Koja je cena za ovo zadovoljstvo
4 meseca po 1din, trio gold premium 5480din. Kada oduzmesh ova 4 meseca onda mesecno u proseku ispadne 4566din. A dosad sam placao 3300din za 30mbps i kds. Sto znaci doplatio samo 1200din mesecno i dobio:
internet 100/5mbps,
2xD3 za dva televizora, perverzija od mogucnosti sve otvoreno,HBO OD, gledaj, premotavaj, snimaj, 72 sata unazad pustaj sta hocesh, bolesno dobra stvar.
D3GO na tri uredjaja, probao na racunaru i na androidu i pici ko ludo.
Fixni telefon sa 1500min prema fixnim mrezama, 200minuta ka inostranstvu, prema mobilnim operaterima 9din minut, uspostava poziva se nenaplacuje, i naravno u sbb mrezi neograniceno telefoniranje, uz sve to instalirash aplikaciju UNIFON na mobilnom telefonu i sa sobom nosish svoj fixni broj i zovesh kad hocesh u okviru tih minuta samo je potrebna bilo koja internet konekcija a od skoro UNIFI pristup ima svuda, jer sada svaki sbb ruter pusta UNIFI signal.
Jeste cena fina 5480din ali pogledaj sada, da uzmesh 100/5 kod kopernikusa je 4800din uz dve godine ugovora a kod sbb-a je 3990+kds sto izadje preko 5000din.
Ovako imash sve za koji din vishe i verujte mi vredi svaku paru.
Da me pogresno neshvatite meni je zbog posla potrebna ovakva brzina tako da mi se itekako isplati da doplatim i dobijem kompletan paket sa svim mogucim uslugama.
I da napomenem ono najvaznije, tehnicka sluzba na 19900 je dostupna i ljubazna 24/7 sto je pravo osvezenje za razliku od amatera, kao da sam iz fice usao u svemirski brod.