Animal
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.09.2013
- Poena
- 275
Poručio sam za drugara sat sa AE. Sat je stigao ali u drugoj boji i sa drugačijom narukvicom. Kontaktirao sam prodavca i ovaj je ponudio da mi vrati 5$ i da zadržim sat.
Moje pitanje glasi:
da li moram da otvaram dispute da bi mi prodavac vratio tih 5$ ili on to može da uradi sam (bez otvaranja dispute-a)?
Kada vrate novac, da li dobijam neku poruku od AE da je vraćen novac ?
Pozzz
Sat je koštao 23$ na nekoj rasprodaji. Trazio mi je Kinez paypal acount da mi preko njega vrati novac. Dao sam mu mail pa ću videti sutra da li je uplatio. Ako ne bude otvaram dispute i tražim više para :-devil-:
Hvala na odgovoru
Kinezi poceli ozbiljno da zavlace. U zadnja dva meseca i 4 kupovine, nisam dobio ni jednu stvar koju sam narucio. Prvo narucim dva crna hard case za telefon i dobijem dva zelena. Zatim narucim jos jedan armor case crne boje, i stigne mi plavi. I zadnja kupobina je microusb kabl od 3 metra a evo jutros me doceka kabl od 1 metra ili cak manje. Sve su sitne stvari i placeno su mizerno ali opet ne moraju da mi salju skroz leve stvari. Svi prodavci sa 10 000+ ocena i dobrim feedbackom. Pre sve dobijao kao sto je opisano a sada me bas poteralo.
O ovome sam ja ovde pisao par stranica nazad, neko me umalo ne nabedi da lazem ovde... Mnogo su se izbezobrazili, a meni su i stizali nekompletni paketi, narucim stavar sa 10 delova stigne 6