Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

hvala aco, pretraživao sam juče i naišao na par takvih knjiga, još samo da nađem audio:

snap-2015-10-28-at-08282.png

BTN pitanje:

Skinuo sam 80.35% serije koja je teška 109 GB.

Iako ima 2 seedera ni jedan ne seeduje već par dana.

Da li ako obrišem dobijam H&R?

Serija mi je nebitna, trebala mi je zbog rechecka na drugom trackeru zbog par stotina poena.

BTN pitanje:

Skinuo sam 80.35% serije koja je teška 109 GB.

Iako ima 2 seedera ni jedan ne seeduje već par dana.

Da li ako obrišem dobijam H&R?

Serija mi je nebitna, trebala mi je zbog rechecka na drugom trackeru zbog par stotina poena.

Prijavi supportu da nema seedera i to je to. Obrisu ti je iz liste.

Skidam preko Transmission-a na NAS-u i tu je stalo na 80%, sada sam probao da skinem preko kompa (uTorrent) i download ne kreće iako prijavljuje da ima seedera.

Na btnu ima dosta fake sidera, drze klijente koji prijavljuju kompletan file na seedu a fajl se uopste ne siduje pa tako skupljaju poene na nekim trakerima ili vracaju seed tume itd.

I šta mi na kraju valja činiti s obzirom da sam skinuo preko 10% a manje od 100%?

Nešto najpribližnije je ovo:

5: Can I download part of a season pack?

Yes, but note that you don't receive seed time unless you are seeding 100% of the files described by the torrent. This means that if you download more than 10% but less than 100% you have to seed what you downloaded forever or until you reach a 1:1 ratio. If you download less than 10% the H&R requirements do not apply.

Možda je do seedera, verovatno nisu spojivi, valjda sam ubo kako se kaže. Daj im još koji dan, možda krene.

Da, sacekaj, znaces da li su ok ili fake u zavisnosti od toga da li ce krenuti download. Ako ne ide cimni staff da ti sklone iz download liste taj file i resen problem ;)

Ako neko ima pozivnicu za What.CD

Saljem proof.

Nudim:
FL, TL, HDT, CB, CBT, IPT i ako mikiPSY nije vise zainteresovan i WCD
miki? :)

Potrebna pozivnica za cinemageddon.net. Nudim dokaze da redovno seedujem ono sto skidam.
Najvise mi treba zbog starih filmova: Firepower 1979 (bluray rip), Jagur Lives 1979, White Line Fever 1975....
Hvala unapred!

Da li na hdbits nekada daju freelech koji obuhvata i seedbox?
Ili je uvek samo za kućnu konekciju?

@slajba, kako si napisao, sa kucne konekcije fl, sa seedboxa nije fl.

Čini mi se da uvek važi pravilo da za seedbox nema freeleecha.

"Kazujte" iz iskustva koje ste koristili seedbox-ove i da li može da se napravi ratio na HDBits-u.

Ja sam koristio box4seed i napravio sam za par dana 500GB upload-a ali sam posle toga "poslovao" sa minusom tj. šta god da sam skinuo više mi je uzimalo download-a nego što sam uspeo da vratim i retko kad sam imao ratio preko 1.

Skidao sam uglavnom internale.

Seed-ovao sam i preko 3 TB materijala i imao oko 75 poena po satu ali to je sve sporo da bi se nakupilo 50 GB (razmena poena za upload).

Mislio sam da može da se ostvari par TB za mesec dana sa nekim seedbox-om pa da godinu dana ne odlazim na druge trackere, tako da skidam samo sa HDBits-a filmove/serije.

I kako ste koristili seedbox, preko RSS-a da skida ili manuelno?

Poslednja izmena od urednika:
Nekoliko puta sam čekao da uletim među prvima za ona tri prva freeleech torrenta i tu može solidno da se napravi buffer ali ti torrenti se menjaju vajlda sedmično tako treba pogoditi kada su "sveži" a i relato je sporo.

^^makiacaveki, super je kucna konekcija uz auto dl rss feedova na hdb. Ne treba bas sve sto ide skidati.

Pošto mi je kućni upload mali, mislio sam da ostavim da se seeduje nekih 1tb (freelech), pa nek se skupljaju poeni.
Kasnije ću da menjam za upload, kad hoću da skidam nešto što me zanima.
Ovo u slučaju da ne uzmem seedbox.

Pa piše u pravilima na site-u...
Fl važi samo za kućnu konekciju...

Na faq na hdb lepo piše da se na servere ne primenjuje freeleech.
A sve u cilju smanjenja "ratio whoringa"

Poslednja izmena:
Vrh Dno