bender_007
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.07.2013
- Poena
- 199
Taman skupimo za g5 a stigne g6
Slazem se u potpunosti. G2 ekran je sasvim dovoljan (odlican), a posebno kada se uzme u obzir glavni benefit - potrosnja! Napredak u kapacitetu baterije i optimizaciji, kvalitetu kamere (ne mpx), zavrsnoj obradi i ostalim sada vec standardnim unapredjenjima... to bi bila prava stvar.Meni je osobno i g2 screen super
Nema potrebe za qHd itd. 4000 mah, fhd ips, ostale specke...milina. Ali vjerojatno će to netko i ponuditi, samo što će srezati i još neke stvari. Nema smisla sta nam rade![]()
Pa što ne bi mogao da ih imaš na laptopu i desktopu i TV?Nevjerojatno kako se jedni trude napraviti brzi a štedljiviji soc a drugi se trude to ukomponirati sa 4k ekranom...aaaaaaaa....neću 4k ekran(neću ga na mobu...hoću na lapu ili kompu) . al ajd valjda tih 4000mah ako je istina, pomognu.
Samo kažem da ne želim na mobuPa što ne bi mogao da ih imaš na laptopu i desktopu i TV?
In September LG teased its next generation flagship handset–the LG G5–and it now appears it could be given a full unveiling as early as next month, with a rumored Q1 shipping date. Keep in mind that most everything below is based on rumors–so the final specs of LG’s next flagship could change before launch, but this is the best of what we know about the LG G5 flagship right now.
Kako da isključim zvuk za sve notifikacije a da mi alarm radi jer treba da me probudi?
Konkretno se misli da je ceo UI velik, velike ikonice i tako to i da nije najbolje iskorišćen prostor na ekranu. Zamisli to kao 1024x768 rezoluciju na FullHD ekranu.Na šta misle kad na redditu kažu da na G4 nije dobar defaultni DPI i da ga je poželjno promijeniti? I kažu da se to može uraditi bez roota već samo sa USB debuggingom.
+1 Isto to i ja mislim. Još sam ja povećao malo slova, ne nosim naočare ali mi tako više odgovara. Ali svako neka radi onako kako njemu odgovara. Nova dozovljava da se šteluju veličina i broj ikonica u redovima, ako već postoji potreba za tim..Da treba da se smanji lg bi smanjio
Zašto onda flesujes telefon pre nego što izadje za tvoju zemlju, zašto si flesovao sve i svašta?Da treba da se smanji lg bi smanjio
Šta tebe boli uvo šta sam ja fleshovao - nisam sigurno zato da bi povećavao ikonice i slovaZašto onda flesujes telefon pre nego što izadje za tvoju zemlju, zašto si flesovao sve i svašta?
Što si radio razne fixeve na G2 ako LG misli da je sve u redu?
Uvek postoje ljudi koji žele da izvuku maksimum. Zato i postoji xda i razne custom stvari za sve telefone.
Smanjivao ne povecavaoŠta tebe boli uvo šta sam ja fleshovao - nisam sigurno zato da bi povećavao ikonice i slova
Isti đavo - shvatio je djile šta sam hteo da kažem - nije on toliko glupSmanjivao ne povecavao
Da treba da se smanji lg bi smanjio
Pa odluči se, jel podrzavas LG sve kako uradi i dopremi ili si za drugu stranu da uradiš, da ne čekaš njih.Šta tebe boli uvo šta sam ja fleshovao - nisam sigurno zato da bi povećavao ikonice i slova
Kao što si rekao flesovao sam zato što nije izašlo za moju zemlju i nijedan fiks za kameru nisam nikad zato što mi ne treba
Smanjivao ne povecavao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari