Šta je novo?

LG G2

Vidi stvarno. Nisam ni gledao koji procesor i motherboard su izlistani. :) Valjda će biti bar 5.1.1 da srede onaj debakl sa RAM-om.

Ja mislim da ce da stigne 5.1.1, ali 6.0 tesko iskreno, mozda bude, ali tesko, posto je tel iz 2013.. Ng ovaj, ko ima problem sa baterijom, samo nek izbrise facebook i mesendzer i bice za oko pola sata vise screen on ako ne i vise

Poslednja izmena:
Kosta,kakva je po tvom misljenju kamera na bliss-u? Jel bi mogao okaciti koju sliku ? :)

Ima li neko link za nekog pouzdanog prodavca displeja za G2, treba mi za jedan polomljen. Ali, ebay, tako nesto

http://www.aliexpress.com/item/New-...el-frame-tools-for-LG-G2-D800/1968497127.html - Touch odlican, display losijeg kvaliteta od fabrickog, ali ja sam zadovoljan s obzirom na cenu. Dolazi sa ramom tako da neces morati sam da se bakces sa obostrano lepljivim trakicama.

http://www.ebay.com/itm/New-For-LG-.../131404472894?ssPageName=ADME:X:RRNTB:US:3160 - Ovaj nije bio ispravan, ja poslao display nazad, covek vratio novac.

Moj G2 je D800 (AT&T), display nije kompatibilan sa D802.

Hvala Kosta. Sto se tice fluidnosti,definitivno prednjaci bliss?
Fluidan, jako brz, masa podešavanja, može light ili dark pozadina, sms poruke u milion boja(jedna pozadina, druga kontakt, treća slova, četvrta vreme...Status i task podešavanja.Novu lančer koristim zbog duplog tapa na ekran, njegov lančer može ali na status baru što je komplikovanije. Mnogo tema sa prodavnice. Baterija bolja nego na Cloudy.

1zl6bfp.png

34ifdif.png

Rekord na lolipopu. 20-30% osvetljenje, wifi bez 3G. Obicno izvucem 5-5 i po h SoT ali sad poludela baterija. Na kit katu ovako bilo redovno.

Fluidan, jako brz, masa podešavanja, može light ili dark pozadina, sms poruke u milion boja(jedna pozadina, druga kontakt, treća slova, četvrta vreme...Status i task podešavanja.Novu lančer koristim zbog duplog tapa na ekran, njegov lančer može ali na status baru što je komplikovanije. Mnogo tema sa prodavnice. Baterija bolja nego na Cloudy.

Jel moze samo info., ako prelazim sa Coludy 3.2 ROM-a, jel' potrebno nesto posebno da se uradi/flashuje pre samog roma ili samo klasican wipe pa Bliss?

Na primer dobijas prednji blic (da osvetsli ekran prilikom slikanja)

Kod mene licno baterija je slabija za pola sata screen on, ali ti nije strasno obzirom koliko moze da izdrzi

Dobijas i bolje snimanje u slabo osvetljenim prostorijama. Mislim da se i poboljsa kamera sa novijim androidom.

Jblg sad.. Videcemo sve za mesec dana, posto kao krajem oktobra treba da stigne za G3, G4 i G Flex 2.. P.s. sreca da je ovde i najnoviji V10 :p :D
E too lolicon sigurno ce da bude da je "preslab", a bolji je npr od G Stylo :D

Vrh Dno