Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Hteo bih da izmerim jačinu struje punjača za telefon, pa bih uzeo onaj merač koji sa jedne strane ima muški a sa druge ženski USB konekciju.

Jel neko to uzimao?

Ako je android u pitanju, i aplikacija moze da zavrsi posao...[emoji4]
Probajte Charging monitor i Battery Monitor Widget, ovaj drugi je detaljniji, a ima i log.

Hteo bih da izmerim jačinu struje punjača za telefon, pa bih uzeo onaj merač koji sa jedne strane ima muški a sa druge ženski USB konekciju.

Jel neko to uzimao?

Imam ja, kupljen na ebay. Dobra stvarcica. Prvo sam uzeo plavi koji radi ali nije praktican pa sam uzeo beli sa kablom koji je dosta zgodniji.

Može li neka preporuka za prodavca Mi Power Bank 5000mAh? Ili za neki slične debljine. 5-6 000 mi je dovoljno. Bitno mi je da ne prelazi dimenzije iphone 6s. Idealna veličina mi je da bude tu negde baš kao i telefon.

Godinama sam imao jedan nalik na ovaj http://www.dx.com/p/justone-4800mah...msung-xiaomi-white-silver-334569#.VkHrsPlVhBc doduše fiktivno je bio deklarisan na 6000... i prezadovoljan sam bio, izgurao je par stotina punjenja, ali je počela da mu riknjava baterija, zgazile ga godine.

Poslednja izmena:
Zeleo bih da narucim ovaj telefon : http://goo.gl/rFkC53

Da li neko moze da mi objasni da li se isplati i koliko ce me sve iskostati na kraju.

Ako moze neko ko ima iskustva sa kupovinom telefona preko ovog sajta. Hvala unapred :)

Zeleo bih da narucim ovaj telefon : http://goo.gl/rFkC53

Da li neko moze da mi objasni da li se isplati i koliko ce me sve iskostati na kraju.

Ako moze neko ko ima iskustva sa kupovinom telefona preko ovog sajta. Hvala unapred :)
Zasto preko tog prodavca ?

Original OnePlus X Mobile Phone oneplusx cell phone Snapdragon 801 Quad Core FDD LTE 4G FDD LTE 3G RAM 16G ROM O2 OS google play
http://www.aliexpress.com/item/Orig...dragon-801-Quad-Core-FDD-LTE/32517232872.html
(from AliExpress Android)

Mozes i preko ovoga. Deluje da je ozbiljniji.

Racunaj najvecu mogucu cenu 300$*1.32

Ako prodjes jeftinije to je samo bonus,ali uglavnom ces proci.(mada opet zavisi da li si nis,ns ili bg) Sada koliko,to niko ne moze da ti kaze

Mislio sam u globalu na tom sajtu, bzvz sam naso prvog koga sam video da prodaje taj telefon.

Hvala na odgovoru :)

Najvise me plasi kada dodje na carinu, sta znam koliko ce mi uzeti (20, 30, 100 evra).

Poslednja izmena:
Moze li mi neko pomoci, da mi posaljr link od svog nakita sto ce biti na popust sutra?
Nasao sam samo gdje ima par komada a zelim sav nakid da mi se ozbaci?

Da li sutra na svaki order preko 149$ ima 15$ popust ili moram imati kupon te vrednosti?

Mislim prvih 100000 + kuponi se posebno racunaju.

Kakva su iskustva sa Aliexpress shippingom, jer je relativno nova stvar. Preko koje pošte šalju i kojom brzinom, kako ide praćenje?

Poslednja izmena:
narucio sam 4 proizvoda sa alija u skorije vreme
za dva sam dobio lazni tracking number
cak i ako stignu bez problema, prodavcu ide ocena tri zbog laganja
preporucujem svima da to praktikuju

jel ima neko neku listu okvirno sta ce sutra stvarno biti na popustu i sta bi vredelo uzeti?

Poslednja izmena:
Da hocu kablove i dalje bih koristio samsungove sluske od s4 modela, koje mi ekstra pasu i odgovaraju ;)

Meni se od ipod shufflea ogulila i spala ona guma oko slusalica i sada slusalice u usima kada trcim ( a trcim brzo ), cesto ispadaju i landaraju pa mi treba neka preporuka za zicne slusalice da nisu mnogo skupe a da imaju tu gumu koja neda slusalicama da se pomeraju u usima i bitno je da nisu in ear jer se onda ne cuje nista bas.

Da li je neko kupovao standardne led sijalice za kucnu upotrebu?
Imate li nekog proverenog prodavca koji prodaje ok sijalice?

Kupovao ja od vise prodavaca, razocarenje za razocarenjem, sada sam narucio jos 4 sijalice sa 2835 emiterima jer su se sada po mojoj proceni pokazali kao bolji od 5730 pa cemo da vidimo, javim kada stignu svakako.

Moze li mi neko pomoci, da mi posaljr link od svog nakita sto ce biti na popust sutra?
Nasao sam samo gdje ima par komada a zelim sav nakid da mi se ozbaci?

Gledaj ovog preprodavca. :-devil-:

narucio sam 4 proizvoda sa alija u skorije vreme
za dva sam dobio lazni tracking number
cak i ako stignu bez problema, prodavcu ide ocena tri zbog laganja
preporucujem svima da to praktikuju

Cuj pa meni malo malo uvale onaj malezijski, evo i preko svedske poste su mi slali to po 50 dana ide... Al ne mozes im nista, u principu on je tebi poslao stiglo je ali kad to njega bas briga, a kada ga pre kupovine pitas kojom postom salje, kulira te...

Ništa od šopinga,

slepac od kojeg sam hteo da kupim mob je u prvih 3min sve rasprodao, tako da ništa neću kupiti,

u stvari zavrnuo me je ali, jer taman sam nacentrirao račun na 150usd, ali kad sam dodao kupon od 7usd, više nisam imao pravo na popust od 15usd, i dok sam ja ubacio još nešto u korpu, mobilni više nije bio na akciji.

Možda je tako i bolje, kupiću ga drugi put.

Raspad danas. Stavim u korpu box i kaze da uplata nije uspela, a skinuto sa kartice. Sedim 15 minuta na chatu sa Ali podrskom, da vide gde je greska.

Meni nesto zabagovalo prilikom porudzbine, kao problem sa netom, ja vratim nazad, i da porucim ponovo, kad ono, ne mogu opet da koristim kupon od prodavnice 2$ i nema vise discounta od 15$, iskoristio sam samo jedan kupon od 10$...[emoji58] Ok je i ovako, nije lose, svakako sam "merkao" ovu kupovinu, a ovaj shopping day je samo ubrzao... [emoji5] [emoji2]

Kakva je x show technology prodavnica,98.4% a 35502 .Hoću da uzmem telefon a nisam preko njih do sada

Nazad
Vrh Dno