Šta je novo?

Huawei Ascend Mate7

Moj rat sa google servisima se nastavlja. Sinoć je photos opet oi odbio da backupuje (unable to read backup settings), a jutros je plus počeo da sisa bateriju
Disable sam plus ali je baterija nastavila da curi. Ugasio sam sync i skinuo i gmail sa protected liste, sad je kao ok. Ozbiljno razmišljam da koristim samo huawei app za mail (cimanje zbog 2 pass security) i da gmail disable skroz...

Ovi iz googla su postali takvi *****i, aplikacije i sev usluge su im sve gore što imaju više para, to je strašno.

Nego ljudi, naterao sam ortaka da pazari mate 7, ima problem sa pretvaranjem malog i u veliko posle razmaka a zaboravio sam kako sam ja to rešio, anyone?

Moj rat sa google servisima se nastavlja. Sinoć je photos opet oi odbio da backupuje (unable to read backup settings), a jutros je plus počeo da sisa bateriju
Disable sam plus ali je baterija nastavila da curi. Ugasio sam sync i skinuo i gmail sa protected liste, sad je kao ok. Ozbiljno razmišljam da koristim samo huawei app za mail (cimanje zbog 2 pass security) i da gmail disable skroz...
Probaj MyMail app za mailove, odlicna app ;)

Ja ove probleme imam i sa 4.4, tj od kad je google upgradeovao photos...

Evo ga, google contacts sync je potrošio 170mb neta i jedno 20 baterije danas, znači baš me mrzi..

U updateru, imaš opciju local update. Mora biti raspakovano u folder koji se zove dload

Meni nije hteo da pokrene apdejt, a uradio sam sve prema uputstvu. Moguće da moja trenutna verzija softvera ne podržava ovu nadogradnju uploadfromtaptalk1443938792665.jpg

Možeš se vratiti na 137 ako misliš da je to problem

Samo ne znam kako da ga vratim, jel mora root ili ne. Ne bih da rutujem fon.

Ne mora root. Isti postupak za povratak na 137, samo dload folder i vozi. Na xda covek kaze da je instalirao preko 145, tako da mora da može, samo negde gresis u postupku...

Sviđa mi se 5.1.1, ima nekoliko zanimljivih i korisnih opcija, trajanje baterije je isto (koliko za sada primećujem), čini mi se da je telefon malo brži. Ne sviđa mi se što se ne vide sve notifikacije kad koristim njegov flip kaver, a tada ne mogu ni da promenim pozadinsku sliku na ekranu.

Meni vec tri dana baterija. Koristim za pozive, youtube, poruke, net. Nemam igrice.

kako nema google services nigde kod vas ? :(

Ne. Ali koliko citam po xda neki se zale na lag posle update-a ali ko zna sta ti imaju instalirano. Pa je pozeljno urati factori reset.

Da li neko zna o čemu se radi sa cenama ovog telefona? Pre nekoliko meseci je cena novih bila oko 300e (čak i koji e niža), a sada u oglasima i za polovan traže 500e! Naravno, ima i polovnih za 270-80, a novih ispod 320 ne videh. Zašto im je skočila cena toliko i to posle izlaska P8 i Mate S?

Hvala Pablo.

Da li neko zna o čemu se radi sa cenama ovog telefona? Pre nekoliko meseci je cena novih bila oko 300e (čak i koji e niža), a sada u oglasima i za polovan traže 500e! Naravno, ima i polovnih za 270-80, a novih ispod 320 ne videh. Zašto im je skočila cena toliko i to posle izlaska P8 i Mate S?

Ne verujem da je to vezano sa P8. Uvek si imao cene od 300 do 400 pa i jače, tako je i sada. Ortak je uzeo za 310e, a kako stvari stoje, još jedan će sutra prekosutra od istog prodavca... A ovi kraljevi što traže 500 prodaće ga možda 2115.

Pretpostavljam da je uzeo nov za 310? Interesuje me ovaj telefon, ali sa dve kartice. Možeš li mi reći gde je kupio tel?

310e nov nov tesko ali sreceno.

Mozda nesto preko madjara.
Ja kupio za toliko pre 6 meseci... Sa telekoma, sa garancijom.

Namontirao lollipop... Kako sam se prijatno iznenadio kada sam video da može da se ukloni ime provajdera iz notification panela..."Sreća sreća radost.. Ima li nekih korisnih sitnica koje bi ste izdvojili?

Nekad sam ja i7 4790k platio 230e, sad ga nema ispod 300e.

I ja sam ga platio 310 pre petnaestak dana

Uvoznika naravno

Nazad
Vrh Dno