Šta je novo?

Carina na posiljke [FAQ u prvom postu]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ах, добри стари бенчмарк. Форум на коме влада мишљење да су плате у јавном сектору +100.000 динара и да за њу не мораш прстом да мрднеш..

Nas ne treba da interesuje koliko oni rade i kolike plate imaju.Hocu da u nekom razumnom roku isporuče robu . Neka se organizuju kako hoće . Ovo je bruka!

Trajane,nama su paketi bukvalno jedan do drugog,istog dana sve. Bas da vidimo da li ce isto cariniti i isporuciti

Cuo sam da su u velikoj guzvi jer se narucuje trostruko vise nego u istom periodu prosle godine.
Tako da nemojte da blatite nase carinike jer nisu roboti.
Nek zaposle više ljudi. Paket iz USA mi stigne za 5 dana i onda stoji 20 na carini.
Nije ovo bilo pre par godina, ovo je žalosno, plus mi ćutimo.

Ах, добри стари бенчмарк. Форум на коме влада мишљење да су плате у јавном сектору +100.000 динара и да за њу не мораш прстом да мрднеш..
Кад би сада објаснио још какве везе твој пост има са темом...

Šta reći... oduvek me je impresionirala naša nesposobnost, 5 dana putuje paket iz LA do Srbije i onda moraš da objašnjavaš prodavcima da ti još 15 nije stigao jer stoji u pošti. Nije da mi je hitno potreban, ali što je mnogo, mnogo je. Inače vrednost paketa ~55$ sa sve shippingom (32$ paket + 23$ slanje).

Šta rade u tom novom sortirnom centru u Zemunu i koja je to najnovija tehnologija kupljena i instalirana kad im stoji paket 2 nedelje bez osvežavanja statusa, eto, samo to me zanima i ništa više.

2015-11-01_10-40-56.png

Poslednja izmena:
Gledaju verovatno šta mogu da ukradu, a da nikom ne odgovaraju.

Mozda je cilj i da se ne kupuje preko neta,da bi zastitili velike uvoznike.

Meni za jedan paket iz Australije i dalje stoji samo:
2015-10-17 16:15
TEMPLESTOWE LOWER VIC, Received and ready for processing

A pretpostavljam, po nekom ranijem iskustvu, da je u stvari vec stigao na nasu carinu, ali dok ne bude na nekom redu, nece ni biti update-a :D

Hmmmm, da, ima razlike, mada meni stoji samo Held by customs u 2PM istog dana (17.10) kada je stiglo i to je sve.

Hmmmm, da, ima razlike, mada meni stoji samo Held by customs u 2PM istog dana (17.10) kada je stiglo i to je sve.

Promenili su mu broj, pitaj na sajtu poste posalji mail imas ono kontakt. Tako su i meni uradili stajalo je nekoliko dana bez azuriranja pa sam im posalo mail da vidim o cemu se radi pa su mi rekli da je dodeljen novi broj. Tako da sada paket ima novi broj i tako ga pratim

10200 GPC BEOGRAD - 10200 GPC BEOGRAD
gde tacno se po ovom gore nalazi paket?koja je tacno lokacija(luka,aerodrom,zgrada) ?

Nisu više u Savskoj, preselili su se.
Miloše, ako si mislio da ih lično posetiš ništa ti ne vredi, pakete uvek šalju poštom i nikad ne dalju ljudima u ruke ako odu u poštu carinjenja.

ako neko poznaje nekog advokata,mozda ne bi bilo loše da ga priupita o ovom zakonu,gde je rok za carinjenje 5 dana......tj da li neko moze tuziti te ludake sa carine?

ustvari,bilo bi najbolje ako se moze saznati da li je ovo stanje gde paketi nakon stizanja u Srbiju ostaju po 20 dana na carini,samo privremeno (iz bilo kog razloga) ili oni nameravaju od sada UVEK tako da rade,znači kada vam nešto stigne iz inostranstva obavezno računate i 20 dana carinjenja?

mada,neko je ovde spomenuo da ce kao od ponedeljka brže da rade,ali ja nešto sumnjam....

Tako mi je rekla radnica pošte kada sam ih zvao .Rekla je da zbog ogromne količine robe ne mogu da postignu carinjenje i da će od ponedeljka da rade po 12h.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno