Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Ljudi nije raspad sistema, rade na poboljsanju kvaliteta slike u analognom sistemu, trenutno ide obavestenje o tome i to traje nekoliko dana i mogu reci da je u Smederevu analogni signal sada perfektan. :)

Dok konkurencija uvodi fiksnu telefoniju,mix pakete, HD kanale,aplikacije za gledanje tv na kompjuteru i mobilnom ,72 casa tv unazad kopernikus radi na poboljsanju analognog signala :wall:

Da znaš... Mada, bio sam danas kod u Novom Sadu na limanu u onim visokim kulama, SBB, analogna slika blagi užas, a opet tu analognu sliku najviše korisnika kod svakog kablovskog operatera gleda, procentualno daleko više nego što ih koristi 72 ili više časova unazad...

Nego, jel' skontao neko iz Rume da su ovde uveli nešto kao unifi :D :D :D, samo se zove netisfi :). Niko izgleda ne menja password na ruteru koji dobije (netis), meni u gradu skoro uvek uhvati neki netis sa def passwordom koji je na ruteru.

Da znaš... Mada, bio sam danas kod u Novom Sadu na limanu u onim visokim kulama, SBB, analogna slika blagi užas, a opet tu analognu sliku najviše korisnika kod svakog kablovskog operatera gleda, procentualno daleko više nego što ih koristi 72 ili više časova unazad...

Naravno da je bitan dobar analogni signal je l ima dosta ljudi koji nemaju tv sa digitalnim prijemnikom ili nece da potpisu novi ugovor pa da dobiju risiver.Ali politika da ne ulazu u novu opremu,dodatne usluge i da rade samo u mestima gde nemaju konkurenciju je losa po nas korisnike.Placamo skupo losu uslgu.

Ovde mnogo njih nije ni promenilo šifru, ostala je ona default-na, i milina, "netisfi" ima na sve strane :)

Ljudi, je l ima još neko problem sa digitalnim kanalima? Od pre izvesnog vremena, u Smederevu, totalni raspad, pikselizacija, skoro svi su negledljivi. Na analognim kanalima drastično popravili kvalitet slike, ali džaba, kada zeznuli digitalne...:trust:

U Svilajncu sportski digitalni kanali ocaj,ne mogu da se gledaju. Pozovem ja korisnicki servis i dobijem neverovatan odgovor. Pitam kad ce da prorade,kazu nikad,nije do njih i tako ce biti do daljnjeg... strasno!!!

Ljudi, je l ima još neko problem sa digitalnim kanalima? Od pre izvesnog vremena, u Smederevu, totalni raspad, pikselizacija, skoro svi su negledljivi. Na analognim kanalima drastično popravili kvalitet slike, ali džaba, kada zeznuli digitalne...:trust:

Ja sam pobegao na vreme i nema vishe nerviranja sptestsbb.png sve radi kao podmazano.
Pozdrav drugari vidimo se na nekom drugom forumu.

Cijena? Prava sitnica. Ako je kolega uzeo Digitalni Trio Gold Premijum, cena je 5480, a ako je uzeo Digitalni Duo Gold Premium, cena je onda 5090, s tim da će prva tri meseca plaćati po 1 dinar.

Koja je cena za ovo zadovoljstvo

4 meseca po 1din, trio gold premium 5480din. Kada oduzmesh ova 4 meseca onda mesecno u proseku ispadne 4566din. A dosad sam placao 3300din za 30mbps i kds. Sto znaci doplatio samo 1200din mesecno i dobio:
internet 100/5mbps,
2xD3 za dva televizora, perverzija od mogucnosti sve otvoreno,HBO OD, gledaj, premotavaj, snimaj, 72 sata unazad pustaj sta hocesh, bolesno dobra stvar.
D3GO na tri uredjaja, probao na racunaru i na androidu i pici ko ludo.
Fixni telefon sa 1500min prema fixnim mrezama, 200minuta ka inostranstvu, prema mobilnim operaterima 9din minut, uspostava poziva se nenaplacuje, i naravno u sbb mrezi neograniceno telefoniranje, uz sve to instalirash aplikaciju UNIFON na mobilnom telefonu i sa sobom nosish svoj fixni broj i zovesh kad hocesh u okviru tih minuta samo je potrebna bilo koja internet konekcija a od skoro UNIFI pristup ima svuda, jer sada svaki sbb ruter pusta UNIFI signal.

Jeste cena fina 5480din ali pogledaj sada, da uzmesh 100/5 kod kopernikusa je 4800din uz dve godine ugovora a kod sbb-a je 3990+kds sto izadje preko 5000din.
Ovako imash sve za koji din vishe i verujte mi vredi svaku paru.
Da me pogresno neshvatite meni je zbog posla potrebna ovakva brzina tako da mi se itekako isplati da doplatim i dobijem kompletan paket sa svim mogucim uslugama.

I da napomenem ono najvaznije, tehnicka sluzba na 19900 je dostupna i ljubazna 24/7 sto je pravo osvezenje za razliku od amatera, kao da sam iz fice usao u svemirski brod.

Poslednja izmena:
A već si zvao tehničku podršku? Neki razlog? Inače sve ovo što si napisao je ok.

Izbaciše 2 HD kanala (Eurosport HD i Eurosport 2 HD) a ne ubaciše ništa...
Ostade nam samo RTS HD ovaj Fight Network u HD-u niko i ne gleda. Za to vreme u SBB-u 33 i kusur HD kanala. Prošli su u mojoj ulici. Ozbiljno razmišljam da odjavim Kopernikus i pređem na SBB. Da nema ovih Arena već bih odavno prešao...

Ako su vam bas toliko bitne arene, imate aplikaciju Orion telekoma za Android. Kliknete na demo verziju i gledate i arene za dz.... Naravno nas Kopernikus za tako nesto nije ni cuo....

Ako su vam bas toliko bitne arene, imate aplikaciju Orion telekoma za Android. Kliknete na demo verziju i gledate i arene za dz.... Naravno nas Kopernikus za tako nesto nije ni cuo....
Znam za to. Možemo tu da gledamo i neke druge kanale koje nemamo kao što su VH1, Russia 24, RT, RT documentary, Melos SAT, DM SAT ... Ali nije to to prijatelju.
Hoću da kažem da kod ovog našeg Kopernikusa je sada jedina prednost što imamo 4 Arene i 3 SK-a i ništa više. To je glavni problem. A sad naravno ko je snalažljiv po ovom internetu snaći će se i može da gleda šta god hoće i kad hoće. Poenta je da kod drugih operatera možeš da biraš HD kanale a kod nas ubace 2 na dva meseca pa ih izbace i toliko od toga...
Sve u svemu nije dobro.

A već si zvao tehničku podršku? Neki razlog? Inače sve ovo što si napisao je ok.

Da zvao sam jer je malo procedura dok ti aktiviraju sve usluge i updejtuju sve uredjaje, sve brzo i efikasno reseno. Unifon je extra stvar, mozesh da pozovesh i sam sebe tj svoj fixni kuci iako je aplikacija registrovana na taj fixni broj. Kada zvoni fixni kuci onda zvoni i mobilni, jedini problem ce biti da ubedish ljude da u stvari nisi kod kuce.

Ostade nam samo RTS HD ovaj Fight Network u HD-u niko i ne gleda. Za to vreme u SBB-u 33 i kusur HD kanala. Prošli su u mojoj ulici. Ozbiljno razmišljam da odjavim Kopernikus i pređem na SBB. Da nema ovih Arena već bih odavno prešao...

Ako su prosli u tvojoj ulici onda prvo pitaj komsije koji koriste sbb da li lepo i stabilno radi kod njih, ako je sve ok onda nema sta da razmisljash.

U Anciki nemam nikakvu antanativu prezalio bih arene

Da te obradujem malo, plan za tvoje naselje postoji vec godinu dana i kako sam nachuo blizu su da dobiju dozvolu. Pozovi 19900 i pitaj kada ce i treba li da se pishe neka peticija.
Kod mene je naselje bilo podeljeno sbb je drzao jednu a kopernikus drugu polovinu. Pisana je peticija i posle nekih 6 meseci su odradili ulice koje su pisale peticiju.

Ni u Vlasotincu nema televizije, ni analogne ni digitalne, dok internet normalno šljaka.

Nema sta da razmisljas, prelazi dok mozes! Ja bih odma presao da ima u pazovi sbb... Samo da ima sport klub, arena me ne zanima... A za HD kanale nemam reci, digitalna televezija, 1 HD i to RTS.

Imam powerbox uredjaj za DTV i jutros palim TV kad on nece sliku da izbaci, TV upaljen , slike nema crno sve , a na uredjaju mogu da menjam kanale a slike nema?

Mene zanima da li ce ikad u ovoj raspaloj drzavi neko ponuditi neki Internet paket sa normalnim upload-om? Znaci nesto reda velicine 4-5 mbit/sec a da nije za 5k dinara paket?

Tako nesto pa i vise od toga nudi Targo i to u Srbiji :p ali nismo svi te srece...

Nazad
Vrh Dno