Šta je novo?

Star Wars: Battlefront

baltam0s wants to be your partner, sad me malo sramota :( :shy:
 
Radi li vama igra, meni danas nece da pokrene? WTF?!
 
Istekla beta.
 
Dobra je igra dok je dzabe :)
 
Malo off pitanje... Oće li biti igriva ova igrica sa 8gb rama, intel i3 i bez posebne grafičke? Ako ne, koja je min grafička potrebna?
 
Za fino igranje ti treba recimo Radeon R7 260X ili jos bolje da za taj novac trazis polovnu R9 270 ili 270X.
 
:zgran::hair::shock::(:zgran::zgran::zgran: Kakav Collector's Edition lik......

Instant SUBSCRIBE od mene :D
 
Poslednja izmena:
Malo off pitanje... Oće li biti igriva ova igrica sa 8gb rama, intel i3 i bez posebne grafičke? Ako ne, koja je min grafička potrebna?

Ja je poterah na e8400/hd5670 512mb vrama u low detaljima ali 1024x768 sa 50-60fps-a u sp game, na serveru nisam probao ali kontam pad oko 30-ak. Tako da mozes sigurno ako imas 1gb+ karticu i ne maris za detalje
 
Trailer izgleda dobro, to se mora priznati.
 
Zaista nema potrebe da tema postane: "Tebi se ovo svidja, ti nemaš pojma šta je dobra igra", "Meni se ovo svidja, pa šta".

Ko kupi, kupi, neka igra u miru. Kome se ne svdija, ne mora ni da prati temu.
 
A sta ako neko kupi a ne svidja mu se?! Mislim, imamo takvih primera iz proslosti na ovom forumu, meni na pamet padaju neke igre... :\
 
Mjok, standarna verzija, 45$ na gmg.

Ako ti nesto znaci sitna usteda, imao si za 40$ na Mexico Originu. I ja planiram sad uskoro da uzmem, posto sam vec odradio za BO3 pa nek ide kako ide. :) Jbga, napalio me KF2 na multi rokacinu sa zombijima a BO3 je jedini koji to nudi plus ima i single i standardan multi tako da necu mnogo da zalim.
 
Vrh Dno