Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Samo da proverim jel google uzima 1$ za dodavanje kartice na play store? Vidim da mi je skinuto, pa pretpostavljam da je za proveru, kao na paypal-u

Ideš u opcije pokreti i unosi/pokreti/dupli dodir ekrana i tu odaberes lock screen

Nisam na USA. Imao sam ove nove tabove, ali od veceras dobih muziku i novi search bar, pa zato pitam.

Sta nam jos treba da bude u fulu movies and tv i books ?

Books, Newsstand, Magazines, Movies - osim knjiga ovo drugo neće skorije sigurno 🙂

Nova u Uk 0.10p, to je oko 17 din... 🙂 Poweramp je isto toliko bio pre mesec dana. Oni dobijaju najbolje cene...

Poslednja izmena:
Kako da namestim Smrt keyborad pro na cirilici,tacnije da pokazuje sva zlova?
Koliko vidim,na tastaturi nemam slovo Ж,Ч,Ћ,Ш,Ђ!!

uploadfromtaptalk1449570627255.png

Primetio i ja Music odeljak mada sam preko Aptoide pre neki dan updateovao Store na tu 6.0.5

Takodje mi nalazi i Super Su update to je neka beta 2.61 koliko je to stabilno, nece da pravi problem sada sam na 2.60.

Odlično je što nam omogućavaju muziku konačno /valjda će i knjige skorije.
Ali džaba to kada nemamo instant access na play music.

Ja kad kliknem na music trial 60 dana vodi me na sajt i tu stane, ne mogu da se pretplatim.Jel nešto pogrešno radim?

Probaću onda tako, hvala ti.

Да су нам убацили телефоне у продавницу, па и да се радујемо (ваљда ћемо дочекати и то) 🙂 Овако, spotify остаје број 1, бар што се мене тиче.

Izašao update za SwiftKey, ima dve nove besplatne fantastične teme, kada swypujete ono kao pada sneg!

Izašao update za SwiftKey, ima dve nove besplatne fantastične teme, kada swypujete ono kao pada sneg!
Decembarski hype radi punom parom 🙂
Meni bi bila kazna kada bi me neko primorao da koristim takvu tastaturu 🙂

Nazad
Vrh Dno