Šta je novo?

LG G4

Sve ovo u redu ali ono sto sam ja hteo da kažem da nije samo reklama i da ne prodaju maglu sa tim boomsound-om. I da kome je bitan zvuk na andoidu pod tim mislim i kvalitet, cistina i jacina sve sto spada u to, cak je i mikrofon puno bolje izveden nego na LG. Ali zato kamera na G2/G3/G4 neuporedivo bolja nego na htc i svako bira ono sto mu je prioritet, da ne duzim dalje...

Pazi, zvuk bi bio takav i da ne koriste taj naziv koji je dobar za marketing ;)

Znaci super je htc sto se zvuka tice, i preko slusalica a i kao celina (zvucnici, mikrofoni, izlaz) ali sam kvalitet (ne jacina) zvuka nije iznad konkurencije, bar kada su in ear slusalice u pitanju.

Ma dobro nisi ni razmišljao o tome... Treba da bude 2A. Sa njim napuni od 0 do 100 za 90min... Ovako nekih 15min duže sa ovim.
ko sto je vec receno, nije sve do 2a, to su tzv. pametni punjaci, koji prate i temp baterije, da se ne pregrije tokom punjenja, itd.
Jel neko stavljao Marshmallow? Kazu da je baterija bolja.
jesam ja. Iscitaj utiske u ovom threadu... Neki epohalni napredak po bilo kom pitanju ne mozes da ocekujes
Nemam pojma. Ja sam zadovoljan zvukom, u odnosu na note 4 mala je razlika... Koristim one lg quadbeat 3 koje idu uz telefon. Sasvim ok zvuk...

ja imam jos uvijek htc one m7 i desire hd, sa istim slusalicama ne bih rekao da g4 daje nesto losiji zvuk, ali zato ove quad beat 3 slusalice, meni odlicno izgledaju, ali je zvuk mnooogo losiji, tj imaju mnogo manje basa nego slusalicame koje dolaze uz HTC telefone (iako one izgledaju neubjedljivo dizajnom), a imam i uRbeats (Beats by Dre), sa sva 3 para sam provjeravao...

inace, kad ubodem zvucnike (Altec Lansing ATP-3), nekad mi upali google now (sto je problem koji sam imao i na Desire HD otkako sam stavio Cyanogen umjesto stock roma, a nisam jedini sa tim problemom), i nekad se cuje neko kuckanje ako nema nikakvog zvuka da salje na zvucnike (mada koristim samo mixcloud app, i to se desava izmedju 2 DJ seta, dok je tisina dok ne pocne naredni)

Poslednja izmena:
Nisam čitao na netu i nisam se interesova za tu tematiku ali meni je logičnije da sam telefon kontroliše brzinu punjenja a ne "pametni" punjač... Hsv je dovoljno objasnio što se tiče samog zvuka na telefonima. Definitivno na ovim quadbeat bass je dosta slabiji...

inace, kad ubodem zvucnike (Altec Lansing ATP-3), nekad mi upali google now
Meni se to juce desilo sa Sennheiser sluskama,pa sam cackao u podesavanjima Google-a i danas nije..
Inace sot mi se povecao posle nekoliko ciklusa punjenja i praznjenja baterije.Sad je jako blizu 4 h sve vreme na 3G internetu,sat vremena gps-a i osvetljenju od 55% bez automatike.

pa nije relevantno sta je tebi logicnije, vec prije nego izneses stav i pride krenes da ga branis i kad ti ostali objasnjavaju da nisi u pravu, ipak bi trebalo da procitas nesto ;)
http://www.androidcentral.com/what-qualcomm-quick-charge

http://www.androidauthority.com/quick-charge-explained-563838/
Neću da ulazim u neku nepotrebnu raspravu, kao što sam i rekao ne razumem se u to i neću mnogo da filozofiram. Ono što znam je da ne zavisi brzina punjenja samo od "pametnog" punjača već i od samog soc-a...

Neću da ulazim u neku nepotrebnu raspravu, kao što sam i rekao ne razumem se u to i neću mnogo da filozofiram. Ono što znam je da ne zavisi brzina punjenja samo od "pametnog" punjača već i od samog soc-a...
Naravno, zato Qualcomm i licencira punjače. Telefon i punjač komuniciraju i u zavisnosti od toga menja se jačina punjenja.

Kakav je quick charging na G4? To mi je jedan od omiljenih feature na N5, napuni se ocas posla.
Imam samsungov punjac, onaj njihov za fast chaarge i to ne radi na LG g4....
ko sto je vec receno, nije sve do 2a, to su tzv. pametni punjaci, koji prate i temp baterije, da se ne pregrije tokom punjenja, itd.

jesam ja. Iscitaj utiske u ovom threadu... Neki epohalni napredak po bilo kom pitanju ne mozes da ocekujes

ja imam jos uvijek htc one m7 i desire hd, sa istim slusalicama ne bih rekao da g4 daje nesto losiji zvuk, ali zato ove quad beat 3 slusalice, meni odlicno izgledaju, ali je zvuk mnooogo losiji, tj imaju mnogo manje basa nego slusalicame koje dolaze uz HTC telefone (iako one izgledaju neubjedljivo dizajnom), a imam i uRbeats (Beats by Dre), sa sva 3 para sam provjeravao...

inace, kad ubodem zvucnike (Altec Lansing ATP-3), nekad mi upali google now (sto je problem koji sam imao i na Desire HD otkako sam stavio Cyanogen umjesto stock roma, a nisam jedini sa tim problemom), i nekad se cuje neko kuckanje ako nema nikakvog zvuka da salje na zvucnike (mada koristim samo mixcloud app, i to se desava izmedju 2 DJ seta, dok je tisina dok ne pocne naredni)

ovo potvrdjujem, i ja sam mislio kao ove LG quad mega giga turbo dobro izgledaju ali je zvuk mehhh, koristim od htc one- kidaju ih u svakom smislu

Nemam punjač sa kojim bih proveravao ali ljudi na xda pišu da radi bez problema. Ovi malo kvalitetniji punjači imaju led sijalicu koja prikazuje plavo i zeleno svetlo, u zavisnosti da li je fast charging ili ne...

Nemam punjač sa kojim bih proveravao ali ljudi na xda pišu da radi bez problema. Ovi malo kvalitetniji punjači imaju led sijalicu koja prikazuje plavo i zeleno svetlo, u zavisnosti da li je fast charging ili ne...
Ovo je original samsung.. Nema nikakve led diode
cd62dc72e07daf71a253e67628077af2.jpg

Kako da isključim samo zvuk notifikacija? Legnem naveče i krenu neke poruke na FB Messengeru koje mi nisu bitne do jutra, odem na Settings i slajder za notifikacije dovedem do 0 ali i dalje dobijam zvuk za notifikacije. Evo sad sam pored "Notification sound" isključio i zvuk za "Touch feedback & system" ali i dalje se FB Messenger oglašava. Da nije do samog Messengera tj. da on ne sarađuje sa sistemskim podešavanjem?
Kako da isključim zvuk za sve notifikacije a da mi alarm radi jer treba da me probudi?

Da, ima u Messengeru nekih opcija oko toga. Evo sad sam našao ovo Facebook ignores notification volume level, između ostalog neko je napisao "The problem is that facebook messengers volume is linked to your ringtone and not your notification volume. I'm having the same problem on my Note 4. It's annoying as hell!"

Bezobrazluk.

Nevjerojatno kako se jedni trude napraviti brzi a štedljiviji soc a drugi se trude to ukomponirati sa 4k ekranom...aaaaaaaa....neću 4k ekran(neću ga na mobu...hoću na lapu ili kompu) . al ajd valjda tih 4000mah ako je istina, pomognu.

A sta misliš da stave običan displej kao na npr na g2 pa sa tolikom baterijom i ostalim spec - pa ne bih ga menjao 5 godina - ali naravno to im nije u interesu

Meni je osobno i g2 screen super :)
Nema potrebe za qHd itd. 4000 mah, fhd ips, ostale specke...milina. Ali vjerojatno će to netko i ponuditi, samo što će srezati i još neke stvari. Nema smisla sta nam rade :)

Prodaju nam [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Naravno da nema potrebe za takvim ekranom

*** - kad bi mogli sami da napravimo tel - kako se zove onaj projekat - ARA? nadam se da će zaživeti

Nadam se da će ta 820 gaziti i štediti bateriju kako pričaju. Gaziti u radu Jel, ne bateriju gaziti c:)

Neće sigurno pre aprila - i još će biti 800-900 evrica

Nazad
Vrh Dno