Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Da se nadovezem na moje martine koje su pogresno urucene. Petak vece sam otvorio dispute, juce tj ponedeljak sam dobio pare nazad.

Zapravo takozvani fejk broj za pracenje, dao mu za ko zna ciji paket koji je video da je poslao u Srbiju a nije ih ni poslao...

Da malo skrenem paznju sto se tice ocene prodavaca na Ali-u... Ne verujte bas tim rezultatiam sto pisu,tipa: 99.8%, 98.8 itd.. A zasto? - Pa evo zasto. Poslednjih mesec i po dana sam narucio nekoliko stvari sa Ali-a, koje su stigle na vreme,sve regularno,osim jedne stvari,ali dobro. Konkretno su u pitanju: preslikac za tetovaze koje koriste tattoo majstori kako bi napravili neku "vodilju" po kozi , i jos par stvari. Otvaranjem tih preslikaca i proverom,dosli smo do zakljucka da taj kvalitet nije ni za potpalu -.- toliko je lose,i uzasno da je to neverovatno. A na sajtu je lepo pisalo da ima dosta komentara pozitivnih, ocena kupca e bila 99.6%.
Dali smo mu negativan komentar naravno i rekli sta je problem, da bi on nama rekao: molim vas obrisite taj negativni i dajte mi pozitivan komentar,sa svim dobrim ocenama,a mi cemo vam vratiti deo novca,a mozda i jos nesto od proizvoda za dzabe...
Zatim, stapici oni drveni za mesanje boje (nesto nalik na stapice za sladoled samo malo vece),cekamo jos od jula meseca da stigne ,i nije stiglo, isto Ali. Isto smo dali los komentar i ista molba od strane prodavca,ovog puta drugog...

Tako da budite oprezni prilikom kupovine,znaju oni dosta da ubrljave ,pa se vade vracanjem novca i slicno

*** preko one igre 50 novcica za 3 izvlacenja onih kartica sam za 30min nakupio 20.000 novcica :)

Ne znam zasto,ali mi bilo zanimljivo [emoji23]

Ma znam ali necu nista kupovati.. :)
To jest kupicu onaj punjac za kola od 7$(bez popusta 14) ali to je premala cifra da bi se iskoristio neki kupon :)

I ja sam sakupio skoro 10000 ali nema vise kupona od 8$ i 10$. Od 5$ sam vec uzeo jedan i ne dozvoljava mi ponovo. Tako da ce ovo da mi propadne al mi zanimljivo da igram ;)

Prvo je igrica trebalo da traje 3 dana, pa kad su provalili da niko nije skupio ni 1000 bodovo, produžili u nedogled, da sam dobio neki 15-20usd kupon, možda bih nešto i kupio, ovako neverujem.

Biće od 8-og kupovina kupona. A i na svaku kupovinu preko 149 USD ide 15 USD popusta automatski.

[Official English Version] Xiaomi Gigabit WIFI Router Dual Band NAS 1TB/6TB Hard Drive Wi Fi Roteador 1200Mbps 2.4G/5G APP
http://www.aliexpress.com/item/Xiaomi-Gigabit-Dual-Band-1TB-Hard-Drive-WIFI-Router/32490750607.html
(from AliExpress Android)

Ne mogu da iskopiram stranicu sa promocijom, sad su cene bez popusta, biće 149 USD ovaj jeftiniji 11.11.
Jel neko pazario ove NAS rutere?Ipak je veca kinta a dosta stvari koje mogu da budu fejk...

hahaha koja je prevara ovaj 11.11 upravo danas na wish listu mi je poskupelo 90% stvari a 11.11 snizenje na staru cenu :thumbdown: a koliko ce se cekati na te stvari porucene tog dana ne smem da pomislim :D

Navlakusa, a ljudi se zapale i kupuju ko blesavi, posle kukaju kad im dodje iz d u glavu ;-)

pitanje je sledece koje bolji ebay ili allexpres i gde brze dolazi paket za srbiju.

Pa imas i kineze na ebayu, isto furaju foru free shipping i ide preko HK posta ili China Air Mail... Isti djavo po tom pitanju, malo je brze kada je iz Evrope prodavac, a sto se tice PayPala nema boljeg osiguranja novca, radi super.

Poslednja izmena:
pitanje je sledece koje bolji ebay ili allexpres i gde brze dolazi paket za srbiju.
Odlicnu su i oba ebay ima vise proizvodi i to orginal, aliexprees vise je China shoop, sa novim pravilima aliexprees je bolji od ebay i pruza bolju podrsku epten je sada strogo nije kao pre 3-4 godine da prodavaju fejk prodavace sada jednu gresku i odma banuju i novac vracaju isto tako banuju ako vide da prodavac ima cesto negativne feedbekove epten je sada stogo i imaju nova pravila

onda da izaberem prodavce iz evrope ali nemacki ebay mozda brze stize roba.

Nece iz nemacke nista brze stici, cak sta vise kineska posta je vrlo brza, problem su prodavci koji kazu da su poslali a posalju sa 10 dana zakasnjenja

ali necu birati kineske prodavce nego prodavce iz evrope iz nemacke.

Na ebay-u toga uglavnom nema, na aliexpresu moras da racunas na to laganje

hvala na obavestenjuu znaci prodavci kasne sa slanjem.
Ako je neki praznik kod kine zna da kasni znajuci da kineze svaki mesec im je nova godina, obicno danas platis sutra vec je u postu poslan kako i da vidis jednu pratku ocekuj od 10-20 dana posle 20 dana ako ne stigne onda je problem u nasim postama ili carina
Ja za sada od korea sam najzadovoljan imaju najbzu posto sve sto sam naracao stiglo je za 5 dana

Biće od 8-og kupovina kupona. A i na svaku kupovinu preko 149 USD ide 15 USD popusta automatski.
Punim korpu, pa se nesto preracunavam... [emoji4]
Imam u jednoj radnji preko 149$(bez shippinga) sa cenama koje ce vaziti 11.11, i pise da preko toga ide popust od 15$, jel to mora da bude 1 artikal ili moze vise? Ja ih imam 3. I mogu li ja, ako ostvarim taj popust, da iskoristim i kupon od 8$, koji sam dobio od Aliexpressa u zamenu za coins-e?

Može. :)
c). The Fixed Discount can be used in combination with other promotions, discounts or coupons.

Nazad
Vrh Dno