Uh, kako je decko iritantan. A i ovo mu ocajno radi.![]()
A sta je sa recenzijama? Nema jos nista, cudno.
Ne trebaju nam ni "AMD ni nVidia naslovi", trebaju nam samo bolji developeri.
Opet isti problem, igra ne radi dobro na AMD konfiguracijama. nVidia drzi cenu 970 pa ljudi kupuju crvene za nesto manje para i posle kukaju sto ne radi... valjda ce se to srediti sa Pascal serijom (perf/price odnos) inace ode PC gejming u zapecak kao nekad. Jel primetio neko kako nema nijedne AMD Gaming Evolved igre u poslednje vreme? Firma pred gasenjem realno.
Uzmimo za primer to koliko se odvaja za svaki naslov na marketing. Preko 50 % budzeta ode na marketing. A da recimo te pare od budzeta odvoje na razvoj kvalitetnog AI-a i kvalitetne fizike, kao i price za igru i ideje (sve je danas genericko i plitko) ne bi im ni trebala reklama pored ovoliko gejming kanala na yt i publike koja to svaki dan prati. Al izgleda da neko u vrhu to vidi drugacije.
Ti misliš da bi ti gejming kanali na YT uzeli da popularišu igru da od toga nemaju keš, koji što direktno što indirektno dolazi upravo od tih marketinških sredstava?Nema više toga da ti napraviš sjajnu igru i dobiješ sjajne rivjuove, čak ni na YT-u. Mislim, desi se, ali je ekstremno retko. Neće kreativni Angry Hoe da ti radi ekskluzivni preview od pola sata sa svojim džidža-bidžama za dž.
Primera radi, upravo Kuzma na Fejsu tvrdi da je Witcher 3 nekakva konfekcija...ja u suštini na to nemam šta da kažem jer...yebiga.![]()
Kuzma je uspeo da mi zgadi SK, svaka mu cast na tome. Od kada je prezuzeo gejming deo redakcije SK, ne moze se procitati kvalitetan opis. Okruzio se gorima od sebe, da bi on ispao pametan.
Pa cim videh naslovnu i da je JC3 igra meseca, sve mi je bilo jasno.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari