Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Samo da proverim jel google uzima 1$ za dodavanje kartice na play store? Vidim da mi je skinuto, pa pretpostavljam da je za proveru, kao na paypal-u

Ideš u opcije pokreti i unosi/pokreti/dupli dodir ekrana i tu odaberes lock screen

Nisam na USA. Imao sam ove nove tabove, ali od veceras dobih muziku i novi search bar, pa zato pitam.

Sta nam jos treba da bude u fulu movies and tv i books ?

Books, Newsstand, Magazines, Movies - osim knjiga ovo drugo neće skorije sigurno :)

Nova u Uk 0.10p, to je oko 17 din... :) Poweramp je isto toliko bio pre mesec dana. Oni dobijaju najbolje cene...

Poslednja izmena:
Upravo i kod mene stigao update.
Auu, koliko mi kasnimo. :d

Kako da namestim Smrt keyborad pro na cirilici,tacnije da pokazuje sva zlova?
Koliko vidim,na tastaturi nemam slovo Ж,Ч,Ћ,Ш,Ђ!!

uploadfromtaptalk1449570627255.png

Primetio i ja Music odeljak mada sam preko Aptoide pre neki dan updateovao Store na tu 6.0.5

Takodje mi nalazi i Super Su update to je neka beta 2.61 koliko je to stabilno, nece da pravi problem sada sam na 2.60.

Odlično je što nam omogućavaju muziku konačno /valjda će i knjige skorije.
Ali džaba to kada nemamo instant access na play music.

Ja kad kliknem na music trial 60 dana vodi me na sajt i tu stane, ne mogu da se pretplatim.Jel nešto pogrešno radim?

Probaću onda tako, hvala ti.

Да су нам убацили телефоне у продавницу, па и да се радујемо (ваљда ћемо дочекати и то) :) Овако, spotify остаје број 1, бар што се мене тиче.

Izašao update za SwiftKey, ima dve nove besplatne fantastične teme, kada swypujete ono kao pada sneg!

Nazad
Vrh Dno