koliko je neoptimizovana ovo je zlo, na par misija mi padne na 20 fps, haos...
to je sigurno zbog ram memorije.
jer ovo je bukvalno nazadovanje u odnosu na prethodni deo.
Nakon 2,3 misije iskoristi 12gb memorije, i onda ima povremeni stutter, i onda verovatno mora da se zatvori igra pa da se otvori opet. To je sa medium podesavanjima, high necu ni da probam. U sustini optimizacija je ***** kao COD Ghosts i MKX.
Zato sto igraci vole zahtevne igre, onda se samo o tome prica prvih dana. Ponekad se pretera u tome, kao sa Batmanom.sredice to sa zakrpama, tako je i AW prosle godine imao problem, meni nije samo jasno zasto to ne urade odma...
Nakon 2,3 misije iskoristi 12gb memorije, i onda ima povremeni stutter, i onda verovatno mora da se zatvori igra pa da se otvori opet. To je sa medium podesavanjima, high necu ni da probam. U sustini optimizacija je ***** kao COD Ghosts i MKX.
I zaradise 500 MILIONA DOLARA za 3 dana...
eeeeelebacti'ebem...
Sa tim configom si napravio da igra dosta podseca na Crysis 3 po pitanju tih optickih efekata. Meni se recimo ne svidja CA i uvek mi je no no, sem u bas nekim retkim slucajevima kada je bas suptilan i dopunjava atmosferu.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari