radi, mozda nekad nece raditi...cela pricaKoja je razlika izmedju TDD i obicne verzije?
Jel moguce da ovaj nema 4g kod nas?
radi, mozda nekad nece raditi...cela prica
tako je, nisam lepo procitao, kasno je bilo 🙁Za android:
Pa tako je i rekao, nisi lepo pročitao.
Za pošiljku:
Bumper nije tvoj dok ne potpišeš prijem. Dotle je vlasništvo prodavca, kineske pošte, ili naše pošte. Tvoj nije.
Nema šanse. Ti telefoni što dobijaju M su do sad radili na kitkat.ja sam siguran da cim izadje za mi3 mi4 i minote da ce nedelju dana posle toga da izadje i dev rom android6.0 za sve ostale...ne vidiim razlog sto ne bi
Po čemu je bolji?Ja ću ti reći, ako priznas da je m2 note bolji [emoji14]
tako je, nisam lepo procitao, kasno je bilo 🙁
e onda super, cekamo android 6 🙂
a sto se posiljke tice, dobro, nije moja, dok ne potpisem? a ovaj lik sto je potpisao? sad je njegova?
a o kome to pricate vec neko vreme?
Bas bas tesko. Koliko pratim xiaomi samo flagshipovi imaju podrsku 2+ godine,sto je i nekako logicno,ipak su ga ljudi 3,4 puta vise platili nego budzet redmi.ja sam siguran da cim izadje za mi3 mi4 i minote da ce nedelju dana posle toga da izadje i dev rom android6.0 za sve ostale...ne vidiim razlog sto ne bi
16gb verzije serijski brojevi ispod baterijekolege, treba mi hitno savet kako da saznamo koja je verzija telefona, tjs da li je fdd?
Glupi prodavci nemaju pojma a kutije nisu original:-#
Moze često i iz menija telefona-> Developers optionsja sam mislio da za to ne treba da se instalira aplikacija, vec se tome pristupa preko kodova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari