Juče sam u play prodavnici video da ima i Asus zen launcher, pa isprobajte i njega...
Nije losa stvar ako si u razvijenoj drzavi i volis da slusas muziku a imas 3,4 dece koji gotive istu stvar..
Kopija apple fore ali sta je tu je.
I uz zilion besplatnih online/fm radio stanica![]()
Nisi me razumeo.Da, to stoji da nema nekih pesama kojih ima u US ili drugim regionima. Tako je slično i sa Deezer-om, a verovatno i kod drugih.
Kako misliš "samo u zemljama gde košta 10€\£\$ "? Zar nije ova porodična ponuda globalna? Dosta o tome piše na netu.
Meni ne kao i kod tebe već neko vreme i nije mi žaoЈел вам ради ТВ преко мтс центар апликације?
Мени само пусти звук без слике
Мени значи ***..Meni ne kao i kod tebe već neko vreme i nije mi žao![]()
Pa ima razlike od zemlje do zemlje (nisu svuda iste licence za muziku).Vezano za spotify... Ja sam nalog napravio koristeći tor browser, pa mi verovatno zbog toga daje neke predloge na nemačkom jeziku. Da li to može da se promeni ili ne, da li ima uopšte neke prednosti ako bude usa umesto Nemačka?
Takodje, da li vi imate problema sa hakovanom spotify aplikacijom, posto kod mene radi samo dan-dva, onda moram da je reinstaliram, jednostavno kad je pokrenem, ukoci se i nista ne pomaze?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari