Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

AOSP da, ali miui/meizu ne 🙂

Lepo sam mu rekao da radim u posti i da mogu tacno da mu objasnim sta da radi,covek nece da se javi na PM.
Hteo sam da mu pomognem jer ne volim nepravdu,a mozda bi i nekog kolegu doveo u tesku situaciju ali momak je neozbiljan na svoju stetu tako da bolje da gledam svoja posla

upravo sam stavio Nillkin glass i svakakva sam stakla do sada stavljao ali ovo je komplet - i pakovanje je za poklon 😀

dobiju se i mala stakalca za zadnju kameru 😛
jeste skuplje ali samo to sto kad ostane zrce prasine posle stavljanja onom plavom anitdust folijom moze ponovo da se skine
moja preporuka.
http://www.gearbest.com/other-screen-protectors/pp_261855.html

PS
kad sam ga stavio mislio sam da sam pogresno stavio jer je rupa zahvatila desno od zvucnika (mislio sam da u rupu treba da upadne i kamera ali verovatno treba da upadne senzor osvetljenosti):smash:
ja imam bas to staklo koje si ti opisao. to za kameru nisu stakalca, nego folije. barem je meni folija.

mmo, nisam imao vremena da sednem i lepo da ti napisem. isao sam danas u postu, pricao sa kontrolorom, uradice sve sto mogu. hvala ti!

Poslednja izmena:
moguce da si u pravi - nisam zagledao ima 10ak kruzica meni licilo na staklo ili mi prosto bilo logicno da uz staklo bude staklo 🙂 ali ...

PS
a da i na linku pise staklo + clear film camera 😀
za pismenog dosta

Poslednja izmena:
jedina mana mu je sto nije 2.5d. ja ga imam odavno i nigde njje pokazalo...

inace, kod za ulazak u mtk engineering mode je *#*#3646633#*#* . probao sam na rn2 i radi. hvala djilkosu za ideju. videcemo da li ce da mi besni signal sad.

Signal kao signal će ostati isti, samo kad ga zakljucas na only nema da silazi, samo će ostati na crtu dve.

ma to pricam, ne mislim da ce mi odjednom biti bolji signal, samo nece da mi skace na edge kad je 3g slab. bolje i jedna crta 3g nego pun edge imho.

zasad mi nije divljao, videcemo za dalje...

Sta mislite, da li ova prime verzija brze jede bateriju i za koliko procenata?

inace, kod za ulazak u mtk engineering mode je *#*#3646633#*#* . probao sam na rn2 i radi. hvala djilkosu za ideju. videcemo da li ce da mi besni signal sad.
У опису каже да јесте,
Screenshot_2015-12-30-06-39-42.jpg

Poslednja izmena:
Lepo sam mu rekao da radim u posti i da mogu tacno da mu objasnim sta da radi,covek nece da se javi na PM.
Hteo sam da mu pomognem jer ne volim nepravdu,a mozda bi i nekog kolegu doveo u tesku situaciju ali momak je neozbiljan na svoju stetu tako da bolje da gledam svoja posla
Ako nije problem forvarduj mi tu poruku. Volim da budem informisan i spreman na svaku situaciju.
Meni su pocele cesto da ne stizu stvari bez broja za pracenje.
Ranije je sve stizalo a sada bas cesto ne stigne. Tu nema pomoci ali bih voleo da procitam tvoj savet za hunterov slucaj jer kakvo je ludo vreme mozda pocnu da nestaju i stvari sa pracenjem.

moj jeste bar mislim
kad budem kuci zveknucu jedan makro snimak bas da i ja vidim (pod rukom to je to) :-devil-:

uh al si me zbunio
*#*#64663#*#* je znaci test mode
*#*#3646633#*# engineering mode po trojka levo i desno od prethodnog

nije lose za zapamtiti :d

Danas provalim da nas telefon, za razliku od svega drugog sa USB OTG funkcijom sto sam probao ne prepoznaje exFat particionisanje. Kupio sam 64gb karticu i spojio je preko citaca i OTG kabla sa telefonom i prc, kaze neispravna kartica. Svugde drugo je radila, pc ne moze da je formatira u Fat32 ngo samo exFat i NTFS. Tek nekim particionisanje programcicem uspem u fat 32 i tako je proradilo tj fon je vidi sada. Bas sramotno, Samsung tab vidi, sgs5 vidi, dva kineska boksa vide, RN2 ne...

Poslednja izmena:
Screenshot_2016-01-02-08-42-03_com.android.settings.png
И на прошлом је било тако. За раније не знам.

Da li neko od vas ima problem sa kvalitetom razgovora na ovom telefonu?
Od kada sam počeo da ga koristim svi ljudi mi se žale da me slabo čuju i kažu mi da zvučim kao da pričam iz bureta. Čak i kad sam kod kuće imam taj problem, a da ne pričam kada sam u autobusu ili u nekoj gužvi gde je dosta bučno. Recimo kada sam u busu ljudi me ne čuju dobro pa moram da se derem da bi mogli da razgovaramo. Ovih problema nisam imao dok sam koristio Nexus 4, mogao sam bukvalno da šapućem i da me ljudi sa druge strane odlično čuju.
Malo sam tražio po netu i vidim da su se ljudi žalili i kao rešenje su ponudili da se isključi Google now da ne sluša u svim aplikacijama OK Google da bih se pokrenuo, ali to sam isključio i nema nikakve razlike.

Ako neko ima ideju kako bih ovo mogao da rešim bio bih mu veoma zahvalan.

Hvala unapred, živi bili i srećni praznici 😉

Мени је било тако, тражио сам где има да се угаси noise cancellation, помагало је на неким ранијим телефонима, али наш фон то нема. На крају је помогао фабрички ресет.

Мени је било тако, тражио сам где има да се угаси noise cancellation, помагало је на неким ранијим телефонима, али наш фон то нема. На крају је помогао фабрички ресет.

Redmi Note, Miui V7

b157c0c49d9c66787492c9562572d09f.jpg

Као што рекох, неки телефони имају али RN2 нема (иако има два микрофона),

5e3bc8d5cd7a8b805543bf1268b826b0.jpg

Све сам пробао, на крају само фабрички ресет...

Poslednja izmena:
Ja sam ovim nisam imao problem..cak me i sagovornik cuje mnogo bolje od recimo nekih drugih telefona ( g2, g3, lumia640lte )

@matke, udji u Engineer mode, pa Hardware testing, pa audio, pa normal mode, pa za type izaberes Mic i onda se igras sa value, mislim da je default 64 ti probaj 120 pa ako te i dalje ne cuju probaj 150-200.

Pazi stvarno ne znam kako se čuje, kažu kao iz konzerve sad ne znam da li je tiho ili je problem što je takav zvuk pa se ne čuje jasno i razgovetno.
Nego me baš mrzi da radim reset jer sam tek skoro sve podesio kako mi odgovara 🙁 ali dobro ako nema drugog rešenja moraću tako.

Moraću da proverim kako se čuje pa ću da vidim šta mi je činiti. Kako se ulazi u engineer mod?

Da li neko može da pomogne. Pre nekoliko dana uzeo sam RM2, stigao je sa 7.0.99.99 (LHFNYUN) romom koji u startu nje bio OK, pun raznih gluposti i tel. se dosta grejao u radu. Takođe nije radila ni vibracija za pozive, notifikacije o sl., iako bi tel. zavibrirao prilikom uključivanja, što po mom mišljenju znači da vibracija fizički radi. Skontao sam da navedeni ROM ne valja, te sam ga zamenio. Nakon flešovanja, stavio sam poslednji dev. rom, i sada tel dosta brže radi, više se ne pregreva, ali vibracija i dalje ne radi. Skinuo sam i app za testiranje baterije, ali ni sa njim ne radi. Nije mi jasno u čemu je problem, jer tel. prilikom uključivanja zavibrira. Svaka pomoć je dobro došla, jer sam u tel. ubacio nekoliko različitih romova, brisao svaki put keš, ali nikako da proradi vibracija...

Nazad
Vrh Dno