Šta je novo?

LG Nexus 5

Nisam znao da mora od preview 3 da drzi settings dugme 5 sec i onda je otvori, nasao na netu. :smash:

Napravise Windows Phone od ovog MM, malo malo pa moras da cekiras app dozvolu za pristup.. Kaze dal odobravam Zedge - u da pravi izmene.. :)

Naravno kazes ne :)

Nego mene interesuje da li ce ikada moci da se rootuje ovaj 6.0 android a da ostanes na stock kernelu ? Nista kao stock.. Leti

Napravise Windows Phone od ovog MM, malo malo pa moras da cekiras app dozvolu za pristup.. Kaze dal odobravam Zedge - u da pravi izmene.. :)

na te dozvole čekamo 3 godine i vala dočekasmo konačno.
jedva čekam da vidim na šta liči. mada, znajući google, garant fali nešto.

uploadfromtaptalk1444090181285.jpg

Ima da se nacekamo dok svi updejtuju svoje apk za 6.0.. Fc sa svih strana

Edit:
Sada usao u app permission i sve su mu ugasene po default-u.. Nije ni cudno sto baguje. Ret devovi :)

Poslednja izmena:
i to naravno od velikih dev timova. a api i dev preview dostupni već mesec i jače, kao po prvi put.
nikada android neće biti kao ios što se toga tiče i baš mi je žao zbog toga.

valjda će da se poteraju da sređuju to.

Slazem se.. Ali ti devovi ne furaju nexuse nego iphonove zato i ne mogu da vide da li radi nesto na dev preview 3 npr.

Inace popravljena su 2 baga.. Ono kada brzo skrolujes ka gore u apk i on ti se odbije nazad i konektovanje na mobil net posle skidanja sa wi fi. Ovo drugo se mora jos testirati.

Jos se ja pitam sto mi je za operu svaki pokusaj skidanja fajlova neuspesan. Mora da se ukljuci da moze da pristupi storage-u. Inace nista mi ne fali samo da nekako vratim dialer na lock screen.

Imam američki playstor još odavno, možda zato radi. Čitao sam u nekoliko prilika da nekom vas nije čak ni Google Now hteo da se uključi zbog lokacije, ali ja koliko se sećam unazad nikad nisam imao problem sa tim.

@flešeri

Čekajte da srede to malo, izbace nove verzije i radiće, baš ste nestrpljivi :)
I meni je na Usa store otkljucan ali zbog lokacije valjda ne radi now.

Instalirao sam tunnel bear, jel dovoljno na play store da uradim clear cache?

Slazem se.. Ali ti devovi ne furaju nexuse nego iphonove zato i ne mogu da vide da li radi nesto na dev preview 3 npr.

Inace popravljena su 2 baga.. Ono kada brzo skrolujes ka gore u apk i on ti se odbije nazad i konektovanje na mobil net posle skidanja sa wi fi. Ovo drugo se mora jos testirati.
Baš me zanima šta je bio ovaj bug sa konektovanjem, jer napisah negde u nekoj temi, da od kako sam prešao na Telenor, to mi se nije desilo (bilo da se kačim na 3G, bilo na 4G).

Hvala, beta radi :)
Nego, bas mi se svidja kako radi ovaj 6.0 sve stock - mislim da cu samo da ga rutujem i to je to.

Ako ikada bude mogao da se rutuje sa stock kernelom.. :(

Niko na xda da napravi stock kernel koji moze da se rootuje...

Poslednja izmena:
Da li je konačno popravljen bug kada se izađe iz dometa WiFi da neče da se nakači na 3G/HSDPA dok se ne upali/ugasi Airplane Mode?

Nikad taj bug nisam imao od kako posedujem Nexus 5, uvek se uredno prebaci čim odem iz stana.

Ne znam koji mu je đavo, meni se češće ne nakači nego što radi normalno. Stock+root, mada i pre roota je zezao. To mi je najveća zamerka, zato me zanima da li su to konačno rešili.

Za sada je bug popravljen. Ali sam probao samo sa 2g posto 3g kod mene u stanu maltene ni ne postoji

Neka baci neko ss baterije kad bude stigao i može kratko poređenje sa lolipop po tom pitanju.

Deluje da bolje spava.. Za 7h mi je otislo 2% ,ali to se mora jos testirati.
Sve ostalo je isto ,sto se naravno moglo i ocekivati

SOT ce biti isti, do 4h, retko vise. Medjutim standby je primetno bolji, izgubi se samo par procenata za nekoliko sati.

MTS

^ Već je ranije bilo reči o tome. Ono što smo zaključili na osnovu toga je da korisnici Telenora nemaju taj problem, već da je mahom zastupljen kod MTS.

Pfff... može li nešto da se uradi po ovom pitanju, da se flešuje drugi radio ili štagod?

Vidim da pisete da ne moze da se rutuje ako je stock kernel. Koji custome kernel staviti? Vidim da ima elementalX 6.0 koji sam i ranije par puta koristio.

Ja mislim da ima veze sa brisanjem proksija, tj editovanjem apn-a. Meni se evo od juce svaki put konektovao bez problema. Ali ovaj put nisam brisao port i proxy. Inace sam na mts-u

Vidim da pisete da ne moze da se rutuje ako je stock kernel. Koji custome kernel staviti? Vidim da ima elementalX 6.0 koji sam i ranije par puta koristio.
Možeš elemental x pa super su beta 2.49

Multiwindow je I dalje tu uz malo ubeđivanja, jedino nema dark moda :-(.
f5328ea0c6613fd6f5e97181a6d73918.jpg

Poslednja izmena:
Kazu na phoneareni da ce se mozda vratiti sa narednim updejtovima tipa 6.1 :)

Nazad
Vrh Dno