Šta je novo?

Dark Souls 3

its potion after effect :)

zamisli popijes flasu vinjaka tako brzo?

A mogli su i da dozvole eskivažu za vreme ispijanja, ali ti u tom slučaju propada lečenje koje si započeo i ostaješ bez jednog estusa.

0MxZjzd_700wa_0.gif

Dark Soul III Early Gameplay Footage

[YOUTUBE]h9hgpsuW9to[/YOUTUBE]

Više mi se dopada nego prethodni demo, dosta je sporije. Vidim i da su uveli skalu za manu i plavi estus, to će biti dosta fleksibilnije nego oni brojevi i magic restore itemi.

Pozdravljam vracanje mana bar-a , valjda ce malo da ogranici magic buildove.
Meni ovo sve deluje odlicno. Samo da mu ga malo smanje po oranzadi :p

'Ladno mana! :) Ok, nego šta sa plavim estusom, mana pot?
Drago mi je da su zadržali zvučne efekte iz prve 2 igre, doprinosi kontinualnosti...a tu je i neizbežni zmaj koji drži prolaz.
Štit na HUD-u je imao neku oznaku - enchant kao u DS2?
Kad ga je veliki kostur zviznuo nije mu prekinuo strong attack onim greatswordom...hyper armor?
I fantomski range je još tu, izgleda (prvi udarac bossa, preko pola dvorane)...

Utisci sa nedavno održanog network testa, YouTube je prepun snimaka ako vas interesuje detaljnije:

Ja krenuo dvojku ali sam odustao zbog težine igre. Pogotovo je teška kad se igra na PC. Najvilu su izlazak Bloodborne za PC tako da bih to mogao da probam.

Ja krenuo dvojku ali sam odustao zbog težine igre. Pogotovo je teška kad se igra na PC. Najvilu su izlazak Bloodborne za PC tako da bih to mogao da probam.

Bloodborne za PC... nikad a možda ni tad :) Meni je Dark Souls 2 lakši od Dark Souls a posebno Demons Souls. Tri DlC-a su malo teža ali si do njih već razvijen dovoljno da nisu veći problem. Inače, Bloodborne je znatno teži od sve tri Souls igre i nadam se da će nastaviti taj trend sa trojkom :)

On topic... trojka izgleda fenomenalno, drago mi je da se vraćaju level dizajnu sličnijem Demons i prvom Dark Souls.

Bloodborne za PC... nikad a možda ni tad :) Meni je Dark Souls 2 lakši od Dark Souls a posebno Demons Souls. Tri DlC-a su malo teža ali si do njih već razvijen dovoljno da nisu veći problem. Inače, Bloodborne je znatno teži od sve tri Souls igre i nadam se da će nastaviti taj trend sa trojkom :)

On topic... trojka izgleda fenomenalno, drago mi je da se vraćaju level dizajnu sličnijem Demons i prvom Dark Souls.

Nije Bloodborne uopste tezak.
Dark Souls 1 je meni najteza souls igra ubedljivo, a sve sam igrao na stotine sati.

I jesu. Vidya to spominje u videu na prethodnoj strani igrajuci taj network stress test release. Kaze jos da je jedini razlog zbog koga borbe izgledaju brze taj sto item burden jos ne postoji/nije implementiran.

Nije bio implementiran u network testu, verovatno jer su želeli da igrači ne budu ograničeni težinom opreme kako bi mogli da probaju sve i fokusiraju se na igru...

Lord of Cinder figura je brutalno odradjena.

Ma daj 500$ ako sam ja video! Ta figura vredi 50 max

Figurice od 50 dolara su oko 20-25 centimetara visoke, sa srednjim nivoom detalja i izradjene od PVC plastike na nekom prosecnom 3D stampacu.

l4TZHQT.jpg

7MMc4Oy.jpg

Za ovakav nivo detalja se koriste kvalitetniji materijali i mnogo skuplji stampaci. Figura je 40 cm visoka. Spawn Limited Edition uradjen na slican nacin, visine 30 centimetara, se krece od 250 dolara na vise. Na ebay se prodaju i za 600 dolara figure od oko 45 cm visine.

Gvin je Lord of cinder u ds1 (linkovao vatru, spržio kiln of the first flame, pola srebrnih vitezova koji su nakon toga postali crni, i postao hollow)

Ovaj mi liči na onog Giant Kinga, iz dvojke, što je služio za soul farming.

Ps. After a test of time, dvojka deluje kao bedan spinoff i deluje bledo kad se stavi pored keca i demons souls.

Za ovakav nivo detalja se koriste kvalitetniji materijali i mnogo skuplji stampaci.
Ne verujem da su ovakav nivo detalja uspeli da izvedu sa štampačem, možda iz više delova pa su sklapali. Ali stvarno dobro izgleda.

Šteta što nisu Artoriasa stavili, on je najveći baja u DS univerzumu. Mada opet ne bih kupio ali bih balavio :D

Mobovi izgledaju kao da su ih prekopirali iz Bloodborne. Graficki stil je na pola puta kao i boss fajt. Malo su teksture muljave ali ovo je PS4 verzija, mozda na PC bude bolje.

Svejedno sam se najezio dok sam gledao. Cenim da ce ovo biti ubedljivo najbolja Souls igra do sada.

Bolesno dobro!!!!!!! :hair::happy::Klanjanje

izgleda velicanstveno :smoke:

Vrh Dno