Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Bar na Samsungu tako ti nece raditi jer ti treba krak za napajanje. Jedino resenje je MHL kabl.

Ja kad flipujem one kartice stalno dobijam store kupone. Imam 50ak kupona od 2-3-4-5 dolara i skoro svi za neke hair prodavnice :D Ima da otvorim biznis sa snalama i gumicama za kosu :D

Pre par dana su bili samo poeni tako da sam nakupio skoro 30000... a sad samo ti kuponi tako da vise ne igram...

Auuu, koja je prevara ovaj 11.11
Pre 10ak dana sam gledao neke stvari za bajs, i uzeo danas da gledam, SVE poskupelo! A 11.11 kao popust sa normalnom cenom.
Evo primera.

8288756a8d6e6e993e93b42ec02f21ff.jpg

A sad je

6dad7dd0be1f5ca65c014ad04559c084.jpg

Jos jedan primer

dde7563dd1dc98f12ed225af45ebe48d.jpg

5374d2dc6cb782f923428fc88756e8b6.jpg

Poslednja izmena:
Naravno, isto je bilo tako i prošle godine, nego neki i dalje ne veruju pa klikću do besvesti tamo za neke kupone... Kinezi i njihove "akcije". Danas košta 5din, prekosutra je akcija velikog sniženja, sutra košta 11din a na dan akcije 7din :)

P.S. zašto su ti euri podešeni kao iznos, Ali konverzija uopšte nije povoljna, više ti se isplati da ostaviš $ a da banka vrši konverziju.

To je istina. Ali nije za sve uredjaje/proizvode.Kuponi su prevara svi sem onih koje deli sam ali.

Poslednja izmena:
Narucio sam neki nosac za ip kameru. Proslo je bilo preko 50 dana, a paketa nije bilo ni na vidiku. Poslao sam poruku prodavcu, iskulirao me je. Ispostavilo se da mi je dao neki tracking code, od Holandske poste, koji nije ni radio. Pokrenuo sam dispute i posle 4 dana, prihvatio je da mi refundira pare. Proslo je 3 dana od tad, sad cekam da mi legnu na karticu. E sad, posto sam se nacekao 2 meseca zabadava, da li postoji neka varijanta da se nagodim sa prodavcem da mi posalje novi nosac o njegovom trosku, da mu ne bi lupio negativnu ocenu ili od toga nema nista. Kakva su vasa iskustva?

Ostavi mu negativnu ako nisi zadovoljan. Druga opcija je mac sa 2 ostrice jer moze da te prijavi Aliexpress-u za "iznudu" iliti extortion. Citao sam ranije na drugim forumima o slicnim situcijama, najcesce Ali i Ebay.

Још не тражим продавца, прво бих да сазнам да ли ствари попут ових функционишу како треба или не?

Naravno, isto je bilo tako i prošle godine, nego neki i dalje ne veruju pa klikću do besvesti tamo za neke kupone... Kinezi i njihove "akcije". Danas košta 5din, prekosutra je akcija velikog sniženja, sutra košta 11din a na dan akcije 7din :)

P.S. zašto su ti euri podešeni kao iznos, Ali konverzija uopšte nije povoljna, više ti se isplati da ostaviš $ a da banka vrši konverziju.

Šta znam , ja sam našo nešto, telefon povoljno i još par stvarčica da napabričim do 145$, sve povoljnije, jedino može da me zezne da poskupi poštarinu ili da ne pošalje. Sve skupa od kupona očekujem 32$ pojeftinjenja.

Narucio sam neki nosac za ip kameru. Proslo je bilo preko 50 dana, a paketa nije bilo ni na vidiku. Poslao sam poruku prodavcu, iskulirao me je. Ispostavilo se da mi je dao neki tracking code, od Holandske poste, koji nije ni radio. Pokrenuo sam dispute i posle 4 dana, prihvatio je da mi refundira pare. Proslo je 3 dana od tad, sad cekam da mi legnu na karticu. E sad, posto sam se nacekao 2 meseca zabadava, da li postoji neka varijanta da se nagodim sa prodavcem da mi posalje novi nosac o njegovom trosku, da mu ne bi lupio negativnu ocenu ili od toga nema nista. Kakva su vasa iskustva?

ja mu ne bi davao negativnu...pitaj ga jel moze da ti posalje novu stvar i to je to, da ne ides previse u raspravu..mozda si i mogao da se dogovoris da ne otvaras dispute nego to sto si hteo da ti umanji za vrednost novca koji ti se refundira....

Šta znam , ja sam našo nešto, telefon povoljno i još par stvarčica da napabričim do 145$, sve povoljnije, jedino može da me zezne da poskupi poštarinu ili da ne pošalje. Sve skupa od kupona očekujem 32$ pojeftinjenja.

pa ovo sa naslovne strane tipa ovi telefoni jeftini to se nece videti posle 1 sekunde ako na to mislis :D a secam se da je prosle godine stizalo dosta kopija telefona ljudima za taj praznik tako da pazi od koga uzimas :D

Ljudi imaju li neke proverene bluetooth bubice za trcanje na aliju da se pocastim 11.11 (ako imaju mikrofon jos bolje)?!

Probao sam ja Bluedio N2 i ok su. Mada za isti novac, klasicne Xiaomi Pistons 3 su 300x bolje. Em zvuk savrsen em savrseno leze u usima.

Ja u korpu ubacih android box i Xiaomi yi akcionu kameru. Jel ima ko ovu kameru?

Da hocu kablove i dalje bih koristio samsungove sluske od s4 modela, koje mi ekstra pasu i odgovaraju ;)

Hah koja prevara...juce dobijem kupon na onom prevrtanju u vrednosti od 20 dolara za neki store koji prodje neke nadogradnje zenama za kosu....Udjem u store i vidiim kako je cena sada nekih 150 dolara a kako ce kostati 70.....pogledaj iste stvari u drugom prodavnicama i kostaju po 4-5 dolara :D

Ovo je klasicna obmana sa ovim 11.11 :)

Htedoh opet neke sijalice da porucim od istog lika i cena po komadu je niza 11.11 za nekih 10-15 centi. Ok ajde rekoh, kad pogledam mesto free shippinga od pre, prodavac je ubacio samo Standard aliexpress shipping i to kosta od 1-2 evra.

Da li je neko kupovao standardne led sijalice za kucnu upotrebu?
Imate li nekog proverenog prodavca koji prodaje ok sijalice?

Da li je neko kupovao standardne led sijalice za kucnu upotrebu?
Imate li nekog proverenog prodavca koji prodaje ok sijalice?

Ja sam uzimao od ovoga i u sustini sam zadovoljan, samo sto mi je carina svaki put udarala pdv i to skroz nerealno mnogo:smash:
http://www.aliexpress.com/store/pro...5730-Corn-Bulb-24-36/1184558_32373144762.html

Inace ne veruj opisima nista. Koliko trose nisam uspeo da izmerim, ali nekih 25w po njihovom je ekvivalent obicnoj od 75w. Ako negde pisu broj lumena, samo ga prepolovi za realni prikaz :)

Imaju one kukice ali sad pitanje je kako će držati na tvojom ušima.

Meni kukice nisu odgovarale.

Jel zna neko u koliko tacno sati po GMT pocinje ova rasprodaja?

Ako kreće u 00:00 PST kao što ja mislim to je 09:00 ujutru po našem CET vremenu, tj. 08:00 po GMT.

Jeste, uvek je u 9am po našem vremenu bio početak neke akcije.
Skroz cool vreme ako neko hoće brzo da startuje. [emoji1]

Vrh Dno