Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja chekam supernatural. Malo sam se smorio kad sam gledao poslednju epozodu proletos sa onom tamom koja se pojavljuje. nekako preterali su ga itekako. Al ameri su to i ova pauza je uchinila da sam se uzeleo ona dva bolida sema i dina i jedenja fast fooda. Kad ih vidim posle letnje pauze kao da su neki dalji rodjaci.
Preporuka sa western sf seriju 1 sezona firefly http://www.imdb.com/title/tt0303461/ pa ko nije gledao nek baci oko. Steta sto nema nesto u tom stilu il kao krstarica galaktika da se malo opustimo.
Hvala svima na pomoci oko torent sajta. 🙂
Ja htedoh odavno da gledam Firefly i kada sam se konačno nakanio ne nadjoh torrente da skinem, tražio jedno veče i odustao. Ako neko ima pouzdan link ili slicno neka javi. Hvala unapred.

Imas na TD Firefly ...

Ja htedoh odavno da gledam Firefly i kada sam se konačno nakanio ne nadjoh torrente da skinem, tražio jedno veče i odustao. Ako neko ima pouzdan link ili slicno neka javi. Hvala unapred.

Imas nove ripove kompresovane sa x265, na kckss.

Steta sto nema nesto u tom stilu il kao krstarica galaktika da se malo opustimo.

Dark Matter. Jeste prejeftina serija ali je dovoljno zanimljiva za opustanje. Samo nemoj ocekivati kvalitet.

Dark Matter. Jeste prejeftina serija ali je dovoljno zanimljiva za opustanje. Samo nemoj ocekivati kvalitet.
Da je jeftina, jeste, ali su izvukli maksimum iz budžeta... Nisam skorije gledao nesto tog tipa, npr bolji mi je Dark Matter nego Killjoys iako imaju dosta paralela. Zaplet je solidan, glumci su ono, prosek, ali mi je sveukupni utisak skroz ok, dokle god ne radimo autopsiju serije i tražimo dlaku u jajetu.

Sto se tice Supernatural-a, cekam ga i ja, meni je ta serija extra zabavna i opustajuca, uz stvarno sjajne likove, tipa Sam i Dean, Bobby Singer, Crowley itd.

Hvala svima za Firefly info.

Poslednja izmena:
Flash mlak, Agenti razvališe u prve dve epizode.

hvala na savetu bacio oko na dark matter. al nije to to. Chekam neku "ozbiljniju seriju"
Ove zombije su uradili solidno "fear the walking dead".
Mana je sto je serija prezvakana u prethodnih 6 sezona i sad se neko setio "aj sve od pocetka" al malo drugacije.
Tako da sam bacio oko al sa prstom na premotavanju.
Mozda da su sacekali jos godinu dana da se malo publika odmori od prethodne franshize bi bilo bolje.
E da, ko voli nesto drugacije - drama, moze da pogleda seriju

"masters of sex"

vreme 1960 te i interesantan pristup studiji o seksualnom ponasanju koju vode doktor sociopata i emotivna koleginica.
Ima seksi scena pa ko ima decu nek baci oko kad klinci zaspu. Drzi paznju, al gledati umereno 2 epizode nedeljno i lepo klizi.
Nije serija za tinejdzere. Za malo ozbiljniju publiku.

Kao i ostali ovde, očekivao sam od prve epizode nove sezone Flash-a nešto više, nekako mi je ova prva epizoda totalno neupecatljiva.
Sa druge strane, Agents of SHIELD, Blacklist i Gotham odličan start novih sezona. Isto važi i za NCIS/NO/LA ali oni su meni standardno dobri čak i posle 13/7 sezona. NCIS New Orleans me je prijatno iznenadio u prvoj sezoni, zadržali su taj NCIS vajb ali opet je drugačije na svoj način, nadam se da ce tako i da nastave u drugoj sezoni.

Šta da seeduješ, kad nešto skineš, već je 99,9 % ljudi skinulo i ne skida više, a i da neko zakasni, ti sa svojim UL seedovaćeš max par MB, jer likovi imaju 100 puta veći UL, been there done that.

iromanbg, pa stvarno da čovek očekuje od ovih novih klinaca da ne znaju kako funkcionišu privatni torenti, ali od starog Bench člana. Kao neko ko koristi privatne trackere više od 10 godina mogu da kažem da ti nisi ni zagrebao površinu onoga što nude privatni trackeri i molim te nemoj da širiš dezinormacije, imaš temu o torrentima pa je poseti za savet za koji privatni tracker da ti damo pozivnicu.

Što se tiče javnih, imate i 1337x.to (potrebna samo registracija, ne treba da se održava ratio)

Nazad na temu, vidim da nisam jedini koji traži nešto na fazon Galactice i nisam jedini sa sličnim komentarom u vezi Dark matter. Razišljam se da počnem Doctor Who od početka da gledam, ima li smisla?

Arrow:
Lance, wtf? Takođe, who died? Nadam se da je Felicity, pošto ova "romantika" njihova ubija seriju....

Dobar kasting za Demijena Darka.

Arrow:
Lance, wtf? Takođe, who died? Nadam se da je Felicity, pošto ova "romantika" njihova ubija seriju....

Dobar kasting za Demijena Darka.
+1

Neal McDonough fenomenalan!!!!!

Odličan početak sezone,konačno se vraćaju na pravi put,bolja epizoda nego Flash(nije im to uspelo celu 3 sezonu)!!!!

Dobro shvatamo da se Oliver i Felisity vole ali mogu da smanje to ljubakanje!!!!

Nazad na temu, vidim da nisam jedini koji traži nešto na fazon Galactice i nisam jedini sa sličnim komentarom u vezi Dark matter. Razišljam se da počnem Doctor Who od početka da gledam, ima li smisla?

Jel bi pocetak bio ovo 2005 ili ono iz 1960?
Ako ces kretati od 2005 a nisi gledao - gledaj svakako!

Ako ces kretati od ranijih, nisam siguran, meni nije leglo recimo, eventualno sezone iz 80tih (poslednji doktor pre reboota). To je nekad i na RTS bilo.

Imas tako i galacticu i V iz 80tih. Pa ako cemo dalje imas i star trek 🙂 sa klingonima koji nemaju maske, a vidis kanape kad lete brodovi

Vezano za firefly, kao što su rekli imaš na kickass-u, samo gledaj da uzmeš onaj koji ima
zvanično poređane epizode, a ne razbacane i uživaj, jer veruj mi kratko će ti trajati uživanje,
taman kada se zagreješ serija je gotova.

A za doctora Who, iskren savet je da je bolje da kreneš da gledaš od 2005 godine, jednostavno većini
pa ni meni nisu ''legle'' starije epizode. Inače od svih reinkarnacija Doktora Who, počevši od
Eklstona, Tenanta, Smita ubedljivo najbolji glumac je Piter Kapaldi.

Od komedija koje su otpočele novu sezonu pogledah Last man on earth, sa Vilom Forteom... Ok je,
s obzirom da je ponuda komedija prilično tanka u poslednje vreme, naravno tu su modern family,
i Big Bang koji polako ali sigurno ide ka gašenju, prva epizoda nove sezone je bila očajna.

Eh, da Strain, poslednja epizoda ove sezone se emitovala... Jedna od boljih, bilo je bukvano svega, znam
da je mnogi ljudi ne vole, ali radi sve što serije tog žanra treba da rade, da zabavljaju gledaoce a ne
da ih dave se beskonačnim dijalozima i radnjama nalik onima iz sapunica.

Poslednja izmena:
Jel bi pocetak bio ovo 2005 ili ono iz 1960?
Ako ces kretati od 2005 a nisi gledao - gledaj svakako!

Ako ces kretati od ranijih, nisam siguran, meni nije leglo recimo, eventualno sezone iz 80tih (poslednji doktor pre reboota). To je nekad i na RTS bilo.

Imas tako i galacticu i V iz 80tih. Pa ako cemo dalje imas i star trek 🙂 sa klingonima koji nemaju maske, a vidis kanape kad lete brodovi

Doctor Who bih krenuo iz 2005. a staru Galacticu sa gledao kad je bila na TV-u u originalu, za sve je ona kriva 😉
Od ovih verzija serija iz 60-ih priznajem samo original Zonu sumraka, koja je čisto remek delo, probao sam da gledam original Star trek, nije baš išlo 🙂

Vezano za firefly, kao što su rekli imaš na kickass-u, samo gledaj da uzmeš onaj koji ima
zvanično poređane epizode, a ne razbacane i uživaj, jer veruj mi kratko će ti trajati uživanje,
taman kada se zagreješ serija je gotova.

A za doctora Who, iskren savet je da je bolje da kreneš da gledaš od 2005 godine, jednostavno većini
pa ni meni nisu ''legle'' starije epizode. Inače od svih reinkarnacija Doktora Who, počevši od
Eklstona, Tenanta, Smita ubedljivo najbolji glumac je Piter Kapaldi.

Od komedija koje su otpočele novu sezonu pogledah Last man on earth, sa Vilom Forteom... Ok je,
s obzirom da je ponuda komedija prilično tanka u poslednje vreme, naravno tu su modern family,
i Big Bang koji polako ali sigurno ide ka gašenju, prva epizoda nove sezone je bila očajna.

Eh, da Strain, poslednja epizoda ove sezone se emitovala... Jedna od boljih, bilo je bukvano svega, znam
da je mnogi ljudi ne vole, ali radi sve što serije tog žanra treba da rade, da zabavljaju gledaoce a ne
da ih dave se beskonačnim dijalozima i radnjama nalik onima iz sapunica.
Hvala, našao sam u paketu celu sezonu, navikao sam da skidam serije po epizodu-dve, zato i nisam mogao da nađem Firefly posebno epizode jer u većini slučajeva je spakovana cela sezona. Taman sam ovih dana malo usput gledao Castle pa ga vidim bez stomačine i naduvene glave 😀

Dr who je bila i ostala za teen populaciju. Serija nema kvalitet glume niti je uradjena tehnoloski naspram vremena u kojem je snimljena vec vise lici na ono od ranije tj od pre 4o god. Moje mishljenje ako imas preko 16 ne gledaj.

^Blasphemy!
Dr.Who je odlican takav kakav je, pogotovo poslednja reinkarnacija.

Prati li ko Graceland? Kakva su iskustva? Vredi li gledati?
Ja odgledao prvu epizodu i izgleda zanimljivo, mada oni agenti žive kao u hotelu na onoj gajbi, plaža ispred itd. Nerealno da, ali izgleda zabavno...

Prati li ko Graceland? Kakva su iskustva? Vredi li gledati?
Ja odgledao prvu epizodu i izgleda zanimljivo, mada oni agenti žive kao u hotelu na onoj gajbi, plaža ispred itd. Nerealno da, ali izgleda zabavno...

Serija je teški kliše tog "lako ćemo" žanra. Ja sam gledao par epizoda i odustao. Ispod proseka je u odnosu na ono što danas inače nude serije.

Arrow... Slabo. Nadam se da ce da smanje ovu patetiku i cmakanje inace je ukidam sa spiska.

Definitivno pocinjem da se osecam matoro za Arrow i Flash. Pogotovu Arrow. Ovako mogu da idu 15 sezona.

attachment.php

Poslednja izmena:
Ni Flash nije nesto ostro poceo, suvise je ovo patetike za moj ukus... ne mogu da verujem da niko ziv ne prevodi hawaii five O...

Odlican FTWD, bas mi je prijalo ovih 6 epizoda i mozda mi je i vise legla od TWD. Nadam se da ce bude druge sezone.

Serija je teški kliše tog "lako ćemo" žanra. Ja sam gledao par epizoda i odustao. Ispod proseka je u odnosu na ono što danas inače nude serije.
Hvala, dobro je znati. Vidim da ima 3 sezone, pa da ne bi došlo do gubljenja vremena i čekanja da se nešto desi ili da se serija poboljšava kako odmiče jer bilo je primera da serija počne traljavo a kasnije bude extra. Vidiš, zato sam i pitao jer mi je izgledalo suviše "slatko", svi mladi, lepi, cool, bruka od gajbe a ovamo hapse najgore kriminalce i to bez da pokvare frizuru... Znaci skip.
Stigao novi Supernatural, Arrow, tu su i Minority Report, Blindspot, Limitless, Blacklist i NCIS familija, ima šta da se gleda i bez Gracelanda.

Odlican FTWD, bas mi je prijalo ovih 6 epizoda i mozda mi je i vise legla od TWD. Nadam se da ce bude druge sezone.

Samim tim sto zelis da bude druge sezona, vidi se da nista ti nisi skapirao. Sta ce da rade u drugoj sezoni, beze na istok i organizuju pokret otpora? Tamo negde u trecoj ce proci pored napustene kuce serifa Grajmsa a pred kraj pete ce se sresti u Majamiju, pod palmama. To mu dodje jubilarna deseta TWD sezona. Do tada ce da puste jos dva spin-offa, jedan na Hawajima a drugi u Montrealu, Kanada. Da vidimo malo snega i zombija koji skice na Engleskom sa snaznim Francuskim akcentom. 2030. nas ceka Grand Finale gde cemo glasati za najboljeg zombie huntera, voditelj programa Sasa Popovic...

Sto se Graceland tice, vec sam rekao. To ti je serija gde izvuces one tipske CSI sexy boy, tough guy likove poput Erika iz Miami ili Dona iz New York spinoffa. Nema neke bitnije razlike izmedju Vampire Diaries i Graceland, osim sto u ovoj prvoj ima vise riba koliko mi se cini.

Poslednja izmena:
Za FTWD se slažem, ovo je bila zaokružena priča koja treba da se završi... Jedino ako u drugoj sezoni budu potpuno drugi protagonisti pa da se vidi outbreak virusa iz drugog ugla jer ukoliko bi se nastavilo sa istom ekipom ne vidim šta bi radili u drugoj sezoni osim već prezvakanih stvari iz samog TWD, poput skupljanja zaliha, bežanja, organizovanja grupica za survival i slično. Po meni, ovde treba staviti tačku.

Već imam sliku u glavi kakav je Graceland, tako da verujem da bi to bilo gubljenje vremena.

Poslednja izmena:
american horror story s05e01 - zju! epizoda prilicno bolesnija od dosadasnjih 🙂 lady gaga se odlicno uklopila 😀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno