Šta je novo?

SportsDirect / USC.co.uk (FAQ u prvom postu)

Prvi put sam nesto narucio preko sportsdirect-a, stiglo je tacno za 5 dana. Citajte komentare i necete pogresiti u odabiru velicine. Narucio sam zimske cipele i jos neke majce (50.4e + 13.1e DHL) i nista nisam platio sto se tice dodatnih troskova (carina, pdv...)
Sledeca porudzbina je na putu za Srbiju...

Jel ima neko iskustva sa Lee Cooper duksevima što se tiče veličine? Vidim da je ovde savetovano da se uzima manja veličina, a trenutno ni na jednom nema komentara da bih mogao da se orijentišem. Imam njihovu zimsku jaknu L veličine (što i inače nosim), i manje više je ok. Na netu sam jedino našao ovo, ne znam koliko ima veze sa ovim što mi treba: http://www.leecooper.com.sg/size-guides/mens/

pa uzmi manje,u svakom slucaju ako je jeftino,a bude ti mali daas nekom,prodas,pa uzmes veci...

Koje vi preporucujete patike da se uzmu, one Hi Tops kao sto su Converse cons? Trenutno njih imam ali radni vek im je pri kraju a koliko vidim na sportsdirectu ih nema. I jel ste uzeli cipele za zimu? Koje bi preporucili?

Samo da javim da je paket porucen 6og Oktobra stigao jutros,sve regularno i na mestu. Razlog zbog koga je putovao 10 dana iz Londona je taj,da je DHL cekao da se skupi gomila paketa koji idu za ovaj deo Evrope kako bi poslali od jednom -.-

Prvi put sam nesto narucio preko sportsdirect-a, stiglo je tacno za 5 dana. Citajte komentare i necete pogresiti u odabiru velicine. Narucio sam zimske cipele i jos neke majce (50.4e + 13.1e DHL) i nista nisam platio sto se tice dodatnih troskova (carina, pdv...)
Sledeca porudzbina je na putu za Srbiju...

Upravo mi je cifra 50.4 pa me buni da mi zbog tig 0,40 eur dhl ne naplati carinu.
Moze li jos neko da potvrdi da mu je iznos bio slican a da nije platio dazbine?

Koliko se sećam postova iz ove teme, nekome su tolerisali mali prelazak, nekoga su zvali da pitaju da li da carine ili vraćaju robu. Najbolje je da se držiš pravila 49,99€.

Verovatno je bilo pitanje ali mi pretraga na tapatalku daje lose rezultate. Da li mogu da narucim paket i platim odavde paypalom a da isporuka bude na adresu u Nemackoj?

Porucivao sam iz Nemacke i placao PP a isporuka je bila u Srbiji tako da je verovatno i obrnuto moguce

Možeš uvek da staviš alternativnu adresu, nema nikakvih problema. Ako se ne varam, poštarina se obračunava nakon izbora adrese isporuke.

Stigla mi je jakna cija velicina ne odgovara velicini na etiketi. Obicno citam komentare prethodnih kupaca bas zbog odstupanja u krojevima ali niko se nije do sada zalio. Ja sam izgleda dobio felerican primerak. Cak se i u njihovom "vodicu za velicine" obim struka i grudi ne poklapa za minimum 10tak cm. Kontaktirao sam njihovu podrsku koja mi je odgovorila da ako nisam zadovoljan velicinom da je procedura da im vratim jaknu preporucenom posiljkom ... postarina bi me izasla 18 eur a jaknu sam platio 22 eur. Na ponovnu opasku da je njihova greska jer ja nisam pogresno narucio manji broj nego sam dobio njihovom greskom velicinu drugaciju od naznacene opet mi odgovaraju "takva je procedura".
Eto da se neko ne za**** ovo je jakna :
http://www.sportsdirect.com/soulcal-two-zip-bubble-jacket-mens-606096?colcode=60609603

sta se desava ako u dva dana narucim dva paketa po 50e, da me ne okarakterisu kao svercera? :)

sta se desava ako u dva dana narucim dva paketa po 50e, da me ne okarakterisu kao svercera? :)

Pa naruci na drugo ime, tako sam ja radio. Imas mogucnost da navedes drugu adresu za isporuku pre nego sto platis.

Nemaš potrebe da bilo šta kriješ ili da strahuješ, sve je legalno! ;)

Ako smem da primetim, trenutno je na SD Puma rasprodaja, kupio sam 3 para patika za 48 eur plus postarina negde oko 13,5 eur. Ovde su jedne do pre neki dan bile 8.600 din.

Kome trebaju patike, a Puma mu nije mrska, neka pogleda...

Tek sam ih naručio :) , popust je aktivan od danas u 17h. Imam pozitivno iskustvo sa veličinama Puma patika na SD.
Napisaću koje modele sam uzeo u drugoj poruci, pa neka je moderator izbriše ako nije po pravilu foruma.

Samo da pitam svi ovde spominju DHL meni pri porudzbini daje samo ovu firmu "Barlin - Express Service - 05" jel neko narucivao preko njih kako ide tu carina i ostalo?u medjuvremnu sam nasao da oni salju dhl i postarina je 18 evra

Poslednja izmena:
Jos jedno pitanje,recimo narucis robu za srbiju,posto mi nismo clanica Eu dali odbijaju od krajnje cene VAT.Po pravilu bi trebali

Englezi ne odbijaju VAT, pisano je već negde o tome. Dobro je što ga u ovoj kombinaciji sa DHL-om domaća carina ne zaračunava, ako je pošiljka vrednosti do 50€ , ne računajući troškove slanja

Poslednja izmena:
Gde citate komentare prethodnih kupaca kod odredjenog proizvoda?Ne mogu da pronadjem...

Stigla mi je jakna cija velicina ne odgovara velicini na etiketi. Obicno citam komentare prethodnih kupaca bas zbog odstupanja u krojevima ali niko se nije do sada zalio. Ja sam izgleda dobio felerican primerak. Cak se i u njihovom "vodicu za velicine" obim struka i grudi ne poklapa za minimum 10tak cm. Kontaktirao sam njihovu podrsku koja mi je odgovorila da ako nisam zadovoljan velicinom da je procedura da im vratim jaknu preporucenom posiljkom ... postarina bi me izasla 18 eur a jaknu sam platio 22 eur. Na ponovnu opasku da je njihova greska jer ja nisam pogresno narucio manji broj nego sam dobio njihovom greskom velicinu drugaciju od naznacene opet mi odgovaraju "takva je procedura".
Eto da se neko ne za**** ovo je jakna :
http://www.sportsdirect.com/soulcal-two-zip-bubble-jacket-mens-606096?colcode=60609603
Isto se i meni desilo za pieree cardin džemper. Naručio i stigao XL - a on je realno manji od M

Neka k**va iz njihovog kontakt centra me je od***la sa copy/paste odgovorima koji sluze kada ti narucis svojom greskom manji broj a ovde se radi o njihovoj gresci.

Nazad
Vrh Dno