Šta je novo?

LG G4

Barem znam uvek da stavim na kraju rečenice tačku. Naravno i rečenica isto počinje sa velikim slovom.

Eto vidiš da možeš nekad i nešto pametno da napišeš
Doduše retko ali i to je nešto

Poslednja izmena:
Jel ima negde screenshot da vidim kako izgleda sa manjim ikonicama? :)

Jel ima negde screenshot da vidim kako izgleda sa manjim ikonicama? :)

Ako ti je samo zbog ikonica možeš novu da koristiš, ako hoćeš ceo UI da smanjiš to je već druga priča... Evo ovako može da izgleda sa novom, maksimalno sam smanjio ikonice...

Prilozi

• Screenshot_2015-11-12-18-33-02.jpg
    Screenshot_2015-11-12-18-33-02.jpg
    782.9 KB · Pregleda: 142
  • Screenshot_2015-11-12-18-08-45.jpg
    Screenshot_2015-11-12-18-08-45.jpg
    620.7 KB · Pregleda: 138
Poslednja izmena:
Ne znam kako uopste koristite sa onolikim ikonama. Ja bih bez mogucnosti smanjenja poludeo...

Kako radi Nova?Na starom telefonu mi je malo stucala...Ima li razlike u odnosu na fabricki launcer sto se tice brzine i fluidnosti?

Sve je stvar navike... Ja držim stock launcher jer mi se sviđa lg widget za vreme, to ne radi na nova launcher-u... Radi super nova, ipak je g4 dobra mašina... :) I da, ne radi ti double tap to sleep, moraš da skineš aplikaciju screen off i da staviš u nova pod gesture da ti na double tap zaključava ekran pomoću ove aplikacije...

Jedno pitanjce ako moze, jel' su primerci iz VIP-a simfree? Cini mi se da sam ovde negde procitao da jesu, ali su me danas u poslovnici ubedjivali da su zakljucani.

Jedno pitanjce ako moze, jel' su primerci iz VIP-a simfree? Cini mi se da sam ovde negde procitao da jesu, ali su me danas u poslovnici ubedjivali da su zakljucani.
Trebalo bi da su simfree ali to niko ne može da ti garantuje... :) Moj je iz Vip-a i simfree je...

Tebe bre joco treba da grize savest - simfree, circle case i bese dodatna baterija... Da zovnes coveka i pljusnes jos 30e, cisto da mozes da spavas! :d

***... Bar neka korist od toga što provodim dosta vremena na forumu i informišem se... :) I kožna leđa... [emoji12]

Kako radi Nova?Na starom telefonu mi je malo stucala...Ima li razlike u odnosu na fabricki launcer sto se tice brzine i fluidnosti?
Meni na G3 radi isto kao stock, vec par meseci nisam primetio nikakvu razliku u radu. Tako da, verujem da je i na G4 isto.
Sto se tice tog widgeta za vreme, koji je pomenuo kolega ispod tebe, isti widget ima da se nadje kao skin za zooper.

Baterija danas bolje nego obicno, wi-fi bez 3g, osvetljenje auto 50%...

Prilozi

• Screenshot_2015-11-12-20-56-33.png
    Screenshot_2015-11-12-20-56-33.png
    160.3 KB · Pregleda: 141
Neću da ulazim u neku nepotrebnu raspravu, kao što sam i rekao ne razumem se u to i neću mnogo da filozofiram. Ono što znam je da ne zavisi brzina punjenja samo od "pametnog" punjača već i od samog soc-a...
Pa to da, to si barem skontao
Ne moze dok nemas twrp koliko videh. Nemoguce flesati kdz preko lg flash tool-a jos uvek.
Ili ako, kao ja, imas telefon za poljsko trziste :-D
Kako da isključim samo zvuk notifikacija? Legnem naveče i krenu neke poruke na FB Messengeru koje mi nisu bitne do jutra, odem na Settings i slajder za notifikacije dovedem do 0 ali i dalje dobijam zvuk za notifikacije. Evo sad sam pored "Notification sound" isključio i zvuk za "Touch feedback & system" ali i dalje se FB Messenger oglašava. Da nije do samog Messengera tj. da on ne sarađuje sa sistemskim podešavanjem?
Kako da isključim zvuk za sve notifikacije a da mi alarm radi jer treba da me probudi?
A da prosto iskljucis net tokom noci? Tako ja radim. Ili app "Shush!"

A kako vas služi LTE? Znam da su se neki, onomad, žalili na note 4. Nadam se da ovde radi kako treba, mislim, kad već ima i kad može.

Ma kakva roznaca, nikad od tih informacija pola godine pre predstavljanja nema nista :-D

Ja imam dve LG Quick Circle Case sa alija. Zlatne i crne boje. Ako neko hoce..inbox

Kad ce ovi sa XDA da srede M da može da se flesne normalno sa flash tool-om? Bender sredi to[emoji1]

Pazi, zvuk bi bio takav i da ne koriste taj naziv koji je dobar za marketing ;)

Znaci super je htc sto se zvuka tice, i preko slusalica a i kao celina (zvucnici, mikrofoni, izlaz) ali sam kvalitet (ne jacina) zvuka nije iznad konkurencije, bar kada su in ear slusalice u pitanju.

Napredovao je G4 u odnosu na G2 dosta, bolji i od G3. Ali, bolji je kvalitet na htc M8 (kao celina, i slušalice i zvučnici, takođe kvalitet u toku razgovora na strani M8), poredio sam sa istim pesmama i istim slušalicama. Šta vredi dobar zvuk ako ga ne čujem? U studijskim uslovima neću slušati preko telefona. M8 je i dalje tata što se tiče zvuka kao celina.

Šta vredi dobar zvuk ako ga ne čujem?

Vidi, napisao si vec nekoliko puta da volis izuzetno jak zvuk preko slusalica i da mesas pojmove kvalitet/jacina zvuka, ok tvoja stvar, unisti sluh. Ali to iznad sto si napisao je velika glupost :)

Ne postoji telefon (jos nisam probao neki noviji smartfon) a da nema sasvim solidnu jacinu/odlicnu zvuka preko bubica a upravo te slusalice koristi vecina ljudi. Sta vredi sto je npr Lumia 520 malo glasnija od G2 kada je kvalitet zvuka na strani LG?

Ako je sam fajl nesto tisi tu pomazu plejeri sa preamp opcijom.

Sve to vazi za in ear. E ali kada su zahtevnije (i vece) slusalice u pitanju.. tu je htc u lepoj prednosti u odnosu na sve ostale androide osim nekoliko kineskih telefona koji imaju jos jaci zvuk od htc-a. Ali ti ne koristis neku 250-omsku mrcinu od over ear slusalica vec in ear i unistavas sluh, to ti kazem iz iskustva jer sam testirao in ear uz fiio pojacalo i jednostavno te vuce da pojacavas sve vise a kada izvadis slusalice iz usiju (p)ostajes nagluv neko vreme.

HTC je u prednosti sto se zvuka tice jer nudi i kvalitet koji je jedan od najboljih na smartfon trzistu + jedan od najjacih izlaza i da koristim neku mrcinu od slusalica u pokretu sigurno bih kupio htc ili neki kineski telefon sa jakim izlazom, ovako mi sve to ne treba i gledam sve ostalo, kakav je uredjaj kao celina mada bih svakako koristio M8 jer mislim da je odlican android.

A ovi kineski telefoni koje sam pominjao.. oni imaju i za 2-3 klase bolji DAC cak i od wolfsona iz Samsunga (bar na papiru) + dosta jace pojacalo cak i od htc-a. Npr Meizu MX5 Pro, taj telefon bih kupio pre svega zbog DAC-a tj kvaliteta zvuka a ne jacine jer slusalice koje imam zvuce odlicno/solidno glasno na svakom flagship androidu.

Poslednja izmena:
Nije glupost, glupost je ne razumeti da ne slušaju svi muziku u studijskim uslovima, kao što testiraju na netu, zavale se u fotelju. Da slušam u sobi gde se čuje kako cveće raste, onda bih komentarisao kao ti, ali potrebe ljudi su različite. Bitna je veličina, mislim i jačina zvuka :d
Znači, tražim i kvalitetan i jak zvuk, ne samo kvalitetetan zvuk koji ne čujem (recimo trčim jutros, prolaze vozila, sviraju... buka, voziš se u prevozu a ****** do tebe pustio muziku preko spikerfona... milion razloga).

Pa ti kupi neke NC sluske :D

Nije glupost, glupost je ne razumeti da ne slušaju svi muziku u studijskim uslovima, kao što testiraju na netu, zavale se u fotelju. Da slušam u sobi gde se čuje kako cveće raste, onda bih komentarisao kao ti, ali potrebe ljudi su različite. Bitna je veličina, mislim i jačina zvuka :d
Znači, tražim i kvalitetan i jak zvuk, ne samo kvalitetetan zvuk koji ne čujem (recimo trčim jutros, prolaze vozila, sviraju... buka, voziš se u prevozu a ****** do tebe pustio muziku preko spikerfona... milion razloga).

Ako ti je za pomoc ja sam pre iP koristio G3 i bio razocaran bubicama, pa pretpostavljam da su G4 slicne. Uzeo sam Steelseries Flux In-Ear (obicne, ne pro jer su iste) za mislim 2.7k i extra su. Koristim ih i dan danas na iPhone a cesto i na MacBook.

Fabričke slušalice ne koristim, Sennheiser.

Vrh Dno