Cek jej taj rc pa krece global update za 240?
![]()
Kako ovo rešiti? Devojci instalirao win 10 još dok je bila verzija u razvoju i ipak nije dobila win, barem sudeći po ovoj poruci?
Microsoft Class Action Lawsuit
Baš čitam ovde u vestima, kako Microsoft sve radi iz ljubavi prema nama.
Uvali malware.
Iz ljubavi.
Mislim da mozes, samo posle pokreni get started u "get insider builds" da bi ti bio aktiviran.Daj odgovori mi ti kad ostali kuliraju, prosli x sam pitao i niko nista.
sada sam na 240 onaj prvi yvanicni build, nekako sam od jednom postao ne insajder, dal zbog onog trika za registrom da zabranis WU auto skidanje ili ne znam cega.
Moje pitanje glasi: Ako skinem iso ove poslednje insajderske desetke i pregazim moju instalaciju, hocu li biti opet insajder, bez ikakvih problema?? Hvala
Prvo treba proveriti ko sponzoriše koje kompanije. To su kao one na Pinku što mere gledanost peoplemetrima. I ispalo da više ljudi gleda turske serije nego Albanija-Srbija.Je ne želim da branim Apple, ali je za nekih zadnjih 5 godina pronađeno je par upada i problema uglavnom sa storom koji su rešeni, a windows svaki mesec po 30 ispravki. Treba samo biti realan. Sigurnosno gledano, Win je jedna velika rupa. Ovo i nije tema, jer ja sam već rekao šta me je navelo da ti odgovorim vezano za support i odnos prema korisnicima.Kompanija GFI se ne bi baš složila sa tobom - http://www.gfi.com/blog/most-vulnerable-operating-systems-and-applications-in-2014/
Windows je rupa bez dna. OS X nema sigurnosne zakrpe. Toliko-
Pa ja se smejem tvojim objašnjenjima. Jesi ih sam smislio ili ti je neko pomagao. Stomak me zaboleo. Ali dobro svako svoga konja hvali. Ja nisam fan windowsa niti OS X-a koristim sva 3 i win 10 i win 7 i OS X i iznosim svoje mišljenje i iskustvo.Jos jedan LOL za danas, a ako nastavis bice jos smeha.
U pravu si nema zakrpe, zato je i pun rupa, niko nista ne radi povodom toga, kao i u slucaju IOS-a jailbreak ubrzo izadje cim ovi navodno patchuju, ma smesno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari