Šta je novo?

LG G2

Samo da se javim.Instalirao sam cludy g2 3.3, mnogo bolji od stock LP bolji je fokus mnogo.Brzi je koliko primetih od stock LP, baterija mi je malo bolja nego na LP.Jedino me nervira sto su tako sitno stavili ikonice wifi,baterije,signala i sata gore.Inece sve super bolji od stock LP.

Samo da se javim.Instalirao sam cludy g2 3.3, mnogo bolji od stock LP bolji je fokus mnogo.Brzi je koliko primetih od stock LP, baterija mi je malo bolja nego na LP.Jedino me nervira sto su tako sitno stavili ikonice wifi,baterije,signala i sata gore.Inece sve super bolji od stock LP.
Imas ovde mod za status bar
http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/mod-cloudyg2-3-1-3-2-navigation-bar-t3147734

Poslednja izmena:
Ja sam u Vipu dobio nov racun i garanciju od 2 godine.

Kad zamene dobije se nova garancija od 2 godine. Bratu pre neki dan zamenili p6 stari za p6 novi u mtsu, nije dobio ni kutiju, ni punjac ali je telefon nov sa sve folijama, i na garanciji napisu samo od kad vazi ta nova. Tako je u mtsu, ali generalno uvek mora 2 godine

Ja sam odneo direktno u MESC, uzet u Comtrade. Stoji na sajtu da je zamenski deo porucen i da se ceka isporuka (display+touch). Cim su porucili verovatno da ima rezervnih delova, niko mi nista nije pominjao zamenu za drugi.

To kako kome, nekom menjaju, a nekom jednostavno kazu ne moze da se popravi ide zamena, iako moze da se popravi.

Ja sam odneo direktno u MESC, uzet u Comtrade. Stoji na sajtu da je zamenski deo porucen i da se ceka isporuka (display+touch). Cim su porucili verovatno da ima rezervnih delova, niko mi nista nije pominjao zamenu za drugi.
I meni stojalo tako kod njih na sajtu nedelju dana pa sam dobio g3

Da i meni je tako pisalo skoro dve nedelje pa dobih i ja g3.Mada, mozda su u medjuvremenu i dobili nesto od delova.

Otkljucao sam telefon sa mreze rom je cloudy 3.3 sad kada bih vratio stock ili neki drugi rom npr. Cm 13 da li opet moram da ukucam kod ili?

Ako je otkljucan preko koda ne treba ponovo da se unosi, mada u svakom slucaju ako imas kod, slobodno flashuj

jel moze da se smulja da im se ispravni fon odnese i da se dobije g3? :) pitam jer sam cuo da moze...

Taj ispravni przi nekoliko dana, stavi ga na punjac i cepaj neki zahtevan 3d. I jos ako ga stavis pored peci/radijatora ima da dobijes zute mrlje samo tako...

^^ Jeste kako da ne.. A on ne moze da testira bateriju ?

Kada bi se tako delili novi mobovi proizvodjaci ne bi postojali

Poslednja izmena:
Prži ga na punjaču, to je dobitna kombinacija :D
U najgorem slucaju dobijas nov ekran

Poslednja izmena:
Skoro sam uzeo g2, pa me zanima da li i kod vas led treperi kad je zakljucan telefon a nema nikakva notifikacija ? Prednji i zadnji led stalno svetle, a kad otkljucam nemam nikakvu notifikaciju..

Imam CloudyG2 3.3 rom, dobro radi, i ako ponekad imam problema sa led lampicom.. Treba mi pomoc, hocu da stavim Dorimanx kernel, jel mogu sad da ga ubacim ili opet trebam da se vratim na ctock, pa prvo da stavim njega pa rom??

Samo flesuj kernel, on se uvek ubacuje posle roma. Nema potrebe da se vracas na stock.

Samo flesuj iz recovery-a.
To sa led-om sam i ja primetio, desi se ponekad, tj koliko sam primetio samo za twitter.
Kad dobijem notif od twittera, svajpujem da je sklonim, ili udjem da vidim sta je, zakljucam fon posle, ono i dalje svetli. Desava se retko doduse, ali ne znam kako se resava, ja sam samo restartovao..

Skoro sam uzeo g2, pa me zanima da li i kod vas led treperi kad je zakljucan telefon a nema nikakva notifikacija ? Prednji i zadnji led stalno svetle, a kad otkljucam nemam nikakvu notifikaciju..
Ja sam imao taj problem ali vec dugo nemam. Kad sam imao namestio sam led notifikaciju da mi se nalazi u onon status baru kako se god zove, ne znam tacno. I kad tako svetli samo iskljucis i ukljucis led notifikaciju. To ti je 3s posla i uvek mi je radilo

Stavio sam 7.9 verziju, meni ili se cini, ili ovo radi malo losije nego pre.. :/

@panda95

Imao sam neke unread mejlove, sad sam ih ocistio i za sada ne svetli.. ako bude opet zabolo probacu ovo, hvala ti :)

Vrh Dno