Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

Ja ni gledao nisam koji je rom dosao sa telefonom, a stigao je iz kine... Samo sam puko najnoviji weekly dev rom i sve radi kao sat.

Ma sad cu da sibnem pa sta bude-bude...ako ne valja flesnucu ga onda (samo da naucim kako) 😀

Izbacio mi neki FAIL vezano za zip...nesto kao da ne moze da ga procita...

zato sto ne moze da se udostoji da procita ono sto je vec 850 puta ponovljeno -.-

neka naglasi da je hitno, ili sta ja znam ako treba da mu se pomogne odmah, a ako ima vremena i seo je da se zeza sa telefonom neka lagano iscita temu, ljudi su pisali i trosili svoje vreme...

da li je iko probao OTG na RN2?.
RN2 nema OTG podršku?

ako je tacno a kod mene ne radi onda je to prva mana koju sam ja uocio za ovaj fon :sceptic:

ovi tvrde da ima
http://en.miui.com/thread-156530-1-1.html

Hitno jeste jer planiram negde da idem uskoro pa bih voleo da ubacim drugi rom ako je to moguce pre puta...
Izvinjavam se ako je pisano sto puta, a verujem da jeste jer tema ima 120 strana i logicno da jeste ali nisam bas imao mnogo vremena da iscitam sve po redu.
Uglavnom, izbacio mi je sad da instaliram neki update na 7.0.6.0. LHMCNCI.... ne znam da li da uradim to, neko je rekao da moze da bude na kineskom onda sve?

Zvaničan kineski rom ima neke kineske jezike i engleski jezik stim što se dešava da engleski prevod nije kompletan u nekim delovima. Takođe ima puno kineskih aplikacija koje ljudi nazivaju bloatware ali nije. Kinezima to treba jer nemaju Google play.
Sto se tebe tiče ne bih ti preporučio OTA update tog roma već ili da probaš preko updater-a neki nezvanični rom tipa xiaomi.eu u ili da flashujes preko fastboot officialni.
Samo da napomenem da ako se odlučiš za xiaomi.eu moraćeš u jednom trenutku da flashujes twrp recovery.
Eto..

Interesuje me koliko sati realno moze da izdrzi baterija, neprestane upotrebe interneta preko wifi, posto procitah negde da su sa nekim appdejtom poboljsali duzinu trajanja inace lose baterije?

Hvala

Sve zavisi od osvetljenja. Može 4 sata, a može i 6-7 sati.

Interesuje me koliko sati realno moze da izdrzi baterija, neprestane upotrebe interneta preko wifi, posto procitah negde da su sa nekim appdejtom poboljsali duzinu trajanja inace lose baterije?

Hvala

baterija uopste nije losa...sa normalnim nekim koriscenje moze da traje i dan ipo dva...

Sve zavisi od osvetljenja. Može 4 sata, a može i 6-7 sati.
a moze i 2 sata ko meni....

uopste mi nije jasno sta radite da vam drzi po 6 sati...

klasican primer: vozis se autobusom 40 minuta. tih 40 minuta provedes citajuci po internetu stvari. posto se vozis danju i sunce ti bije u ekran stavices osvetljenje na max, a isto tako ces da koristis 3g za surf. bam! 40% baterije nema.

klasican primer: vozis se autobusom 40 minuta. tih 40 minuta provedes citajuci po internetu stvari. posto se vozis danju i sunce ti bije u ekran stavices osvetljenje na max, a isto tako ces da koristis 3g za surf. bam! 40% baterije nema.

Tako je na svakom telefonu. Meni na s6 edge+ baterija procuri za 3-4 sata.

Meni na max osvetljenju 4 i po sata (doduše na m2 note, ali nije tolika razlika u bateriji). Ti ili imaš felerican ili ti je crko čip. 2 sata je baš malo.

Две картице, на послу без вифи + лош сигнал, кући вифи, пин телефон апликација, 3-4 сата је нормално на овом телефону са новијим ромовима.
На неком старом рому, качио сам овде, успевао сам на вифи и 6 сати, сада нема шансе.

Pa to kažem oko 4 i po sata je taman koliko treba za ceo dan. Nekad mi pretekne na 5-5 i po.

Две картице, на послу без вифи + лош сигнал, кући вифи, пин телефон апликација, 3-4 сата је нормално на овом телефону са новијим ромовима.
На неком старом рому, качио сам овде, успевао сам на вифи и 6 сати, сада нема шансе.

Oke, znaci meni bi trajao oko 5 sati na wifi, moze neki savet, na sta da obratim paznju prilikom kupovine u Bg radnjama.
Mrzi me da cekam iz Kine.🙂

Meni na max osvetljenju 4 i po sata (doduše na m2 note, ali nije tolika razlika u bateriji). Ti ili imaš felerican ili ti je crko čip. 2 sata je baš malo.
koji cip je crko?

4 sata sa opterecenim procesorom i 3g protokom i max osvetljenjem ili 4 sata kucanja poruka? razlika je.

ja dnevno napravim po 500mb protoka kad sam van kuce.

koji cip je crko? na sta mislis? kako felerican kad sve radi perfektno?

Poslednja izmena:
Meni mnogo lepo drži, drndam tel non stop plus gledam serije, kad sam kuci non stop na WiFi i ispod 5h sot nikad nije.

koji cip je crko?

4 sata sa opterecenim procesorom i 3g protokom i max osvetljenjem ili 4 sata kucanja poruka? razlika je.

ja dnevno napravim po 500mb protoka kad sam van kuce.

koji cip je crko? na sta mislis? kako felerican kad sve radi perfektno?
Pa čip na procesoru. Možda pravi problem, pa ti zakuca na max clock iako ne bi trebao. 2 sata da mi traje, tačno bih ga bacio u djubre. Sem ako nije tih 2 sata igranje igrica na max osvetljenju i to nekih zahtevnih.

igranje zahtevnih igrica na max osvetljenju mi traje duze od dva sata jer tad ne radi 3g modem... surfing ga ubija brzo u kombinaciji sa 3g modemom i osvetljenje na max.

normalno koriscenje sigurno da mi traje vise od 2 sata pobogu.

meni se cini da niko ovde ne vadi dusu telefonu sem mene.

prekjuce mi je izdrzao ceo radni dan, 9 sati 3g tethering i normalno koriscenje / poziv i poruke. ali laptop mi je stalno bio konektovan na telefon. nije to nista, to je neka normala. problem se javlja kad ja sednem da se vozim autobusom dva sata i za tih 2 sata konstantno surfujem internetom preko 3g i slusam internet radio u pozadini. unisti ga za 2 / 2 i po sata. jel probao neko uopste taj scenario?

Poslednja izmena:
Trebalo bi bar duplo da može da izdrži. Surf i muzika u pozadini.

Rekao je dva sata, kažem duplo. Može 4 sata od 100% do 1.

Да ли још неко има проблем да му Ми бенд не откључава аутоматски телефон?

Рекао је 2-2.5.

У сваком случају, ја сам прилично захтеван, али не као Ед, и истерам 4-5 сати сот без проблема. Скинем ујутру око 7 са пуњача а пуним после 17-18. Са друге стране, знам особу која га пуни на непуна два дана... Тако да све зависи од начина на који се користи...

najiskrenije sumnjam da tebi moze da izdrzi 4 sata: max osvetljenja, 3g internet konstantno sa (!) promenljivim signalom (vrlo bitno jer kad se vozis autobusom nije isto kao kad sedis gajbi u mestu), tune in radio program (iz nekog razloga deluje mi on unistava bateriju, sad testiram vlc i deluje mi bolje, al nisam znao) i pri tome surf internetom (pri tome ne priznajem citanje mobilne verzije kurira i blica, nego uvek ucitavanje desktop stranica).

mislim ja kad bih pazio sigurno bih izvukao veci sot, ali me ne interesuje mnogo jer imam power bank sa sobom uvek, pa koristim telefon maximalno.

u slicnom scenariju huawei g300 mi je drzao 40 minuta, tako da ono 😀

Ma ekran jede dosta ovde tiara kako se već zove i procesor je jači.

Ja sam na max osvetljenju 4G surfovao sat vremena, otišlo je ~ 20% baterije.

to jeste, ekran trosi ko nenormalan. i procesor je isto blesav. nikako nije dobitna kombinacija. nisu dzabe u rn3 stavili jacu bateriju. svesni su i oni toga.

Nazad
Vrh Dno