Ovo vam je prelepo?![]()
O ukusima ne treba raspravljati.Ovo vam je prelepo?![]()
Ne mislim na konkretno gore slike, vec mogu mnogo dobre kombinacije da se naprave.Ovo vam je prelepo?![]()
Da stvarno, jos kad se pogleda i paket je bolji. Ali opet vip, valjda ce telenor spustiti cene, vec su jednom spustili ne bi me cudilo da to urade opet.300 eur u VIPu na 2K tarifu vs. Telenorovih 400, veoma lak izbor![]()
A ovo nije slobodno tržište?5x ce doziveti slobodan pad u ceni na slobodnom trzistu u naredna 2 meseca.
A ovo nije slobodno tržište?
Osim ako ne krenu svi da kupuju u USA po nekim smešnim cenama, neće ni ovde pojeftiniti. Najbolje da će oni donositi uređaje, da vam pridaju bez zarade.
512 dolara je vani, pojeftiniće ovde kad pojeftini i vani.
A istovremeno kad i on pojeftini, padaće cijena uporedo i drugim telefonima.
Možda se jedino isplati uz pretplatu pošto sad osim kod mts-a i nema nekog popusta na solo pretplatu bez aprata.
Moja sestra je motorolu g3 platila 159 EUR-a bez ugovora a to je skoro pa nexus![]()
Uzeću i ja sebi samo moram da vidim može li se dokodirati i koliko novca.
Bas kod nas i mislim. Ne mislim kod operatera vec preprodavaca. Em LG lako gubi cenu, em ga niko za ove pare nece uzeti.A ovo nije slobodno tržište?
Osim ako ne krenu svi da kupuju u USA po nekim smešnim cenama, neće ni ovde pojeftiniti. Najbolje da će oni donositi uređaje, da vam pridaju bez zarade.
Bas kod nas i mislim. Ne mislim kod operatera vec preprodavaca. Em LG lako gubi cenu, em ga niko za ove pare nece uzeti.
450 5x
650 6p
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari