Spremili Kinezi da prodaju, imaj isti izvor informacija kao omnikSad je bio jos veci volume....
@Student, u pravu si za antminere, evo par meseci kako je izbacen s7, a vec 8 batch su skoro rasprodali, trebao bih uskoro da kupim s7-cu, ali ce rok otplate biti duzi nego sto sam planirao zbog porasta difa. Mada skocila je i cena btca, ali ce uskoro i pasti, a diff ce ostati tu gde jeste, samo ce se donekle usporiti rast. Sta rade kinezi kad namirisu pare, to je cudo.
Hiljade uredjaja, zar i takvih ima kod nas ***.... Znaci likovi opusteno ulazu milione eura, a ja se razmisljam da li da ulozim par hiljada.
Hiljade uredjaja, zar i takvih ima kod nas ***.... Znaci likovi opusteno ulazu milione eura, a ja se razmisljam da li da ulozim par hiljada.
Ko je rekao kod nas? Sever je u pitanju...hladno...gejziri![]()
Omnik aj' prevedi na Srpski kako mislis ukrali??Klasična OKCoin manipulacija za settlement, strašno šta rade. Išao sam long na quarterly sa 2750 1225, otvore novi quarterly i tamo hit na moju target cenu. Bukvalno su mi ukrali 5 BTC-a.
Sa ovakvim menjačnicama ne piše se dobro BTCu...
Koji je model druze...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari