Uvoznika naravno
Bez racuna kao i da nemas.
Uvoznika naravno
To sam u sali rekaoUglavnom gresis za garanciju.
Zmajbb je napisao(la):Evo da se i ja javim posle par dana vezano za moj problem sa reklamacijom. U sredu proslu mi je stigla poruka na fb od ljudi iz Huawei Srbija il kako god se zovu, da odnesem tel u servis i da će biti zamenjena ploča u okviru garancije. Odneo sam u četvrtak i danas uzeo tel, zamenjena ploča, dali mi novi imei broj, tj neke nalepnice i to je to. Niko mi ništa nije pomenu, tako da pretpostavljam da su oni zvali ove u servis i objasnili im neke stvari. U svako slučaju, konačno imam priliku da se malo pozabavim sa novom igračkom pa će biti i nekih konkretnijih utisaka. Od mene još jednom veliki plus za ljude iz Huawei-a.
Ne treba ti nista osim serijskog broja u teoriji (par grafickih sam tako lagano reklamirao).
Evo real life primer:
Covek imao garanciju bez datuma, bez fiskalnog i moj huawei sve resi.
Imas za 270e pa uzmi.
Samo meni npr nije htelo FB login da radi a kad kliknes da napraviš email account baca te na pravljenje account-a sa mobilnim brojem. Naravno Srbije i brdo drugih država nema u ponuđenim...Da li moram da se reg. na huawei sajt za unlock bootloader?
Imao sam Note1 i Note2.Pablo za tebe znam da si imao neke Note modele, kakav na tebe utisak ostavlja mate7 ?
Za zvuk ne moram ništa ni da kažem. Verovatno i sam znaš da je daleko iza HTC M7 i M8 po kvalitetu loudspeaker-a. Zvuk u slušalicama za mene je odličan mada nisam neki audiofil i slušam muziku sa Deezer-a u HQ sa Xiaomi Pistons 2 bubicama. Kamera je negde u rangu Note 3 / S4. Mada 250 je odlična ponuda ako je očuvan.Imam finu ponudu da ga uzmem za 240,250e iz FR, cisto da spojim dok se ne pojavi Lumia 950XL kod nas.. Jer je to definitivno sledeci telefon koji kupujem.. E sad jedino sto me kopka je to sto sam malo razmazen po pitanju telefona, takodje sam i ja imao Note 1,2,3, M7, M8 i mnoge druge mahom flagshipove, a vidim da ljudi prosto obozavaju ovaj mate7, mnogima je najvece mana Huawei, citiracu Kesica `` BUDALE``Setio sam se tebe iz Note 2 teme pa reko da vidim kakva su tvoja iskustva..
Slikaj ono iznad gde pise "broj revizije"
Za zvuk ne moram ništa ni da kažem. Verovatno i sam znaš da je daleko iza HTC M7 i M8 po kvalitetu loudspeaker-a. Zvuk u slušalicama za mene je odličan mada nisam neki audiofil i slušam muziku sa Deezer-a u HQ sa Xiaomi Pistons 2 bubicama. Kamera je negde u rangu Note 3 / S4. Mada 250 je odlična ponuda ako je očuvan.
I ako te plasi da neće stati u džep od farmerki veruj mi 'oće. Veličina je maltene ista kao Note2 a ima 0.5' veci ekran.
Da,definitivno nam je svima ista verzija. I ja i jedan prijatelj imamo isti problem sa viberom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari