Šta je novo?

iOS 9

nije valjda ios 9 gori od ios 8?

Nemoguće.

Možda me ovaj put preskoče svi bagovi,jer sam ih imao i previše na ios 8 :)

Ipad je poleteo sa 9kom mozes misliti kakav je bio sa 8 ... Samo ne sad nervira seckanje app switchera, i spotlight searcha kda skrolujem kroz pronadjeno, kao da imam android neki... Ostalo je manje vse ok kod bete 5 (9.1)

Čekaj kako sad iOS ne valja ni na iPhone zar nisi pričao da iOS radi odlično da je iPad problem??? Mnogo bre menjaš stavove, ne valja ti to!

Na zalost ios9 je unistio 5s koji sam evo sinoc probao kod devojke... Ono ie blagi uzas inace care misljenje ne menjam to sam govorio za ios8 da je bio daleko bolji za iphone nego za ipad, samo sto ti volis da pises da bi pisao, makar se potrudi da nadjes to sto pricas... I stojim do toga da je ios8 radio daleko bolje na 5s koji ima isti cpu kao moj ipad koji je tada radio katastrofalno, sa ios 9 se sce to menja oba uredjaja rade solidno ali ne u apple standardima...

Ni jedan iPad nema isti cpu kao iPhone iako nose istu oznaku, proveri na netu pa ces videti. Uvek je cpu na iPadu sa istom oznakom nesto malo jaci i manji je throttle. Sto se tice iOS 9 meni lepo radi na svim uredjajima - iPad mini, iPad 4, iPhone 6, a lepo mi je radio i na iPhone 4S, samo sto app switcher ima delay na 4S ali nema nikakvih dropped frames kao na 7 i 8.

Jel neko dizao na 5c?

Poslednja izmena:
Ipad mini retina ima istu ozbanaku kao iphone 5s. Dizao sam 5 radi solidno nije lose mada nadam se boljem...

Ne nego ti pises napamet i opisao sam upravo tebe. To sto ne mozes da se setis o cemu sam pisao nije moj problem , ne bi trebalo ni da je tvoj. ali posto ocito nemas nista drugo u zivotu da radis vec retrospektivno pises o necemu i to nisi ni malo potkovan argumentima vec pises napamet. Necu vise da zalazi u raspravu sa osobama poput tebe. Ako treba nesto oko iosa slobodno pitaj i ako te zanima nesto vezano za 6s takodje i ostale modele slobodno pitaj necu ignorisati, ali postove poput ovog gore hocu.

Na zalost ios9 je unistio 5s koji sam evo sinoc probao kod devojke... Ono ie blagi uzas inace care misljenje ne menjam to sam govorio za ios8 da je bio daleko bolji za iphone nego za ipad, samo sto ti volis da pises da bi pisao, makar se potrudi da nadjes to sto pricas... I stojim do toga da je ios8 radio daleko bolje na 5s koji ima isti cpu kao moj ipad koji je tada radio katastrofalno, sa ios 9 se sce to menja oba uredjaja rade solidno ali ne u apple standardima...

Iako se cesto ili nikad ne slazem sa Igorom ovde bih se slozio, osim u jednoj sitnici.Nije 5S unisten (preterano je tako nesto napisati) sa iosom 9 ali je mnogo bolje radio sa osmicom, narocito sa 8.4.

Otkad sam instalirao beta 5, svaki put, my tuner radio prestane da radi posle par minuta i evo sad vidim da ne mogu jednu igricu da pokrenem. A sve je bilo ok na beta 4...

Nemam takvih iskustava...sve mi radi najsavrsenije sad sa beta 5...

Sad updatujem i drugi telefon na beta 5, pa da vidim da li ce to da se desava

Potpuno nerezonski da ga objave sad pred izlazak 9.1, ali to su kinezi...

9.1 ne da je zakrpljen nego 2xpo 1.5gb azuriranja pa nisi humani, verujem da su rupe zatvorene :)

Ja sam na beti 5 i bas je sad onako kako treba da bude,brza i bez crashova...vrlo zadovoljan i nadam se da je poslednja beta...

Stigao pangu jailbreak...

Jos jedan iritantan bug:
U 50% slucajeva spotlight search ne pronalazi kontakte :/

^ Meni se to dešava, strašno me nervira jer je spotlight do sada bio jedini način na koji sam tražio kontakte (iskreno, samo sam zbog toga i koristio spotlight). Bug se privremeno rešava otvaranjem contacts aplikacije (ali ne kroz phone, nego mora direktno (?)), groups, hide all, done, show all, done. Još nešto što sam često koristio a više ne postoji: U iOS 8, duplim klikom na home su se u vrhu nalazili recent contacts i tu su se nalazili i imena onih brojeva kooji su stizali unutar poruka o propuštenim pozivima. Jako zgodno. Sada ima ima samo Siri suggested ali te kontakte više ne izbacuje, već na osnovu vremena, lokacije učestalosti...Šta god. Takođe ne razumem i zašto nije isti spotlight swipe-om na gore i swipeom na desno. Od bugova imam i to da mi ne izbacuje prečicu za music app prilikom uključivanja slušalica.

Ovaj bug sa Music app i ja imam kada koristim Sennheiser slušalice, nisam proverio sa Apple sluškama.
Pretraga kontakata preko Spotlight searh je kriminal, vraća mi samo po 3 imena a to može da bude problem kada imate više ljudi sa istim imenom a različitim prezimenom.

^ Meni se to dešava, strašno me nervira jer je spotlight do sada bio jedini način na koji sam tražio kontakte (iskreno, samo sam zbog toga i koristio spotlight). Bug se privremeno rešava otvaranjem contacts aplikacije (ali ne kroz phone, nego mora direktno (?)), groups, hide all, done, show all, done. Još nešto što sam često koristio a više ne postoji: U iOS 8, duplim klikom na home su se u vrhu nalazili recent contacts i tu su se nalazili i imena onih brojeva kooji su stizali unutar poruka o propuštenim pozivima. Jako zgodno. Sada ima ima samo Siri suggested ali te kontakte više ne izbacuje, već na osnovu vremena, lokacije učestalosti...Šta god. Takođe ne razumem i zašto nije isti spotlight swipe-om na gore i swipeom na desno. Od bugova imam i to da mi ne izbacuje prečicu za music app prilikom uključivanja slušalica.

Ajd kad neko uhvati da napise tacne korake za reproduce buga, pa da prijavim kada budem prijavljivao i jos neke dev bugove.

Ima li neko problema sa Cro App Store - ne radi mi download ni na iOS, ni na OS X, a nece ni da me uloguje jer ne moze da se connect na store?

Ne radi trenutno HR AppStore.

Ovaj bug sa Music app i ja imam kada koristim Sennheiser slušalice, nisam proverio sa Apple sluškama.
Pretraga kontakata preko Spotlight searh je kriminal, vraća mi samo po 3 imena a to može da bude problem kada imate više ljudi sa istim imenom a različitim prezimenom.

Zar nema sa strane show more, pa prikaze i ostale?

Ima, ali kontakti nisu prvi od ponuđenih "blokova" nego mora da se skroluje dole pa tek onda Show more...

Da, ne moze da se menja redosled grupa. JB resava sve :)

Jel ima jos neko problem da na 9.0.2. ja JB ne radi imessage sa prikazom broja telefona na MTS mrezi vec samo moze apple id?

Problem je bio sa aktivacijom imessages, danas je proradilo. Pokusaj ponovo.

Vrh Dno