje, drugo pakovanje?

Poslednja izmena:
Meni na Nexus 5 vidno bolje rado nego Android 5, tako da nije isto.

A da sam ti rekao da je isto, onda bi ti trebao? 😀

da si rekao da je znatno bolji i da donosi gomilu poboljsanja, onda da, bilo bi mi gotivno. ovako, meh...

Za android:
Pa tako je i rekao, nisi lepo pročitao.

Za pošiljku:
Bumper nije tvoj dok ne potpišeš prijem. Dotle je vlasništvo prodavca, kineske pošte, ili naše pošte. Tvoj nije.

Poslednja izmena:
Е ***, алал ти теорија. Не него је онога ко га је украо.

Tagovaću ljutog ako se ne složiš sa mojom teorijom. [emoji33]

Haha [emoji2]

Za android:
Pa tako je i rekao, nisi lepo pročitao.

Za pošiljku:
Bumper nije tvoj dok ne potpišeš prijem. Dotle je vlasništvo prodavca, kineske pošte, ili naše pošte. Tvoj nije.
tako je, nisam lepo procitao, kasno je bilo 🙁

e onda super, cekamo android 6 🙂

a sto se posiljke tice, dobro, nije moja, dok ne potpisem? a ovaj lik sto je potpisao? sad je njegova?

a o kome to pricate vec neko vreme?

ja sam siguran da cim izadje za mi3 mi4 i minote da ce nedelju dana posle toga da izadje i dev rom android6.0 za sve ostale...ne vidiim razlog sto ne bi

ja sam siguran da cim izadje za mi3 mi4 i minote da ce nedelju dana posle toga da izadje i dev rom android6.0 za sve ostale...ne vidiim razlog sto ne bi
Nema šanse. Ti telefoni što dobijaju M su do sad radili na kitkat.
Verovatno će doći M i za druge uređaje al ne računaj pre sredine sledeće godine.
Ako vršljaš po MIUI forumu shvatices da im je Redmi serija skroz nebitna. Uvek kad se otvori neka tema dal je vezano za Android ili hardver uvek se koriste telefoni Mi serije za poređenja i diskusije.

mene je pocelo debelo da nervira sto ne postoji opcija za mrezu: 3g only, nego samo: prefer 3g. danas mi skace sa 3g na 2g i gubi konrkciju, kao lud, a stojim u mestu. ne mogu sajt da otvorim. to se desava samo na jednom mestu u jednoj zgradi, al opet nervira me. ocigledna je stvar da je neki problem sa signalom tu, ali opet, kad uhvati 3g radi dobro.

da li uopste neki aandroid ima tu opciju: 3g only, posto ja do sada nisam video ni na jednom.

Ja ću ti reći, ako priznas da je m2 note bolji [emoji14]

tako je, nisam lepo procitao, kasno je bilo 🙁

e onda super, cekamo android 6 🙂

a sto se posiljke tice, dobro, nije moja, dok ne potpisem? a ovaj lik sto je potpisao? sad je njegova?

a o kome to pricate vec neko vreme?

Kazem ti da nije vredno maltretiranja razmišljanja o toj pošiljci a kamoli ići nekom čoveku na vrata. Čoveku koji je ili totalni paćenik ili potpuno nevin. Ne znaš i nećeš saznati. Zamisli da tebi tako neko dodje ma vrata, šta bi mu uradio?

Pošiljka nije tvoja, ali su pare tvoje. Dobićeš ih nazad. To je jedino bitno.

Ako sam razumeo pitanje, pričamo o raspravi u temi o kineskim telefonima izmedji enraged i milka. Ako nije obrisano i ako imaš sat vremena života da baciš na čitanje besmislene rasprave, ti izvoli pa čitaj.

e hvala za info 🙂

meni niko ne moze da dodje na vrata iz tog razloga jer ja nikad tako nesto ne bih uradio.

vezano za 3g- kako? m2n je bolji.

https://www.dropbox.com/s/9lrf1ev08icia28/MTKEngineerMode_v1.1.apk?dl=0

Skini ovo, udji u podešavanja, nadji pod telephony network selecting i to je to.

43ab1278aba8149191c90c82c8254e21.jpg

Bas bas tesko. Koliko pratim xiaomi samo flagshipovi imaju podrsku 2+ godine,sto je i nekako logicno,ipak su ga ljudi 3,4 puta vise platili nego budzet redmi.

Znaci 6.0 ocekujem za mi3,mi4,mi note,mi note pro i eventualno mi4c.

mmm znam za taj MTK Engineering Mode, ali mi se nije instalirala dodatna aplikacija. ja sam mislio da za to ne treba da se instalira aplikacija, vec se tome pristupa preko kodova.

hvala puno, probacu

Poslednja izmena:
Ma mozes i preko kodova, ali zašto da pamtim 10 cifara? Ovako namestiš npr na nova launcher swipe ili double tap i on ti otvori to i mirna Bačka.

Imaš još gomilu tu podešavanja, pa sve što te zanima procackas.

kolege, treba mi hitno savet kako da saznamo koja je verzija telefona, tjs da li je fdd?
Glupi prodavci nemaju pojma a kutije nisu original:-#

kolege, treba mi hitno savet kako da saznamo koja je verzija telefona, tjs da li je fdd?
Glupi prodavci nemaju pojma a kutije nisu original:-#
16gb verzije serijski brojevi ispod baterije
2015051 fdd
2015052 td

32bg verzije su sve fdd

P. S. Zašto bi neko prodavao bez kutije? Meni tu nešto smrdi

Hvala,vidim ima i neki kod da se kuca,ali ovo ce biti dovoljno valjda.
*** glupa prodavacica cita mi specifikacije preko telefona s neke kutije 2gb rama procesor cetri jezgra 1.7.ghz...mislim se il je pijana ili nemaju original kutije, pa da se informisem na vreme, idem da pazarim masinu.
Znam da placam skuplje ali mi strasno bitna overena garancija na dve godine, pa nek se oni akaju ako nesto ne daj boze ode..ili zovem trzisnu.
Dakle, skuplje jeste ali dve godine garancija.

upravo sam stavio Nillkin glass i svakakva sam stakla do sada stavljao ali ovo je komplet - i pakovanje je za poklon 😀

dobiju se i mala stakalca za zadnju kameru 😛
jeste skuplje ali samo to sto kad ostane zrce prasine posle stavljanja onom plavom anitdust folijom moze ponovo da se skine
moja preporuka.
http://www.gearbest.com/other-screen-protectors/pp_261855.html

PS
kad sam ga stavio mislio sam da sam pogresno stavio jer je rupa zahvatila desno od zvucnika (mislio sam da u rupu treba da upadne i kamera ali verovatno treba da upadne senzor osvetljenosti):smash:

Nazad
Vrh Dno