Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ide gore a ja bogme cekam exploziju ltc-a.
Da ne bude da nema optimista kad je sve lose. :p
Ne mogu da predvidim kad je breaking point,ali meni je sve ispod .009 za ltc bagatela.
Radar ukljucen,kad krene,palimo motore!

Realno cena LTC je najniza od 2013. godine, kada se uzme u obzir odnos prema BTC, i cinjenica da je bilo polovljenje. Sve ukazuje da bi cena trebala da ide gore.
E sad problem je ovde sto se obicno ne desi ono sto svi ocekuju... Samo to me cini malo manje optimisticnim.
Pogledajte riple, ode duplo i to mi se ne svidja.

Poslednja izmena:
Da po toj njegovoj semi odnos BTC/LTC bi trebao jos dole, cini mi se do 0,06 pa onda raketa.

Sto se ltc/btc odnosa tice, poslusacu ga. Kupio sam nesto malo, a mnogo cu kupiti kad padne ispod 0.007, ako padne. Isto se odnosi i na NMC i PPC u mom slucaju. Imam ih dosta i uzecu jos vise. NMC je oko istorijskog minimuma, sto ne znaci da nece jos nize, a PPC je nesto iznad tog nivoa.

Sto se ltc/btc odnosa tice, poslusacu ga. Kupio sam nesto malo, a mnogo cu kupiti kad padne ispod 0.007, ako padne. Isto se odnosi i na NMC i PPC u mom slucaju. Imam ih dosta i uzecu jos vise. NMC je oko istorijskog minimuma, sto ne znaci da nece jos nize, a PPC je nesto iznad tog nivoa.

Ne bi se ja igrao za NMC i PPC. Toga nema kod Kineza, a oni ovaj krug diktiraju.

Da znas. Ja sam ga istresao pre neki dan pre nego sto je jos vise pao i uzeo dash. Sada dash ide gore i pored skoka btc-a. To se nije dugo desavalo a najavljivao sam. ETH ide sigurnim putem na dole.

Da znas. Ja sam ga istresao pre neki dan pre nego sto je jos vise pao i uzeo dash. Sada dash ide gore i pored skoka btc-a. To se nije dugo desavalo a najavljivao sam. ETH ide sigurnim putem na dole.

Nisam pametan. I ja sam ga bio prodao, ali sam ponovo usao na 0,00195. Sad gledam kako se lomi. Otprilike slicno se desva i sa DASH. Zavisi sve od BTC i delimicno LTC, ako bilo koji od ova dva krene gore ETH ide u bunar.

Dash obicno pada kad btc skace ali drzi cenu iznad 2$, sada je i on poceo da se opire. Trebalo je odavno da ljudi prepoznaju potencijal ali definitivno je posle konferencije u meksiku osvojio neki novi talas ljudi. Bilo je puno pozitivnih komentara.
LTC kao da sprema nesto ali s njim se nikad ne zna.
ETH je daleko najlosiji novcic od svih ovih i nije uopste za poredjenje. On je kao Max nekada, "vazan" je samo zato sto je isplativ, kada isplativost padne i on ce padati polako u zaborav.

Dash obicno pada kad btc skace ali drzi cenu iznad 2$, sada je i on poceo da se opire. Trebalo je odavno da ljudi prepoznaju potencijal ali definitivno je posle konferencije u meksiku osvojio neki novi talas ljudi. Bilo je puno pozitivnih komentara.
LTC kao da sprema nesto ali s njim se nikad ne zna.
ETH je daleko najlosiji novcic od svih ovih i nije uopste za poredjenje. On je kao Max nekada, "vazan" je samo zato sto je isplativ, kada isplativost padne i on ce padati polako u zaborav.

Sve sto kazes je tacno. Meni samo smeta uklanjanje DASH-a sa Bitfinex-a i zbog toga imam zadrsku da ga kupim.

Imali su jako mali volume pa su ga sklonili. Ako mene pitas to je bio jak udarac mada se nije ni osetilo nesto posebno. Ipak je njima racunica najbitnija a ocigledno je zarada bila smesna. Cryptsy i Poloniex drze vecinu obrta.
Mada i sam novcic je takav da je 50% ukupno napravljenih novcica zarobljeno u walletima za masternodove. 50% novcica koji se trenutno prave ide za nodove i to se steka. Znaci trziste je u startu upola manje. Jeste, to bi znacilo i vecu cenu ali opet kapiram zato nije previse interesantan krupnim menjacnicama. A pored toga poprilicno se sve transparentno radi, nema muljanja i lobiranja. Steta sto nisu izlobirali da izadje na neku vecu menjacnicu. Mada ne treba ni juriti. Imaju ozbiljne planove, sve ce da dodje na svoje mesto vremenom. Meni je dash investicija za sledecih par godina. Ocekivao sam doduse da se malo izdvoji cenovno ali opet ga ne bih proodavao jos osim da se nabrzaka okrene neka lova. Za sada ocekivanja imam samo od ltc-a i btc-a, na to sam se usresredio.

Samo $ i € na to se treba fokusirati, sto se vise izvuce to bolje, a BTC drzi dok izadje na zadovoljavajuci cjenu zatim ltc pa ostali, a sto se tice eth-a vidim ovde ga mnogi spominju to je sitina nevidjena, meni apsolutno nista ne znaci iskopaj prodaj odma dok se moze bilo sta uzeti.

Imas kraken za EUR... u principu ako vec držite pare na menjačnicama bolje uložiti u usd swaps na Bitfinex-u nego se zezati sa EUR/USD... veća je zarada.

Krenuo je dole, mislim da je ovo bio top za sada... tacnije 60% sam siguran.

Poslednja izmena:
Aha. Bila su 3 jaka pokusaja i nije se cena odlepila. Idemo dole osim ako se ne desi neki iznenadni pokusaj. Ali to bas treba jak dar da bude da bu podigao cenu, zato ga i ne ocekujem.

ne, ovo u zadnjih par meseci ne ide ni po kakvim paternima, racunajte ako i padne do 400 , ide nakon toga na 450 minimum, 3000 yuana sledeca barijera, nakon toga ...videcemo

2700 yuana trenutno se pokazuje kao "rock solid" dno... ne verujem da cemo ispod reci, to je 400 usd

Poslednja izmena:
Sad cekam genijalca da kaze "bunar" :d
@Phoenix moguce je da se vrtimo malo oko 400$, ali i dalje vise mislim da ce na duze staze da ide prema gore.

Samozvani genije je "upo" u bunar u kanalu , a sramota ga da kaze

nije covek puno pogresio samo treba biti dosledan svojoj strategiji i pre ili kasnije bice uspeh, to je bar do sad sa BTC uvek tako bilo

15548216_c27b_1024x2000.jpg

:)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno