Samo dvojica u lov ne mogu, propisana obaveza je da grupu cine bar 3. 2 coveka koja imaju nesredjene odnose u bilo kom obliku i bilo kakve vrste ne idu u lov ni zajedno i odvojeno. Da bi nesreca u lovu pila vodu, mora bar 3-5 osoba da bude prisutno. Kazna je ubistvo iz nehata kako god okrenes, ako je rec o " nesreci ".
Ta najdemokratskija drzava na svetu sebe takvom smatra i naziva cesto. Obozava druge da uci sta je demokratija, bas kao nasi zuti. Pritom ima samo 2 partije. Trudi se da sve druge najblaze receno sebi prilagodi, nekad vrlo otvoreno, od 1905. Iz te drzave dolazi ubber.
Heh kada bi iko od "vecitih boraca za pravdu i slobodu na internetu" (odaje te nik ***

) skapirao da ima ljudi kojima se jednostavno ne dopada ni "istok" a ni "zapad" bilo bi daleko manje palamudjenja
A posto ne mogu (jos uvek

) na mars, onda cu valjda da biram ono sto je bolje za mene i moju porodicu. Od konstantnog kukanja i vikanja "nepravda/navijanja za ono bolje i pravednije/secanja na lepa stara vremena" nema vajde... plus sto sve to kukanje, lozenje na Sfrj i "patriotsko/pravedni" stav lepo puni dzepove primitivcima u Srbiji

Ko to nije skapirao (a proslo je vec cetvrt veka... and counting) neka slobodno i dalje kuka... Zivi bili!!!
Sto se lova tice, da kako da ne, poznati smo kao neko ko voli da postuje pravila i zakone!? (ne racunam naravno situacije kada "striktnim citiranjem zakona" treba odbraniti svoj stav na netu npr.)
Suma sumarum... Uber je najmanji problem u Srbiji, nije cak ni u "top 100" problema, onih pravih - krucijalnih, zbog kojih Srbija i jeste "u kanalu".
Lepo je doduse "pisati u etar" u dobrom starom "zvezda/partizan - ja sam u pravu ti nemas pojma" fazonu, dok ce u realnosti biti onako kako neko od "vip-ovaca sa vrha" (na zalost) odluci. Dzaba "potoci krvi" i ostale "lozacke mantre" protiv "zlih kapitalista"... "uzrok" ce jelte uzrokovati "posledicu" a bas kao i ranije/mnogo puta do sada, "uzrok" ce se lepo opariti i kukati na "posledicu"!!!??? Sto ce "jadni mali covek" naravno oberucke prihvatiti i vecito kinjiti "posledicu"... daleko vise od "uzroka"!!!??? I uvek ce izgleda prolaziti ta "prica" (od fice, drine i vinjaka koji su bolji od pulmana, havane i civasa, preko Kosova i bombardovanja, tranzicije, patriotizma, religije, itd... itd...)
I dok ti npr. kontriras mene na netu, imas nik "Fidel", mrzis zlu Ameriku i kapitaliste, kukas nad svojom zlom sudbinom, cekas Noleta, sportiste i Putina da se malo "zaradujes", Srbujes u etar, itd... itd... ekipa je u ovom fazonu: