Ja imam. Gde je drugima slab signal,ja ga obicno nemam uopste. Cesto se gubi, ili spada sa 3g na obicnu...Jel imao neko problem sa mrezom i kako ga je resio?tipa slabiji prijem,varira dobar-los,nestane pa se pojavi?na cloudy 3.3 sam ako ima nekog znacaja
Odlucih se je da oprobam bliss popda li da ostanem na kernelu koji dolazi sa bliss romom ili render kernel da ubacim? Imate li savete oko podesavanja,da li treba da podesavam nesto za maksimalne performanse/bateriju?
i koji aplikaciju za kameru bi preporucila(koja izvlaci maksimum?) ?
![]()
Skini Tone selector i postavi i za rington i sms koju hoćeš. A melodije skidaš sa Zedge ili preko PC.Hvala loliconubacio sam 4.0.1 jer je official i mislio sam da je stabilniji od 4.0.3,ali ipak cu ubaciti 4.0.3. Ja sam prosto odusevljen blissom,neverovatno koliko dobro funkcionise,a kamerom sam takodje bas zadovoljan,nisam ocekivao da ovako dobra moze da bude na aosp romu. E sad par pitanja:
1) Preko cega da stavim CPU na ondemand? Kernel adiutor-a?
2) Sta je afwall?
3)Sta je swappines i gde da ga nadjem?
4) ne znam kako da promenim zvuk alarma? U podesavanjima za alarm imam samo sistemske zvuke,a nemam opciju da dodam novi? Isto je i sa zvukom kada me neko poziva
5)Da li postoji mogucnost ubacivanja lg g2 stock tastature i i quick remote-a? Ubacio sam quick remote ali nikako nije radio,probao sam takodje g2 stock keyboard i ubagovao sam aosp keyboard i ne radi mi.
Hvala puno![]()
Gde nadjoste 4.01 i 0.3 kad na oficijalnom sajtu ima samo 4.0?Skini Tone selector i postavi i za rington i sms koju hoćeš. A melodije skidaš sa Zedge ili preko PC.
Gde nadjoste 4.01 i 0.3 kad na oficijalnom sajtu ima samo 4.0?
Da, ja sam gledao oficijalni. Jel velika razlika izmedju 4.0 i 4.03 Nightlies? Ja sam sa 4.0 zadovoljan?Mislim da je ovo u pitanju kad pominju 4.03: http://downloads.blissroms.com/BlissPop/Nightlies/d802/
Nađi autorec za kitkat u ovoj temi i on će ti instalirati twrp... Ali pazi posle kad budeš flešovao, većina aktuelnih romova traže kitkat bootloader a autorecom na kk ćeš dobiti jb bootloader.Htedoh malo da osposobim mob i da ga bacim u upotrebu posle nekoliko meseci provedenih u nekoj fijoci...malo sam zardjao sa flashovanjem pa naidjoh na brdo nepotpunih informacija na xda.
Mob je d802 na stock 4.4.1, uspeo sam da odradim root ali ako me secanje dobro sluzi treba mi i custom recovery...a na xda je toliko sve nabacano da nisam siguran vise ni sta je za sta. U sustini, treba mi link ka nekom CWM kroz sta bih gurnuo novi rom.
Nađi autorec za kitkat u ovoj temi i on će ti instalirati twrp... Ali pazi posle kad budeš flešovao, većina aktuelnih romova traže kitkat bootloader a autorecom na kk ćeš dobiti jb bootloader.
Moja preporuka je da flešuješ stock lollipop i da probaš prvo njega malo, a onda možeš i neki custom ako budeš hteo, npr cloudy 3.3 (portovan G4 ui).
@džoni, titanium backup?
Ovo i mene interesuje. Drugar je dosao u posed takve G2, nasao je u VP delova tač za 11eur pa bi ga sam menjao ako nije komplikovano jer su mu u nekom servisu trazili 50e za deo i zamenu. Ima li za jeftinije?Danas mi je na zalost ispao telefon i pukao. Display radi ali touch ne.
Da li je moguce zameniti u ovlascenom servisu samo touch kako bi ostala garancija i koliko para?
Vidim u oglasima da se prodaju touch-ovi za manje od 3000 rsd doduse bez ugradnje ima li neko iskustva?
Moze bilo kakav savet?
Ma lepo odradi kdz metodom sa LG Flash Tool 2014 na LP, kakav KK. Dobiješ LP bootloader, a posle ako hoćeš romove sa kk bootom,benderob autorec.posto sam pokusao nesto i sada ne mogu da udjem u recovery uopste, trebalo bi da flashujem preko lg toola neki stock rom?
Nemam garanciju.Nightshadow, procitao sam na nekom sajtu, lik je to reklamirao, ali on je to naveo kao 'zvakanje ekrana'. Pricao je da se staklo odlepilo, valjda je to to. Sredili su mu u servisu ali kaze da mu se posle 2 nedelje opet to desilo i da je opet nosiosve u svemu odnesi u servis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari