Ne totalno si pogresio.. Ja vidim da ti pokusavas da pisas po svima jer si pokupio svu pamet ovog sveta bezanjem iz ove djavole zemlje.. Ajde sto imas visoko misljenje o sebi nego sto to "misljenje" moras da nameces ovde na forumu na svim temama 24/7.. Pametan covek bi napisao 5,6 puta istu stvar u god dana na primer i cutao neko vreme.
Vidim da si ti mnogo srecniji sto punis dzepove nekim krupnim kapitalistima na zapadu ? Valjda iz te srece pisas po ljudima i zemlji iz koje si pobegao..
P.s. i ja ludak ulazim u polemiku sa osobom koja je napisala da je dobro sto smo bombardovani od strane zapada.. Malo se saberi u glavi pre nego sto stavis nesto na papir.
Hehehe tipicna demagogija i stavljanje reci u usta... nametnuta od strane pomenutih dripaca
Klasika... cim "nacrtas" pravi problem i ukazes na glavni razlog Srpskog propadanja... odmah si po cistom automatizmu "peta kolona, snaga haosa i bezumlja, nato placenik, onaj sto je pokupio svu pamet sveta i pobegao iz zemlje, nadmeni 'tard, taliban, antihrist, itd... itd..."
Ja ne "pisam po svima" btw citiraj gde ja to "pisam po svima" i "prosipam pamet" ako mozes??? Nisam ja kriv sto se (na moju iskrenu i veliku zalost btw) vecina vas izgleda ipak pronalazi "medju navedenim kalupima" pa se nalazite "prozvani" i "uvredjeni"!? Ja ne "pisam" ni po kome nego prilicno argumentovano ukazujem na glavni problem, za koji naravno "svi znaju" ali boze moj... nemoj sad i ti "sto si pobegao iz zemlje" jos da smaras!? Superiska stav

za pomenute dripce naravno.
Draze mi da "punim dzepove krupnim kapitalistima sa zapada"!!!??? Bas sam "izdajnik" jel' da??? Ne zasmevavaj me molim te i to jos na forumu gde se sve u 16 cepa sverc, madjari, alibaba, bitcoin, "narodni lekici", vecito nadanje da te nece "odrati porez i carina" i sl.!? Licemerje na 10-ti stepen!
Odrastite malo pa skapirajte da Americke firme npr. posluju po Sibiru bas kao i Ruske po texasu... dok vi birate strane, navijate za "pravdu i istinu" i proglasavate "nadmenim izdajnicima" ljude koji su samo izabrali da zive normalno!!!??? I to nakon xx godina truda da se bude normalan i posten u zemlji koja vec 25 godina lici na Kolumbiju 80-ih i ciji "mladi narastaj" hoce da se buni samo kada se, ne daj boze, dirne u "Srpske svetinje"!!!!???
I gde sam ja to napisao da je "dobro sto smo bombardovani od strane zapada"??? Opet menjanje teza i "reversed demagogija" made in Sps/Srs/Jul!!!!???
Veliki problem u Srba je to vecito odbijanje istine, reversovanje i transformisanje tudjih reci, pokazivanje prstom na "domaceg neprijatelja i izdajnika", pronalazenje "spoljnih faktora/drugi kriv" izgovora... ne bi li (na veliku zalost) ispalo bas onako kako ranije pomenutim zlikovcima odgovara!!!??? Upravo ono sto ovde i pokusavam da "crtam" ali avaj ne vredi... "Krv na ulice" protiv "zlog Ubera"!!! To je prioritet!!!
Taksisti, zasto ne "krv na ulice" npr. zbog prilicno slabasnog kaznjavanja "ubica na putevima" (pogotovo ako je doticni dete vlasnika Pinka npr.)? Skupite se pa npr. iz udruzenja izbacite/zabranite mu rad na taxiju kolegi koji je saucestvovao u ubistvu na brankovom mostu? Takav zakon i tuzilastvo vam je ok??? *** ipak je to zakon divne nam zemlje Ili cekate da neko vas "licno" prvo ubije na ulici??? Dajte da vidimo tu borbu za pravdu, zakone, istinu, postenje i slobodu vec jednom!!! Nije li to ipak "malo" vaznije od "zlog Ubera"??? Koga cete ionako da "popasete kao kelerabicu" ako neki Sns/Sps kadar umesa "prstice"

Nista od toga jel' da? Nije to vas problem? Ne tice vas se licno???
Mene zapravo čudi što ne pridikuje po forumima svoje nove zemlje i forumima po zapadnoj Evropi generalno i ne ubeđuje ih da puste Uber bez ikakvih pitanja, kad je već toliko posvećen sopstvenom boljitku i napretku svog okruženja...Francuska, Nemačka, Holandija, Belgija, mnogo su to nazadne i zatucane zemlje, treba ih ubediti da je za njih bolje nešto što je gore, a lako je nad Srbljem drviti kobas i ubeđivati ih da su zaostali.
Filipe ti si pametan i normalan covek... sta ti se desilo? Ok ne valja Uber i treba ga zabraniti u Srbiji!!! Jel' sada ok?
A ne pridikujem jer nemam apsolutno nikakve potrebe da pridikujem... i veruj mi da ovde gde sada zivim izadje i "kuka i motika" kada drzava uopste i pomisli da nesto "zamrljavi". Sigurno ne vise po forumima i vecito kukaju na "zle spoljne faktore".
Mozes ti i 4 cele stranice da ispises, rezultat je opet 0. Samo zamaras druge i odbijas ono malo ljudi sto su gledali blagonaklono. Medju ostalim, sa nepunih 15 godina mogao da se boris, i to samostalno, samo protiv svojih slina, bez pomoci roditelja. Kosovo i 81-va??? Tad si imao 5 godina. Ti znas nesto o Kosovu? Ni sa 5, ni sa 20, ni sad.
Mozes ti na xx strana da "valjas" zamene teza i demagogiju...
Ne interesuje mene tudja blagonaklonost i "pripadnost vecinskoj grupi", to je odlika takvih kao ti... jer bez toga vas nema nigde, ni fizicki a ni "vrtuelno u etru".
Nisam ja kriv sto sam sa nepunih 15 znao ono sto (ocigledno) ni dan danas ne znaju (ili se, sto je ipak nekako logicnije, "prave da ne znaju/ne zele da saznaju") mnogo "stariji i iskusniji"... i ne, 09.03.1991-ve na trgu nisam bio sa roditeljima.
A za Kosovo pouzdano znam da je izgleda vecni "diktatorski stek" za opcinjavanje naroda koji je 15 godina (81-96) prilicno pasivno posmatrao tamosnja desavanja... tj. ocekivao valjda od drzave da nesto uradi... jel je jelte to njena duznost (a ta lepa i nostalgicno nam draga bivsa drzava zajedno sa njenim dozivotnim vodjom je i napravila taj problem... ali nema veze "lepo se zivelo" pa nas je boleo paja).
Bas kao sto pouzdano znam i ko se prilicno opario (preko grbace gradjana naravno) od "decenije uzasa" (91-99) i gde su sve te (mafijasko/udbaske) porodice i to "pod azilom".
Ali ni to nema veze... oprace vec "ekipica" preko "srca Srbije" jos jedno 10+ milijardi evra a tu je bogme i njihov podmladak!? da lepo nastavi upravo ono sto su njihovi "politicki ocevi i oci" sami i napravili... Mi imamo preca posla i druge "vecite krivce i neprijatelje" da ih hate-ujemo dok ne nestanemo!?
Ali da pogadjam... ti prosto ZNAS "pravu istinu" pa me prosvetli molim te...
Ako sam te dobro razumeo, samo tvoj put, tvoj kriterijum, tvoje vidjenje...itd je ispravno. Ma nemoj? Gde? U zemlji Dembeliji? Upeca se ti u prici oko nesrece u lovu, a znas o istoj samo iz vica. I nastavljas da se uplices gore nego pile u kucinu. Samo napred...
Nisi dobro razumeo... pogledaj reply fkloznici! Pazljivo ga procitaj i batali vise te zamene teza i demagogiju!!! I uzivaj u lovu... to je tako "macho-muzevno"
Jos samo kad bi napisao kakve ti to veze imas tamo u toj tvojoj nedodjiji sa uber-om i Srbijom?
Uzmi tonus

inace se pretvaras upravo u onaj "kalup" o kome pisem!
I btw zasto tebe ocigledno toliko pogadja sta "neki izdajnik iz nedodjije" piskara po forumu???