Šta je novo?

LG G3

Kdz i eto te na staroj verziji ;)
Inace, jel ima neko ideju zasto se ovo dogadja drugu na g3, inace uzeo ga je novog, na 5.0 je i izbacio mu je azuriranje koje je potvrdio, preuzeo, krenuo da instalira i..

99e0ebac747958a38d376d9eaffa0b20.jpg

Ja mu preporucih da se strpi pa da mu KDZ-jem 6.0 kad izidje ako ce uskoro.

Ja sam imao update na 5.0 za prosli docek u 00:03 :) Ima jos nade :)

A sta predstavlja ovo sto pise za G3 Support for secondary parts supplier? Jel je to ustvari andorid M ili? :D

Phone? Da. Alat jos ne. Zapravo sam isao mijenjati da se moze posvuda staviti kdz bez trikova

Novi lollipop update, divno :)

Ovi se zezaju sa nama :D. Receno je da polovinom decembra stize 6.0,kad ono update za lollipop.

:) to nitko nije potvrdio hehe. To sto ti pojedini zaposlenici ista i kazu a ne smiju je druga stvar

Nesto da vas pitam mozda uzmem g3. Zanima me da posle roota i instaliranja roma, da li je moguce vratiti sve na staro tako da se uvazi garancija? Na sta da obratim paznju tokom kupovine? Video sam da su mu pale cene. Inace imao sam g2 trenutno htc desire 820, a g3 mi se svidja zbog kamere veceg ekrana i nadam se malo bolje baterije zbog koje i hocu da promenim htc 820.

Baterija je najveća mana ovog telefona. Zato od toga ne očekuj ništa. Sve ostalo je dobro.

Ja sam presao sa HtC desire 816 Dual sim(pre toga imao Nexsus 5) na LG G3 32gb i mogu ti reći da sam progledao.U svakom pogledu je LG za tri koplja bolji,baterije su im samo iste i na 816 i na G3 izvlačim otprilike 3 i po sata SoT.

Baterija me najvise kolje na htc 820 i malo velicina telefona, velicina ekrana je super. Kamera je isto po meni odlicna. Radi brzo i fluidno, ali eto baterija katastrofa. Ako je na g3 ista baterija onda generalno bacena para. Mozda je Z2 bolja kupovina? Malo je manji ekran ali vidim svi ga hvale. Jedino ga slabo sa garancijom ima na oglasima i ekran je malo manji. Sve u svemu tesko je naci neki tel koji mi odgovara do 230 e max :(

"dobra" je relativan pojam, šta je nekom dobro nekom drugom nije, ono što je merljivo je poređenje sa drugim telefonima, i tako gledano je slabija od z2, g2, S5, OPO, Mi4, Z3... manje više najgora u klasi (snap 801 telefoni)

Baterija jeste losija nego na G2 ali je i dalje vise nego odlicna. 4 do 5 sati SOT-a standardno.

Koliko videh na XDA do januara nema ništa od MMa ali nije sigurno ni da će se tada pojaviti...

da li se gubi garancija prilikom roota ili je sve moguce vratiti na staro kao kod g2 i koja je cena zamene dela maske koji napukne?

Pa ako G3 ne dobije M, onda stvarno svima iz LG-a momentalni otkaz treba dati.

da li se gubi garancija prilikom roota ili je sve moguce vratiti na staro kao kod g2 i koja je cena zamene dela maske koji napukne?
Moguće je sve vratiti na fabričko da se ne primeti da je išta rađeno. Ako misliš na one pukotine na lajsni što većina ima u ovalštenom servisu ti menjaju džabe ako imaš garanciju ako nemaš ne znam koliko košta...

G2 je dobio ok Lollipop, u odnosu na G3 fali dual window koliko sam video i to je to otprilike. Čak su bolje lockscreen notifikacije nego na G3.

Vrh Dno