Šta je novo?

LG Nexus 5X

On misli na 6p cini mi se :)

Kako god ocekujem mini opise ;)

[youtube]WdYYTpzNHRQ[/youtube]

Dok ne napisete opise moze i ovaj da se odgleda. :) dosta cenim ovog lika iako je uglavnom nexus fanboj..

To je alu.

So, it turns out this device does have a secret doubletap2wake setting:

echo 1 > /sys/devices/soc.0/f9924000.i2c/i2c-2/2-0070/input/input0/wake_gesture

Surprised nobody found it yet!

D2w se nalazi u samom kernelu kao sto sam i mislio. Kazu da ne srce uopste struju.

6p.
Sada je telefon blizu idealnog :)

Edit:
Kaze da ce mozda i kod 5x moci da se otkljuca.

Poslednja izmena:
Ima i kod mene na N6 DT2W, isto sakriven tako. Mada nije ni cudo sto su ga sakrili, kad mnogo lose radi (nedovrsen). A da se ne osjeti na baterije,i ne osjeti. Vjerovatno je i tu. Sve je to loznice daleko od idealnog (ne znam kakvi su ti kriterijumi ***). Idealno je koliko i CZV. Nikoga ne mozemo dobiti, a pare ulozene...

Poslednja izmena:
Za sada se niko u temi nije bunio da radi lose.. No vreme ce pokazati svakako

Da radi dobro, ne bi ga sakrivali. Nije samo nastojanje "idealizmu" napucati telefon hardwareom i pozlatiti ga. Mene vise nervira sto svakom verzijom munhmallowa, nuttele, hurmasice uvode nove bagove. Sto to malo ne idealizuju.

Pusti te sa XDA, zmire na svaki bugic, i sve im je dobro, samo nek radi Facebook. Oni ko telep :D Rijetko ko je realan!

Poslednja izmena:
Aj pocni da pijes lekove, drmaju te zestoko bagovi.

Ti si za ovu emisiju

1fce7a05d336a6d56b0912fb8a58f3dd.jpg

Poslednja izmena:
Stjepane, moraću da specijalno za tebe ponovo pokrenem bull-shit-meter. Svojevremeno je driver imao te zasluge, ali danas si ti ozbiljan kandidat.

Citam malo po XDA, ne mogu da vjeurjem na sta se likovi zale i kakve anomalije pronadju, za sta ti mikroskop treba :D Kao da se povazdan bave ispitivanjem i zagledanjem telefona :d Neki primjete i tackice sitne oko kamere 6P i finger senzora :D. Nekima se ko fol krenuo guliti oleophobic namaz i sl. :S Imam osjecaj da im od zlata napravis nasli bi nesto... :D

Pusti te sa XDA, zmire na svaki bugic, i sve im je dobro, samo nek radi Facebook. Oni ko telep :D Rijetko ko je realan!

wtf

Sutra cu da skoknem do mediamarkt bas da vidim ovaj Huawei Nexus 6p,pa se javim ovde, za prvi utisak ;)

Neka hvala. Samo mi nije jasno, ako je 6p kao neki premium, koji ovo onda segment trzista pokriva, sa skoro 600e?Middle premium?Low premium? Middle low premium?

@dr_iggy

Kako se pokazao 5x do sada ? Bela verzija uzeta ili crna ?
Rano je još za neki review, prvi utisci su baš dobri. Pre svega, nemam uopšte primedbi na izgled i kvalitet izrade, niti utisak da se radi o jeftinoj plastici. Ekran je svetao i, čini mi se, bolje kalibrisan nego kod starog N5. Zvukovi zvona i notifikacija se čuju jasnije, zvuk u slušalici je sa više visokih tonova, zvuk medija je i na zvučniku, i preko slušalica, nešto bolje definisan. Haptic feedback je intenzivniji i "reskiji". Otključavanje pomoću senzora za otisak prsta je stvarno praktično, ambient displej pri podizanju telefona ili pristizanju notifikacija dobro radi. Nisam primetio neka kočenja zbog enkripcije ili iz drugih razloga, generalno sve radi fluidno. Glavni utisak do sada mi je ipak trajanje baterije - nakon prvog punjena, SOT sa 46% baterije je sa osvetljenjem na 50% 3h 30 min, za stari N5 to je naučna fantastika.

Poslednja izmena:
realno, sve to što si nabrojao nije ni moglo da bude gore od n5. i zvučnik i mic i feedback su žasu na njemu. dobro je pa su mislili na to.

[youtube]q_iNc7MmzsU[/youtube]

Malo mesta za boga reviewa ! Samo da napravim kokice i otvorim pivo :)

[youtube]0eauyx2hfl0[/youtube]

Jos da ti jave koliko je tacno nabavna za 6p :) cenim oko 550e

Poslednja izmena:
Vrh Dno