Ne znam, ja se oduševioDecembarski hype radi punom parom
Meni bi bila kazna kada bi me neko primorao da koristim takvu tastaturu![]()
Samo duže pritisni ćirilična slova Z, C, S i D i tu suKako da namestim Smrt keyborad pro na cirilici,tacnije da pokazuje sva zlova?
Koliko vidim,na tastaturi nemam slovo Ж,Ч,Ћ,Ш,Ђ!!
Da ispravim samog sebe. Imamo i subscription. 5$.Odlično je što nam omogućavaju muziku konačno /valjda će i knjige skorije.
Ali džaba to kada nemamo instant access na play music.
Samo duže pritisni ćirilična slova Z, C, S i D i tu sumožeš da podesiš dužinu pritiska
Suuuure, pa ni cd toliko nebi bio....To je ceo album. Isplati se izdvojiti...
Мислим да не могу, само са дужим притиском. Имаш на "SwiftKey" сва ћирилична.A necu toooo,da li moze da se ubace slova da budu kao ostala?
Na google keyboard imaju sva,ali ima malo opcija za podesavanje,na smart pro ne mogu da se ubace slova da budu na tastaturi?
^ Radi apk...![]()
Па сад![]()
Јел и вама почели спонзорисани профили да се појављују на Инсталирану у већим количинама?
Да да, на Инстаграму. Нисам до данас виђао.Mislis na instagramu? Da, pojavljuju se neke gluposti.
Meni funkcionišeМени се то већ недељама појављује. Има неки програм за xposed који наводно блокира ово, али не функционише![]()
10 puta sad prešao preko screen lock tražeći screen off[emoji5]Probaj restartuj Novu ili i sam telefon, pa onda vidi.
Ni ovo nije minimalizam. Pazi taj užasni gradijent.Ja preferiram minimalizam i praktičnost, sa druge strane nekome je to dosadno i bezlično
Nekom paše jedno, nekom drugo
Pogledajte prilog 186467
Naspram pahulja koje veju po tastaturi jeste minimalizam.Ni ovo nije minimalizam. Pazi taj užasni gradijent.
Koji je to program, ako nije tajna? [emoji2]Meni funkcioniše![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari