echo 1 > /sys/devices/soc.0/f9924000.i2c/i2c-2/2-0070/input/input0/wake_gesture
Stjepane, moraću da specijalno za tebe ponovo pokrenem bull-shit-meter. Svojevremeno je driver imao te zasluge, ali danas si ti ozbiljan kandidat.
Citam malo po XDA, ne mogu da vjeurjem na sta se likovi zale i kakve anomalije pronadju, za sta ti mikroskop trebaKao da se povazdan bave ispitivanjem i zagledanjem telefona :d Neki primjete i tackice sitne oko kamere 6P i finger senzora
. Nekima se ko fol krenuo guliti oleophobic namaz i sl. :S Imam osjecaj da im od zlata napravis nasli bi nesto...
![]()
Pusti te sa XDA, zmire na svaki bugic, i sve im je dobro, samo nek radi Facebook. Oni ko telepRijetko ko je realan!
Rano je još za neki review, prvi utisci su baš dobri. Pre svega, nemam uopšte primedbi na izgled i kvalitet izrade, niti utisak da se radi o jeftinoj plastici. Ekran je svetao i, čini mi se, bolje kalibrisan nego kod starog N5. Zvukovi zvona i notifikacija se čuju jasnije, zvuk u slušalici je sa više visokih tonova, zvuk medija je i na zvučniku, i preko slušalica, nešto bolje definisan. Haptic feedback je intenzivniji i "reskiji". Otključavanje pomoću senzora za otisak prsta je stvarno praktično, ambient displej pri podizanju telefona ili pristizanju notifikacija dobro radi. Nisam primetio neka kočenja zbog enkripcije ili iz drugih razloga, generalno sve radi fluidno. Glavni utisak do sada mi je ipak trajanje baterije - nakon prvog punjena, SOT sa 46% baterije je sa osvetljenjem na 50% 3h 30 min, za stari N5 to je naučna fantastika.@dr_iggy
Kako se pokazao 5x do sada ? Bela verzija uzeta ili crna ?
Jel ovo onaj frost white ili kako vec? Izgleda odlično
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari