Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
BTCu odmiče vreme za dalji rast. Top bi bio 3000 cny ili ~450$. Spremite se posle za 350-335$.

Teško, od $350 nigde akumulacije i nigde formiranje support-a. I da dogura toliko samo bi još brže i jače pao.
3000 CNY po meni top top-ova za ovaj rally.

Elem, Bitstamp monthly chart kaže $447 do kraja ove nedelje što znači pa-pa međedi. U suprotnom... korekcija.

Srećno...

Poslednja izmena:
ne mora da znaci, posto sada ide sve kontra , a i pitanje da li ce ga pustiti da padne ispod 400

Pa naravno da ne mora :). Samo govorim šta je realniji scenario.

Klasična OKCoin manipulacija za settlement, strašno šta rade. Išao sam long na quarterly sa 2750 1225, otvore novi quarterly i tamo hit na moju target cenu. Bukvalno su mi ukrali 5 BTC-a.
Sa ovakvim menjačnicama ne piše se dobro BTCu...

@Student, u pravu si za antminere, evo par meseci kako je izbacen s7, a vec 8 batch su skoro rasprodali, trebao bih uskoro da kupim s7-cu, ali ce rok otplate biti duzi nego sto sam planirao zbog porasta difa. Mada skocila je i cena btca, ali ce uskoro i pasti, a diff ce ostati tu gde jeste, samo ce se donekle usporiti rast. Sta rade kinezi kad namirisu pare, to je cudo :).

kako ko...

ako postoji neki patern kretanja cene, to je bar u poslednjih par nedelja stepenasti i skokoviti rast, uz kratke stabilizacije na minimalno nizoj ceni, svi pokusaji shortera da naprave ozbiljnu zaradu su bili uzaludni i naravno da je trend bullish i ja stvarno ne vidim neki skoriji pad, previse je ovo akumulirano poverenja i volumea i dobrih vesti da se desavaju bunari. Sledecih meseci ja mislim da je najpametnije drzati BTC i nista ne dirati, ko ga vec ima, usput se odvaziti na po koji short ko trguje. Za 6-12 meseci, kad pogledamo u nazad ovu cenu, bice smesna to sam siguran.

@Student, u pravu si za antminere, evo par meseci kako je izbacen s7, a vec 8 batch su skoro rasprodali, trebao bih uskoro da kupim s7-cu, ali ce rok otplate biti duzi nego sto sam planirao zbog porasta difa. Mada skocila je i cena btca, ali ce uskoro i pasti, a diff ce ostati tu gde jeste, samo ce se donekle usporiti rast. Sta rade kinezi kad namirisu pare, to je cudo :).

ima nekih drugara ovde sa foruma koji su imali cast i privilegiju da montiraju i ugrade hiljade istih poslednjih par nedelja :D

Hiljade uredjaja, zar i takvih ima kod nas ***.... Znaci likovi opusteno ulazu milione eura, a ja se razmisljam da li da ulozim par hiljada :).

Meni je i ovako blokiran, ne citam sta pise, vidim samo kad ga citira neko ali ni tada mi nije smesno.
Ne fali mi sad nista. Usao sam na vreme, platio kartu i sad se vozim do zadnje stanice, ne diram niiiista ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno