Normalan korak u slanju te poste. Ugasi dispute, zbog takvih poteza polako prestaju da isporucuju u Srbiju.
a ovo?
http://www.gearbest.com/memory-cards/pp_204281.html
Dobre su ocene kupaca, ozbiljn(ij)a je prodavnica ali bas me zanima da li je original?
Данас ми напокон стигла та картица. Пошто имам и оригинал купљену код нас реко да их упоредим. Наоко се види разлика у боју и чини ми се једна стрелица. Е сад шта сам пробао? Пробао сам капацитет и брзину писања. Читање нисам јер рачунам да је боље од писања.Ne znam sta da ti kazem, ja se ne bih usudio, kod nas je ista takva , naravno original 3200-3300, znam jer sam skoro kupovao. Razlika je nekih 10-ak evra...:trust:
Данас ми напокон стигла та картица. Пошто имам и оригинал купљену код нас реко да их упоредим. Наоко се види разлика у боју и чини ми се једна стрелица. Е сад шта сам пробао? Пробао сам капацитет и брзину писања. Читање нисам јер рачунам да је боље од писања.
Капацитет, на компу показује 59.6 GB исто као и оригинал. Натоварио сам је скоро до краја и то је то, а брзина писања, е ту је цака, оригинал пише брзином од 19.5 MB максимално а ова нова није ишла испод 21.5 до задњих 5 гига поред крај и ту је минимум био 21.1!? Испаде бољи Кинез од оригинала. Немам сад да је заденем у свакодневној употреби да проверим стабилност. Ако је и то ок она сам супер прошао...
Једино што ме збуњује је када одем на опцију форматирања нема FAT32 него само exFAT и NTFS!?
Meni se desilo da je stigao predmet a nisam ostavio feedback, na ebay, i posle 10 dana covek me kontaktira sa pitanjem da li je stiglo i pljas tracking number koji radi, a sad ako kazes nije stiglo a on pljusne tracking sta onda, kazi uvek kako jeste
Posto mi u ponedeljak stize ta kartica sa gearbesta na drugarevu adresu a oprecna su misljenja o originalnosti vise ih ima da nije original dali je najpametnije da mu kazem da ne prima paket i trazim refund(mada ovi sa gearbesta se kunu da je original,mada kinezi su prevare to je cinjenica) kada se odbije prispece paketa sta se navodi kao razlog,da nije uopste dosao ili sta vec,jos ako carina udari nerealnu procenu bice to samo jos razlog vise za vracanje
Не разумем те, шта ти треба? Објасни. Да пратиш пошиљку tracking number. Order number једино ако им пишеш нешто, жалиш се нпр па да им даш тај број!?pise mi order number
Mozda ti je stigao original a ti imas kinez?Данас ми напокон стигла та картица. Пошто имам и оригинал купљену код нас реко да их упоредим. Наоко се види разлика у боју и чини ми се једна стрелица. Е сад шта сам пробао? Пробао сам капацитет и брзину писања. Читање нисам јер рачунам да је боље од писања.
Капацитет, на компу показује 59.6 GB исто као и оригинал. Натоварио сам је скоро до краја и то је то, а брзина писања, е ту је цака, оригинал пише брзином од 19.5 MB максимално а ова нова није ишла испод 21.5 до задњих 5 гига поред крај и ту је минимум био 21.1!? Испаде бољи Кинез од оригинала. Немам сад да је заденем у свакодневној употреби да проверим стабилност. Ако је и то ок она сам супер прошао...
Једино што ме збуњује је када одем на опцију форматирања нема FAT32 него само exFAT и NTFS!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari