Nisam znao to, hvala na informaciji, vraticu dolare..P.S. zašto su ti euri podešeni kao iznos, Ali konverzija uopšte nije povoljna, više ti se isplati da ostaviš $ a da banka vrši konverziju.
Naravno, isto je bilo tako i prošle godine, nego neki i dalje ne veruju pa klikću do besvesti tamo za neke kupone... Kinezi i njihove "akcije". Danas košta 5din, prekosutra je akcija velikog sniženja, sutra košta 11din a na dan akcije 7din
P.S. zašto su ti euri podešeni kao iznos, Ali konverzija uopšte nije povoljna, više ti se isplati da ostaviš $ a da banka vrši konverziju.
Narucio sam neki nosac za ip kameru. Proslo je bilo preko 50 dana, a paketa nije bilo ni na vidiku. Poslao sam poruku prodavcu, iskulirao me je. Ispostavilo se da mi je dao neki tracking code, od Holandske poste, koji nije ni radio. Pokrenuo sam dispute i posle 4 dana, prihvatio je da mi refundira pare. Proslo je 3 dana od tad, sad cekam da mi legnu na karticu. E sad, posto sam se nacekao 2 meseca zabadava, da li postoji neka varijanta da se nagodim sa prodavcem da mi posalje novi nosac o njegovom trosku, da mu ne bi lupio negativnu ocenu ili od toga nema nista. Kakva su vasa iskustva?
Šta znam , ja sam našo nešto, telefon povoljno i još par stvarčica da napabričim do 145$, sve povoljnije, jedino može da me zezne da poskupi poštarinu ili da ne pošalje. Sve skupa od kupona očekujem 32$ pojeftinjenja.
Da li je neko kupovao standardne led sijalice za kucnu upotrebu?
Imate li nekog proverenog prodavca koji prodaje ok sijalice?
Da li je neko kupovao standardne led sijalice za kucnu upotrebu?
Imate li nekog proverenog prodavca koji prodaje ok sijalice?
Ovo ti je stvarno dobra preporuka.Ja sam kupovao i imam dobru preporuku: ne kupuj.
Nije bitan kvalitet zvuka, samo da ne ispadaju iz usiju prilikom trcanja.Onda ti kvalitet nije ni preterano bitan tako da Bluedio ce ti biti ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari