Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pustio sam novu sezonu arrow i ne mogu, ono je mučenje, ugasio sam posle 15 minuta. Nekako mi se cini da na pocetku serija nije bila ovako losa. Flah necu ni da se trudim da skidam. Treba i za jednu i za drugu da napisu da je zabranjeno za starije od 12 godina
Slazem se otprilike, toliko je za klince da je cudo - opusta nas matore da gledamo 😀
Super Girl, po onom traileru ce biti do 7 godina onda 😉

Ukinuto:
Mythbusters
Defiance
Dominion
Extant
Mythbusters emisija?
Steta za Defiance, bas je bio super "zivopis" za letnje vreme, meni je extra lezao 🙁 A cudo da su je ukinuli, najgledanija im je drama.
Dominion - mene cudi da je ono imalo i punu jednu sezonu 😀
Extant nije zavrsen, vec otkazan?

Tyrant (produzena)
Cccc... koliko su uspeli da izmuzu Siriju to je neverovatno 😀 Ova serija je def. za ispod 12 godina.

Mene Justified odusevljava. Mnogo mi je bolji od Bansheeja.

Gotovo da nema lika u Bansheeju koji mi nije antipatican a ovde je sve suprotno.

Svaki lik ima nesto svoje sto ga izvalci. Plus redneck humor kada se doda dobije se odlicna zabava

Kako se zove nova sf serija sa cudovustima i alienima i cudima. Kacio je neko trailer ovde. Valjda je radjeni po knjizi

Mythbusters emisija?
Da.
Steta za Defiance, bas je bio super "zivopis" za letnje vreme, meni je extra lezao 🙁 A cudo da su je ukinuli, najgledanija im je drama.
Dominion - mene cudi da je ono imalo i punu jednu sezonu 😀
Extant nije zavrsen, vec otkazan?

Ne znam da li je zavrsen, vidim da je ukinut. Nisam gledao tu seriju, kao i ove druge koje su ukinute :d
Za vise informacija vidi link koji sam ostavio u prethodnoj poruci.

Poslednja izmena:
Dobre serije-
The Affair -zavrsena prva pocela druga sezona 9.5/10
Fargo-zavrsena prva pocela druga sezona 8.5/10
Bron/Broen aka The Bridge -zavrsene dve,pocela treca 10/10 švedsko- danska
Bloodline-zavrsena prva 10/10
Mr. Robot-zavrsena prva 9/10
Jordskott 2015 -zavrsena prva 8.5/10
Fortitude -zavrsena prva 9/10

Poslednja izmena:
Limitless mislim da nece da ukinu (ima solidan rejting u USA koliko sam video), mada nisam odgledao zadnje dve epizode i ne svidja mi se bas kako napreduje serija.
Ima veci rejting od Arrow recimo...

Ne gleda se tako. Limitless je na CBS i on je besplatan kanal koji svako ima u kuci. Arrow sa CW je koliko ja znam basic cable kanal (placa se) i sve CW serije imaju manju gledanost od nacionalnih kanala tipa NBC, CBS, ABC, FOX.
Drugim recima gledanost od 2 miliona za Arrow je odlicna za CW a porazavajuca sa CBS.

Gleda li neko iZombie? Serija mi legla ko ladan samar od pocetka prve sezone. Znam da nije ozbiljna ni kvalitetna ali ima nesto simpaticno u toj seriji. Ne mogu da objasnim.

Poslednja izmena:
*** jel ovde svi imaju Marvel postere po sobi, skupljate kintu za Comic Con i imate spreman kostim.. samo tako bi shvatio ovakvu dominaciju takvih postova u temi.. 🙂

Poslednja izmena:
Onaj Quantico je tako dosadan, ameri i njihova opsednutost terorizmom, dosadili su već svima...
Šteta što je The Whispers otkazan/završen, bila OK serija.

Poslednja izmena:
*** jel ovde svi imaju Marvel postere po sobi, skupljate kintu za Comic Con i imate spreman kostim.. samo tako bi shvatio ovakvu dominaciju takvih postova u temi.. 🙂

Imas predrasude Borise, pogledaj Daredevil pa posle kritikuj 🙂

A za Minority Report mi drago baš. Kakav užas od serije. Toliki budžet a najviše love zakinuli na glumcima.

novi/stari Sherlock,BBC je u pitanju:

12029596_881662785215113_2379196234259513629_o.jpg

Jedino sto valja je derdevil a nema toliko price o arrow i flash koliko standardnih postova od pojedinih koji jos ne shvataju da ovde nema toliko ljudi sa kojima mogu da diskutuju o arrow flash ali svejedno redovno pune temu raznim objavama vezanim za iste.

Kad se emituje? Bas sam se smorio kada je bilo samo 3 epizode u prošloj sezoni, obožavao sam da ga gledam...

Dobro je da ne snimaju svake godine Sherlocka po 22 epizode, mogu da zamislim koliko bi to bilo razvodnjeno i bezveze. Ja sam uvek za manje epizoda ali da je vrh kvalitet 🙂
Jedino sto prave (pre)velike pauze izmedju sezona...

neverovatni ste,sve ste videli sem da lepo pise prvi januar 2016te...

Ne gleda se tako. Limitless je na CBS i on je besplatan kanal koji svako ima u kuci. Arrow sa CW je koliko ja znam basic cable kanal (placa se) i sve CW serije imaju manju gledanost od nacionalnih kanala tipa NBC, CBS, ABC, FOX.
Drugim recima gledanost od 2 miliona za Arrow je odlicna za CW a porazavajuca sa CBS.

Gleda li neko iZombie? Serija mi legla ko ladan samar od pocetka prve sezone. Znam da nije ozbiljna ni kvalitetna ali ima nesto simpaticno u toj seriji. Ne mogu da objasnim.
+1
Imas predrasude Borise, pogledaj Daredevil pa posle kritikuj 🙂
+1

Izombie takodje super laganica 🙂 Slicno i sa Scream queens ,pustis mozak da se odmori 🙂

Poslednja izmena:
Krenuo konacno Da Vinci ali mozda jedna od najslabijih epizoda. Nije mi se u opste svidelo

Koliko sam primetio, cela sezona je izasla?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno