Animal
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.09.2013
- Poena
- 275
Svako se se nekada tuzio sa drzavom ce ti reci da od toga nema nista.
I sto je najgore na kraju mozes samo da naje*bes.
Svako se se nekada tuzio sa drzavom ce ti reci da od toga nema nista.
Rok za carinjenje je 5 radnih dana od podnosenja carinske dokumentacije . Posto niko od nas ne daje carinsku dokumtaciju samim tim i roka nema, da paradoks bude veci ti kao fiziko lice ne mozes to uraditi vec mora spediter...ako neko poznaje nekog advokata,mozda ne bi bilo loše da ga priupita o ovom zakonu,gde je rok za carinjenje 5 dana......tj da li neko moze tuziti te ludake sa carine?
Заболе ме ако примају и минималац, мора да га зараде или не морају ни да раде.
Ne rade sigurno za minimalac sreca njihova, posto je to drzavni posao.
A znamo svi kolika je ovo banana drzava, tj politicari su tako napravili, pa tako sam ubedjen da Carina pumpa u svoj budjet i na stvarima koji nebi trebalo da budu ocarinjeni, cim se pojavi neki manjak u kvartalu, to im dodje kao neki interni akt.
Evo novih informacija sa carine . Danas rade 19.10 i radice ga još dva dana jer za taj dan ima oko 4000 paketa . Tako sam ga razumeo. Posle toga će ići dan za dan.
E sta ima veze to so u makedoniji da se ne narucujeEh Makedoniju poredis sa Srbijom, znas li ti koliko ima Ali usera u Srbiji :-D pa ljudi za glupost vrednosti 1 dolara cekaju po mesec dana :-D
Bice sve lakse kada krenemo nekom logikom, kada Izmenicnu postu prebace u GPC, a nakon 100god GPC se seli na aerodrom :-D eto resenja![]()
Ma daj evo pogledaj ruse oni su prvi na aliexprees pa nikad ne kukaju da cekaju neku pratku po mesec dana i vise, ipak je problem kod vas u carini ocigledno ljudi spavaju tamoNe mogu to da ti objasnim, zamisli koliko je nas u Srbiji i koliko ima vise paketica a radnika je mozda na toj Carini kao kod vas u MK, e taj fazon :-D
LOL ala si tvrdoglav, pa naravno da je problem do carine, pokušavam da ti docaram kako to ne funkcionise, a sto bi nas i cudilo :-D to je ovde normalno.
I malo je neozbiljno porediti Ruse sa nama iako smo Braca![]()
Nije logicno al je prisutno ;-)
Pa sta gleda ta vasa vlada neka zgolemi broj ljudi i to je to a ne da se izlezavaju kao konjeAman priznajem, u bre pa zar nisi skapirao jasno sam napisao broj ljudi koji obavlja posao u Carini MK je jednak broju zaposlenih u Srbiji na carini taj broj ne moze da odradi posao, tj te pakete u Srbiji, u MK eto moze, logicno manja populacija, jasna racunica.
Ma nemas vrke bolje da se odselimo sto dalje od balkanu posto i kod nas nije najboljeNe staj mi na muku preselicu se u MK, iovako sam imao devojku Makedonku, brzo cu da se adaptiram :-D
Зависи и како је код вас законски регулисано, од ког износа роба подлеже царини... Ако је већи од наших 50, више се и робе пропусти без царинског прегледа.Ma nemas vrke bolje da se odselimo sto dalje od balkanu posto i kod nas nije najbolje![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari