Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

I uz zilion besplatnih online/fm radio stanica ;)

Da li postoji neki program kao vpnroot ali za uređaje koji nisu rutovani ?

Preporučite neku aplikaciju za exchange.
Nine je najbolji, ali je preskup 9$.

Google Play Music, (family pack :)) $15 za 6 osoba je baš dobra ponuda. Koliko znam, takvi servisi po jednoj licenci (za jednog korisnika) obično koštaju oko 10 usd/eur mesečno. Mislim da nije baš za direktno poređenje sa npr. online radiom, ipak je to drugo.
Jedino što treba imati internet paket da bi se mogao često koristiti online na telefonu... :)

Poslednja izmena:
Pa ni ne treba ti toliko. Kada platiš imaš opciju da downloaduješ šta hoćeš na telefon preko Wi-Fi .
Druga stvar je što srpska verzija gpm nema brdo stvari koje postoje u usa verziji (tu mislim pre svega na muziku) ali i jedina stvar koja je bila bolja kod gpm nego kod spotify (playliste koje su dobili kupovinom Songze). Ta opcija je verovatno samo u zemljama gde košta 10€\£\$

Da, to stoji da nema nekih pesama kojih ima u US ili drugim regionima. Tako je slično i sa Deezer-om, a verovatno i kod drugih.
Kako misliš "samo u zemljama gde košta 10€\£\$ "? Zar nije ova porodična ponuda globalna? Dosta o tome piše na netu.

Poslednja izmena:
koja je finta sa tim spotifijem? sta, besplatno slusas sta oces, a ako oces da snimis za offline slusanje onda platis? kako ga slusate kad je zabranjen?

Napraviš nalog preko računara, VPN na US IP adresu i loguješ bez problema u aplikaciji i slušaš muziku online

Bilo je pre 20ak stranica detaljno o tome. Imas hakovanu Spotify aplikaciju koju mozes normalno da koristis.

Tako nekako. Skines tynnelbear sa marketa, registrujes se i pokrenes. Podesis zemlju na us. Instaliras spotify, napraviš nalog/logujes se, iskljucis spotify i tunnelbear. Tunnelbear je potreban samo kod prvog logovanja. Ako hoćeš unlimited skip I shuffle Instaliras spotifyskip (xposed modul) ili modovanu verziju spotifya.

@edit odgovorise ljudi pre mene...

Kako je najlakše streamovati sa spotifya na dlna uredjaj? Bubbleupnp i audio cast ili ima neki lakši način?

Poslednja izmena:
alphagamers. net guglajte za Spotify bez reklama, radi i offline/premotavanje trenutno, a ima i Ipče :D

2dl7w2p.png

ps. treba tunnelbear VPN aplikacija za pravljenje naloga (usa) i prvo logovanje ;)

Poslednja izmena:
Јел вам ради ТВ преко мтс центар апликације?
Мени само пусти звук без слике

Неће ни на 3 ни на 4.

Koja je fora sa deezerom? Skinuo ga odavno, napravio playlist, puštam muziku već mesec dana i ne traži mi pare. On je free?

Da, to stoji da nema nekih pesama kojih ima u US ili drugim regionima. Tako je slično i sa Deezer-om, a verovatno i kod drugih.
Kako misliš "samo u zemljama gde košta 10€\£\$ "? Zar nije ova porodična ponuda globalna? Dosta o tome piše na netu.
Nisi me razumeo.
Opcija koju su dobili kupovinom Songze je auto generacija vrhunskih playlisti.
To sam imao dok sam koristio YouTube music (dok je još bio beta).
A sada na srpskom GPM to nemam ni ja, niti bilo kod od ljudi koji su se prijavili. Sto posto su to izbacili.
Ovaj prvi red na screenshotu.
http://www.androidcentral.com/sites...05/play-music-new-interface.PNG?itok=GYYk7RhJ

Vezano za spotify... Ja sam nalog napravio koristeći tor browser, pa mi verovatno zbog toga daje neke predloge na nemačkom jeziku. Da li to može da se promeni ili ne, da li ima uopšte neke prednosti ako bude usa umesto Nemačka?
Takodje, da li vi imate problema sa hakovanom spotify aplikacijom, posto kod mene radi samo dan-dva, onda moram da je reinstaliram, jednostavno kad je pokrenem, ukoci se i nista ne pomaze?

Ja sam imao taj problem sa spotify-jem, tj. sa jednom modifikovanom verzijom aplikacije, sad sam instalirao drugu verziju, videćemo koliko će izdržati...

Vezano za spotify... Ja sam nalog napravio koristeći tor browser, pa mi verovatno zbog toga daje neke predloge na nemačkom jeziku. Da li to može da se promeni ili ne, da li ima uopšte neke prednosti ako bude usa umesto Nemačka?
Takodje, da li vi imate problema sa hakovanom spotify aplikacijom, posto kod mene radi samo dan-dva, onda moram da je reinstaliram, jednostavno kad je pokrenem, ukoci se i nista ne pomaze?
Pa ima razlike od zemlje do zemlje (nisu svuda iste licence za muziku).
Zemlja se lako menja, na svom profilu imaš da izabereš.

Ja sam bas imao problem oko menjanja zemlje.tacnije nisam uspeo da promenim.na kraju otvorio novi nalog.

Nisam odavno gledao, da li se u međuvremenu pojavilo neko lako rešenje za prebacivanje poruka iz Vibera sa telefona na telefon a da ni jedan od dva telefona nisu root-ovani, tako da TB otpada i slične apk koje zahtevaju root?

Ladno mi google now izbacio karticu sa jednog pirat sajta gde skidam filmove sa informacijom o novom ripu blockbuster filma [emoji12]

Vrh Dno