Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Sou, i meni vratio na staru. :) Jutros nova, sad evo stara. :D

@fkloznica
Ti si Nexus Lexus user, nemoj da se hvalis :p

Mislim da je zbog usa stora :) neka se javi jos neko ko je na usa da potvrdi

За мене је nova launcher непревазиђен.

Mislim da je zbog usa stora :) neka se javi jos neko ko je na usa da potvrdi
Meni na tabletu stoji novi store vec 10 dana, nisam na usa, na telefonu se pojavio na sat vremena i nestao. Suludo, oba su na m-u, i oba su na istom nalogu, nemam pojma kako odredjuju kada ce koji uredjaj dobiti. Nikada mi nije bila ovolika vremenska razlika u dobijanju apdejta.

Poslednja izmena:
meni 6-ca vec 10 dana,i ne znam sta je to toliko bitno kome kako izgleda...,kad ima aplikacija gde oces...
a sto se tice Launchera...ja sam vec duze na TSF Shell 2...i kad mu se ocisti ponudjeni sarenis,nema brze...:)a ima sve najbitnije sto jedan moderan Launcher treba da ima...

Jasno onda google nije omogucio preko svojih servera...

Koju aplikaciju koristite za word, excel, ppt? Ja sam u početku one od Google, međutim ne mogu da se prebace na sd card i jako mnogo zauzimaju, pa sam prešao na wps office. Jel dobra (sto se tice kompatibilnosti sa ms office i Google dokumentima), nisam imao mnogo vremena da je testiram?

Lol vratio se :-D malo je sporiji pri otvaranju od prosle verzije.
uploadfromtaptalk1448113209633.png

Koju aplikaciju koristite za word, excel, ppt? Ja sam u početku one od Google, međutim ne mogu da se prebace na sd card i jako mnogo zauzimaju, pa sam prešao na wps office. Jel dobra (sto se tice kompatibilnosti sa ms office i Google dokumentima), nisam imao mnogo vremena da je testiram?
Ja sam probao par njih i WPS mi je najbolji, skoro ima opcija kao i na kompu.

Poslednja izmena:
Evo meni se vratio novi izgled ponovo. :) Rade izgleda na dnevnoj bazi. :D Od jutra novi, a uvece stari izgled. :D

Vrh Dno