Napravise Windows Phone od ovog MM, malo malo pa moras da cekiras app dozvolu za pristup.. Kaze dal odobravam Zedge - u da pravi izmene..![]()
I meni je na Usa store otkljucan ali zbog lokacije valjda ne radi now.Imam američki playstor još odavno, možda zato radi. Čitao sam u nekoliko prilika da nekom vas nije čak ni Google Now hteo da se uključi zbog lokacije, ali ja koliko se sećam unazad nikad nisam imao problem sa tim.
@flešeri
Čekajte da srede to malo, izbace nove verzije i radiće, baš ste nestrpljivi![]()
Baš me zanima šta je bio ovaj bug sa konektovanjem, jer napisah negde u nekoj temi, da od kako sam prešao na Telenor, to mi se nije desilo (bilo da se kačim na 3G, bilo na 4G).Slazem se.. Ali ti devovi ne furaju nexuse nego iphonove zato i ne mogu da vide da li radi nesto na dev preview 3 npr.
Inace popravljena su 2 baga.. Ono kada brzo skrolujes ka gore u apk i on ti se odbije nazad i konektovanje na mobil net posle skidanja sa wi fi. Ovo drugo se mora jos testirati.
Posle M8 jedino 6P, i to samo zato sto je nexus :-DVrati mi moj M8, nemoj da places.. Rado cu ti vratiti nexusa..![]()
Mislim da je u novoj SwiftKey beti to rešeno.Meni nije hteo da rutuje pa sam batalio. Nego, jel ima jos neko problem sa swiftkey na 6.0? Slova na tasterima su mi jako sitna
Nikad taj bug nisam imao od kako posedujem Nexus 5, uvek se uredno prebaci čim odem iz stana.
Ne znam koji mu je đavo, meni se češće ne nakači nego što radi normalno. Stock+root, mada i pre roota je zezao. To mi je najveća zamerka, zato me zanima da li su to konačno rešili.
Možeš elemental x pa super su beta 2.49Vidim da pisete da ne moze da se rutuje ako je stock kernel. Koji custome kernel staviti? Vidim da ima elementalX 6.0 koji sam i ranije par puta koristio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari