Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Imam pitanje. Imam tarifu Priča i u februaru mi ističe ugovor, ako produžim na dve godine da li će ostati isto kao do sada 100 poruka, 100 minuta, 1000 u Mts i neograničen internet? Na sajtu piše da je mesečna pretplata 419 dinara a da li mogu tražiti 50% pa da bude 299 din?

Ne za oba pitanja. Vise nije neogranicen net tj.nema ga uopste vise na Prici.
I samo 30% je popust.

A sta mogu da urade ako ne produžim, raskinem? Jel ce ostati sada šta imam?

Ostajem na onome sto imas, ali nema popusta.
I meni je sada problem, na dva broja mi istice MixNet S u decembry, koji je bio odlican paket za ono sto se koristio, ali nema vise toga :( Tj. ima, ali kosta prilicno vise.

Košta više a daje manje. To im je izgleda moto za 2016. :)

Ostajem na onome sto imas, ali nema popusta.
I meni je sada problem, na dva broja mi istice MixNet S u decembry, koji je bio odlican paket za ono sto se koristio, ali nema vise toga :( Tj. ima, ali kosta prilicno vise.

I meni u januaru ističe mix net s sa 50%. Šta činiti? Vidim ja da ću opet na pripejd. :D

pošto je MTEL produžio opciju, ja ću da predjem na neki običam PRIČA paket bez neta, i 50 % na to uzeti.... jedino tako.

bratu ponuda na broju koji mu istice u januaru (480 din pretplata bila ) i dugo bas dugo ima taj broj kod njih:

Obnovite postpejd ugovor koji uskoro istice - predlazemo Vam tarifu Prica i telefon vec od 1 din ili 30% popusta na tarifu i telefon na 24 rate. Za vise tarife popust uz novi ugovor iznosi i 50%.

Tarifa Prica je u skladu sa Vasom potrosnjom i za 599 din mesecno pruza: 100 min ka svim mrezama, a zatim 1.000 min u mts mrezi i 100 SMS.

ali on ce da ga prevedi u prepaid .. ionako ima jos 2 broja kod njih ;-)

Ne vidim ni ja soluciju za MixNetS, bez da se vise placa :( Ne vidim ni soluciju u prepaidu za ova dva broja, ipak se koriste i za minute i za SMS (mada SMS mizerno).

Ne zelim da pomazem povecanju cene najnize potrosnje!

Jel moguce da treba dozvola kreditnog biroa da bih uzeo telefon na rate za pisljivih 1000din? :trust:
I jos treba da cekam 3 dana na odgovor...

1000 дин рата или 1000 дин телефон кошта уѕ тарифу???
P.S. F***ing keyboard changes :D

Daj bre nemoj me zezati. :d Rata za telefon je 1000 din na 12 meseci + pretplata.

Dodjem ja na pult kazem hocu da produzim ugovor i uzmem telefon.Pita ona koji model, odgovorim Samsung J5.Na stolu pored nje jedan komad.Verovatno bio neko pre mene pa pogledao.Dam ja njoj licnu kartu, cekam 1-2min ona uzima neku nalepnicu pise moje ime i zalepi na kutiju tog modela sto je vec bio tu.Pitam ja sta se desava, sto lepi to na kutiju jos pise moje ime?Rezervisem vam.Whaaat?Stojim ovde ti mi rezervises?!Mora dozvola kreditnog biroa...........OK,sto mi rezervises taj otvoreni model (bila pocepana nalepnica) koji je vec jahalo XX ljudi pre mene.Pa svejedno moramo da otvorimo kutiju.Kad dobijem tu dozvolu dodjem i otvoricemo kutiju.Ode ona pozadi da vidi da li ima neki koji nije otvoren, ali mala se presla.Vraca se i pogodi sta...Samo je zalepila drugu preko one pocepane.Vrati licnu kartu, dovidjenja.

Zbog takvih stvari ja ne zelim da uzimam preko operatera telefon licno.

Da proveravaj KB nije cudno, ali da im treba toliko ne kapiram... kao da nisu povezani kako treba. Ili im i taj deo radi kao sajt :D :p

Koje ludilo sa tim kreditnim biroom. Umesto da me dočekaju kao Boga što hoću da uzmem najskuplju ponudu, oni me proveravaju na birou kao da sam neki mucenik. Ne može se sa takvom politikom prema korisniku rodjaci.... :/

Proveravaju valjda samo prvi put kada se uzima uređaj. Kasnije za obnove ne. U mom slučaju, vip i telenor su samo prvog puta proveravali. Ali ta provera je bila usputna, trajala nekoliko minuta.
Jedino ako sada nije nešto izmenjeno oko toga.

I dalje je tako u VIPu, i sasvim je normalno da se proverava sposobnost, ali sta ovo rade u MTSu - ko bi znao. Prave poslove za jos neradnika mozda, ili im stvarno sistem radi kao i sajt ;)

Proveravaju me za prosecan telefon, u ovom slucaju J5.Nesmem ni da pomislim sta bih bilo da zelim iPhone 6 ili Edge...:)
Ajde nije ni taj zahtev za biro nista strasno nego sto pokusava da mi podvali taj otvarani telefon.Kao da sam od juce.Sreca pa su me roditelji lepo vaspitali i bio sam kulturan :D a nisam siguran kako bih neko drugi reagovao jer je mala iz unutrasnjosti bila bas drcna.Pogotovo sto 90% zaposlenih u Uscu dolazi iz tih manjih mesta a toliko ljudi iz Beograda na birou.

Sto? Sto nisam navikao da menjam keyboard layout svaki cas, pa nisam mahinalno promenio dok sam se vratio sa teme o cirilici?
Ja toliko slepo kucam, i mahinalno, da nisam ni video da pisem cirilicom dok nisam u drugi red posao, iako sam jako brzo pisao i ш koje nije standarno slovo osisanje latinice ;)

Proveravaju valjda samo prvi put kada se uzima uređaj. Kasnije za obnove ne. U mom slučaju, vip i telenor su samo prvog puta proveravali. Ali ta provera je bila usputna, trajala nekoliko minuta.
Jedino ako sada nije nešto izmenjeno oko toga.

Proverava sad Mts i kod obnove kad uzimas tarifu koja je dosta veca od predhodne, a potrosnja je ne opravdava. Tu proveru ne rade ljudi u poslovnici, zato se ceka.
Kod Vipa cim ukucaju podatke,izbaci sta koji korisnik moze. Ceka se samo u specificnim slucajevima.

U "opasan" marketing je krenuo mts. X godina sam njihov korisnik a mislim da sam prvi put dobio ovu promo knjizicu :)

71dfd924ab0255d9d1e65e00ec9beea6.jpg

I koliko im dugo traje provera kred biroa u mts? Rece mi ova da svratim ako me niko ne zove 5-6 dana... Sto je nenormalno u 21. Veku a KB dostavlja odmah podatke?
Uredjaj je rezervisala pri podnosenju prijave.

Kako ide fora sa tom proverom, ako imaš neko zaduženje oni te odbiju?
Jel imao neko takvo iskustvo?

Ako nisi redovno, na vreme, izmirivao rate za kredite koje imaš, možda (verovatno) ćete odbiti.

Proveravaju skoro sve. Ako imaš postpejd broj kod drugog operatera, fiksni telefon na adresi, sve to može pozitivno da utiče.

U kreditnom birou ne piše da li imaš telefone kod drugog operatera...

Vrh Dno