Nek zaposle više ljudi. Paket iz USA mi stigne za 5 dana i onda stoji 20 na carini.Cuo sam da su u velikoj guzvi jer se narucuje trostruko vise nego u istom periodu prosle godine.
Tako da nemojte da blatite nase carinike jer nisu roboti.
Šta si naručio? Koja je vrednost?Trajane,nama su paketi bukvalno jedan do drugog,istog dana sve. Bas da vidimo da li ce isto cariniti i isporuciti
I vrednost je slična. Moj telefon je 113dolara.Tablet,vrednost oko 100$.
Кад би сада објаснио још какве везе твој пост има са темом...Ах, добри стари бенчмарк. Форум на коме влада мишљење да су плате у јавном сектору +100.000 динара и да за њу не мораш прстом да мрднеш..
Кад би сада објаснио још какве везе твој пост има са темом...
Hmmmm, da, ima razlike, mada meni stoji samo Held by customs u 2PM istog dana (17.10) kada je stiglo i to je sve.
zanima me gde se fizicki nalazi ta zgrada/ispostava (10200 GPC BEOGRAD)
Nema, cak nista ne prikazuje ovaj sajt osim da se "javim AUS Posti"Probaj ovde za svaki slučaj http://globaltracktrace.ptc.post/gtt.web/ Ume da izbaci neke međustatuse kojih nema nigde drugde.
Има везе колико и твоја контатација да примају велику плату.Кад би сада објаснио још какве везе твој пост има са темом...
Заболе ме ако примају и минималац, мора да га зараде или не морају ни да раде.Има везе колико и твоја контатација да примају велику плату.
Svako se se nekada tuzio sa drzavom ce ti reci da od toga nema nista.ako neko poznaje nekog advokata,mozda ne bi bilo loše da ga priupita o ovom zakonu,gde je rok za carinjenje 5 dana......tj da li neko moze tuziti te ludake sa carine?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari