Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

^^makiacaveki, super je kucna konekcija uz auto dl rss feedova na hdb. Ne treba bas sve sto ide skidati.

Ma znam ali nekako mi je to malo. Kao što znaš imam 50/3 ali uvek ide upload za nešto drugo, na primer BTN. Kada bi sav upload išao za HDBits nekako bih i mogao da održavam, ovako uvek ode na nešto drugo, evo na primer pre dva dana (ili koliko je prošlo od What.CD-a) skinuo sam freeleech muziku i uploadovao preko 10 GB, da sam imao u tom trenutku na HDBits-u neke torrente trebao bih da pauziram pa da nastavim nakon jednog dana kada sa What.CD više niko ne skida ali tada niko ne bi ni skidao sa HDBits-a.

Ne mogu da uvedem veći upload kao što imaju korisnici TT-a, Beogrdia i sl. pa zato gledam seedbox (iako trenutno neću uzimati, em zbog finansija, em zbog toga što sam u plusu na mnogim trackerima sa brdo TB a na HDBits-u pola TB).

U jednom si postu (u drugoj temi) rekao da je feral super, da li si lično koristio ili znaš nekoga ko je imao taj SB za HDBits?

Je l' pricamo o istom hdb?

Evo šta piše

Blue torrents are free leech. This means that no download is counted.
Neutral Leech means that no download nor any upload is counted. All XXX torrents are neutral leech, except for uploaders where upload counts
50% Freeleech means only half your download is counted. It applies to all HD DVDs, Blu-ray discs, Remuxes, caps and all internal encodes.
25% Freeleech means only 75% of the download is counted. It applies to all internal WEB-DL's and all TV content that does not match the criteria for 50% FL.
For everything else, 100% Download is counted.
Free leech or any upload/download modifications do not apply to servers

^
Pa čovek je i pitao za povoljnost zvanu freeleech.

Da, ali valjda je poenta, ako koristi SB da sto vise uploaduje, a ne da sto manje skine. Bolje da skida FL, iako mu zaracunaju full DL, jer ce vise njih da skida takve torrente. :)

Ali, kao sto rekoh, ne kontam kako razlikuju sta je server.

Ako je po tome sto koristi neki linux klijent, onda moze da uzme Windows server za SB i eto rjesenja.

Pa to ne znaci da ne smije da se skida, nego da nema povoljnosti. A ne znam ni kako razlikuju server/pc.

maltene svi serveri sa seedbox su u IP listi servera i na osnovu toga odredjuje da li je server ili ne...

Njihov server radi na proveri down/up odnosa pa pored ip liste odredjuje i na taj nacin sa cega se skida.

A poenta je da se podstaknu uploaderi sa kucnih konekcija, da se i oni izlaktaju pored ovih sa sb. Zato postoji i pravilo 3xcap upload sa sb u predef. vrem. intervalu, sa kucne koliko god nakuca se upisuje. Poznato je da je mnogo veci share kod kucnih NAS ili slicnih servera nego kod usera na SB pa se zato i otvaraju vrata home seederima.

@makiacaveki

Stavi na btn ogranicen up za svaki torent, nemas drugi nacin da podignes up za ostale trakere.

Znaci u transmisiji kliknes prvo traker btn, selektuj sve, pa dole gde su traker info i ostala podesavanja imas da promenis, mozes staviti za up 1KB ili vise od toga, tako dajes prioritet ostalima.

Ima freeleecha na What.CD
Већ три дана се појављују нови фрилич торенти а сада видим да су свима поделили по 15 Freeleech Tokens и трају до 13. новембра. Ако неко још увек хоће да скида нешто за слушање а не само за одржавање статуса, ево прилике да довуче мало новог материјала. ;)

A ja sam natovario jedno 300 torenata tokom nedavnog global freeleecha, gde ću sad da izbunarim još 15? :d Slatkih li muka.

Hvala za info.

Ја имам око 530 на списку, од тога су неки на дељењу 560 дана. Ускоро ћу да чистим јер ... једини начин је тренутак када крене глобални или конкретан фрилич а између ништа не иде. Сад ћу да кренем од најстаријих и склањам оне који се нису прославили. ;)

Инач се на рутрекеру кува.
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5106232

@makiacaveki

Stavi na btn ogranicen up za svaki torent, nemas drugi nacin da podignes up za ostale trakere.

Znaci u transmisiji kliknes prvo traker btn, selektuj sve, pa dole gde su traker info i ostala podesavanja imas da promenis, mozes staviti za up 1KB ili vise od toga, tako dajes prioritet ostalima.

Da li zbog ovoga mogu da imam problem sa osobljem BTN-a?

Ne bih da izgubim ovako dobar tracker niti da dovedem u neprijatnu situaciju osobu koja me je pozvala.

Da li zbog ovoga mogu da imam problem sa osobljem BTN-a?

Ne bih da izgubim ovako dobar tracker niti da dovedem u neprijatnu situaciju osobu koja me je pozvala.
Ne, tvoje je pravo da odsrafis upload koliko mozes i zelis na tom ili drugom trakeru, sad recimo stavis njemu manje, sutra njega pojacas a drugom dodelis manje, zato i postoji ta opcija, da odrzis ratio ili seed time na nivou, sve u zavisnosti od trakera do trakera, inace istu opciju imas i u uTorrent-u na desnom kliku.

mikiPSY je dobio WCD

edit:
user ljubinko dobio HDT

Poslednja izmena:
Opa al sam ja izašao iz mode za ovo, pa ja tek sad vidim da je PublicHD postao PrivateHD :D Otkad to?

Vidim Bogami nisu loše krenuli.. 60k usera, oko 1300 filmova, 2700 torrenata a najveći utisak da ne vidim YIFY i tako te gluposti pošto je traker bio preplavljen njima dok je bio PublicHD :D

ljudi , dajte pozivnicu , imam 100/5 brzinu neta , stata da se to neiskoristi ;)

Jel to wcd ume da zabaguje nekad? Uračunao mi download za torent koji je freeleech. Mislim nije srašno, ni bitno, samo stotinak MB nego ne kontam o čemu se radi.
Samo da se ne dogodi da natrpam fl torente pa kad se vratim do kompa da me dočeka uništen ratio :) a toliko se cimam da nabaferujem gigabajt po gigabajt ne bi li kasnije mogao da svučem šta mi bude trebalo od ređih stvari. A rutracker pitanje dokle će živeti.

Juce se regovao na What.CD, nisam nista svukao, danas gledam nalog mi obrisan. WTF ?

Poslednja izmena:
^Napisi javno username da proverimo sta je po sredi. Jel dzena banovan takodje ?

Poslao sam ti PM

Nazad
Vrh Dno