Nije glupost, glupost je ne razumeti da ne slušaju svi muziku u studijskim uslovima, kao što testiraju na netu, zavale se u fotelju. Da slušam u sobi gde se čuje kako cveće raste, onda bih komentarisao kao ti, ali potrebe ljudi su različite. Bitna je veličina, mislim i jačina zvuka :d
Znači, tražim i kvalitetan i jak zvuk, ne samo kvalitetetan zvuk koji ne čujem (recimo trčim jutros, prolaze vozila, sviraju... buka, voziš se u prevozu a ****** do tebe pustio muziku preko spikerfona... milion razloga).
Kvalitet slušaš u sobi, kada izađeš ne čuješ ništa (valjda tada idu reklame :d ).Jeste glupostKvalitet zvuka naravno da cu da procenjujem ''iz sobe'' ali sigurno nisam kupio malo skuplje sluske sa ''drzacima za usi'' da bih slusao klasiku u sobi :d Naravno da sam ih uzeo zbog slusanja muzike ''u pokretu''.
Dalje, i ja trazim i kvalitetan a i dovoljno jak zvuk (ponavljam - za in ear slusalice, ne za neke vintage mrcine, sa njima ne bih mogao da izadjem iz kuce).
Probao ja, nista posebno. S6 edge plus razbija sa zvukomKvalitet slušaš u sobi, kada izađeš ne čuješ ništa (valjda tada idu reklame :d ).
Konačno se slažemo, bitan je kvalitet koji se čuje, ima pojačalo, znam, ali nezgodno je to motati po rukama dok se recimo trenira
Čovek se javio koji je prešao sa htc, znači nisam jedini koji primećuje neke stvari. Sve je ovo daleko od htc. Meizu nisam ni jedan probao, niti nekog znam u svojoj okolini da ima neki model.
Kvalitet slušaš u sobi, kada izađeš ne čuješ ništa (valjda tada idu reklame ).
Konačno se slažemo, bitan je kvalitet koji se čuje, ima pojačalo, znam, ali nezgodno je to motati po rukama dok se recimo trenira
Čovek se javio koji je prešao sa htc, znači nisam jedini koji primećuje neke stvari.
Pa da. Osetno je, ali nije sad da bi ljudi promenili telefon zbog toga. Nije bas tolika razlika u glasnoci. Na to se odnosilo. Skok je u kvalitetu, a ne u jacini zvuka.Nije nesto znacajno ali je primetno?
Pa normalno da ima, Z1 i G2 su sa S800 a OPT S810 soc, Qualcomm svakom novom verzijom po malo poboljsava zvuk (a S810 je dosta noviji soc) ali to u sustini nista ne mora da znaci, losom implementacijom neki proizvodjaci osakate audio kvalitet ali je broj failova mali.
^ opet moram da kazem - jedno je bugarski test-sintetika a drugo je test slusanja. Koliko se secam jedan lik sa HF je prilicno nahvalio V10 zvuk uz komentar da je izlaz prilicno jak/zvuk glasan.
E jedino sto je sam zvuk navodno prilicno flat pa malo vuce ''u analitiku'' i kazu da fali muzikalnosti za uzivanje u muzici. A opet sve zavisi i koje se slusalice koriste, npr to dobrim delom moze da se ispravi ako se za V10 kupe neke slusalice koje imaju ''fun-warm-musical'' zvuk dok bi uz neke sterline sluske sve to zvucalo dosta monotono, hladno, neubedljivo i pored toga sto koristi najbolji DAC i ostalih komponenti u nekom smartfonu.
I jos jedna bitna stvar - ko kupi V10, Meizu ili neki drugi model sa ESS Sabre DAC-om da bi cuo pun potencijal zvuka mora da kupi i odgovarajuce slusalice, npr in ear iz klase 150e+.
Za te telefone nista ispod ovoga ne bih uzimaohttp://www.audio-technica.com/cms/headphones/df517c93c488bb58/index.html A kapiram da cu ih uzeti u naredna 2 meseca
![]()
Pa to su ti fabričke lg slušaliceKad se vec prica o zvuku ja sam uz telefon dobio ove slusalice:
Pogledajte prilog 184512
Ne znam da li je to standard za svaki komplet sa telefonom ali po meni su skroz ok iako ih nisam nesto preterano testirao jer ne slusam muz na telefonu niti kada idem negde ali mislim da bi trebale biti bolje od obicnih Fabrickih LG modela..sta znam.
Idu uz svaki paket sigurno [emoji1]Pa da ali cini mi se da se nisu dobijale bas ove uz svaki paket koliko sam gledao unboxing klipove jos ranije, mozda je ipak moja greska.
Kad ce ovi sa XDA da srede M da može da se flesne normalno sa flash tool-om? Bender sredi to[emoji1]
Imam ja neki snimak sa gitarijade. Pusticu video cim dodjem kuciJel ima neko da je snimao sa G4 neku svirku/koncert/zurku? Interesuje me kvalitet zvuka na snimljenom materijalu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari