probano je sa 3 meraca...probaj taj takt da stavis i taj napon i onda meri...gafike su hladne tj od 57-62 stepena
Krivac je miner.Kako je problem spustiti, nije mi najjasnije? Plus, kako je za to krivac ETH? MSI 280X mi trenutno radi na 0,95V. Na njoj se može namestiti bilo koji napon između 0V i 1,55V, o čemu sam pisao.
Kako bre druze, 4x280x 620? Koliko ti trosi rig sa te 4 karte pre nego sto pokrenes miner?kod mene 4x 280x na etheru @900mhz @1000mv vuku iz zida 620w... napajanje ss 1250xm
1000mhz@1088mv vuku 735w
Čisto me zanima, na koji procenat držiš ventilatore na MSI 280X? Ili su sve na auto?
Ja koristim SATA to PCIE adaptere godinama bez problema... Cak imam 7950 koja radi povezana na dva takva adaptera ...paaa, imash i sata na molex adaptere... a mooozda je neko napravio i sata na pciexpres.... to nisam video niti probao da trazim, ali nije iskljucheno da i to ima, probati na aliju...
edit
http://www.aliexpress.com/item/Free..._73_74_75,searchweb201644_5,searchweb201560_9
ima
Brate ti DEFINITIVNO radis nrsto pogresno... Meni 7950 vaporke na ETH ne pale drugi vent uopste znaci ne prelaze 65C, pritom daju 24-25 Mh, potrosnja nema sanse na ETH da predhe 70% pitrosnje scrypta , ni pod razno...Meni na svim rigovima vise trosi, vise se greju karte na ETH nego na scrypt.
Da li neko koristi usb extendere sa sata/floppy napajanjem i kako su se pokazali? Do sada sam koristio obicne extendere samo sam im odsjekao vodove za napajanje sa ploce i stavio molex a sada bih dodao jos 1-2 grafe na postojece masine ali sa usb extenderom.
Odlična stvar. Ja sam uz pomoć dva takva (i samo tako) uspeo da nateram ploču AMD 990FXA-UD3 da kopa sa 6 grafika.Da li neko koristi usb extendere sa sata/floppy napajanjem i kako su se pokazali? Do sada sam koristio obicne extendere samo sam im odsjekao vodove za napajanje sa ploce i stavio molex a sada bih dodao jos 1-2 grafe na postojece masine ali sa usb extenderom.
Malo sam dosadan al' sta da se radi
Ako se dobro sjecam nekoliko rudara je koristilo 2 napajanja u rigu pa me interesuje kako se to do sada pokazalo. Razmisljam da uzmjesto raidmax 1000w stavim npr 2x730W TT pa bi na prvo napajanje stavio plocu i 2 grafe a na drugo 2 a ako bude mogucnosti mozda dodam i trecu na to drugo napajanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari