Šta je novo?

iOS 9

Sve je to ok...ali ja znam koliko i kako koristim svoj telefon.I vidim da je baterija slabija...

Pa ok tesko ali ok :-D ti si jedan u 100000000000 :-D Uradi restore , mada ja sam na ovim uredjajima koje imam samo OTA odradio :-D

Poslednja izmena:
Je li postoji opcija da mi all day events drzi ceo dan u notification centru u kalendaru?

12063887_1022134384504072_5083562204843393085_n.png

Pa iPhone mi radi 35% bolje posle ove OTAe. Sestica regularna.

Ima li jos neko problem da mu pokazuje izbrisane evente iz kalendara u spotlight searchu?

izasla i 9.1 beta 3 public. odlicno radi na 5s i Air 2, nema nikakvog laga ili stucanja. rade i notifikacije skroz normalno...

Beta 3 je najzad donela savrsenstvo na ip6...nema vise stucanja i lagova sve radi savrseno a i notifikacije super sada rade

Slazem se, i ja sam presao na beta 3 i bukvalno sve ide kao po loju

Znaci, po vama koji vozite beta 3 nema potrebe za beta 4 jer ova savrseno radi? Nahvaliste je kao da nema nikakvih problema. Dakle, koja je razlika u odnosu na 9.0.2? Osim ovog sto ste nevali da valja, sta ne valja?

Evo za sada sam uspeo sve da istestiram i ne vidim ni jedan bug a ni potrebu za beta4 ali realno....

Znaci, po vama koji vozite beta 3 nema potrebe za beta 4 jer ova savrseno radi? Nahvaliste je kao da nema nikakvih problema. Dakle, koja je razlika u odnosu na 9.0.2? Osim ovog sto ste nevali da valja, sta ne valja?
Provedite posle iPhone jedno vreme na Androidu kao glavnom telefonu, pa se vratite na iOS - pa meni ni 9.0.1 ne stuca :d

Kako updatujete na beta verzije softwera? Preko iTunes?

Ja znam da ja kao developer mogu update na betu, ali developer account placas $99 godisnje.

Ja da prijavim, 9.1 beta 3 ubija kako radi na iPad 4.
Dakle klizi bolje od 8, nema nigde seckanja.

Da li je dovoljno samo da promenim ime backup foldera u backup.sav ili trebam jos nesto da uradim jer na windowsu ne postoji opcija Archive u iTunes?

Takodje vidim da neki kazu da odma posle backupa uradim restor i da ce se tako arhivirati. Ne zelim nesto da s****m prilikom updateovanja na betu pa zato pitam ovde pre nego sto bilo sta uradim.

Poslednja izmena:
Meni na 9.1b3 ne radi search kontakata… 5S je u pitanju.

Inače sam zadovoljan sa svim betama od 9.0 na ovamo.

sto bi menjao naziv bekapa? mozes pre apdejta da ga prikacis jos jednom na komp, pokrenes iTunes i kliknes da odradi bekap. posle toga idi na ovaj link preko telefona, ulogujes se, instaliras ovaj profil kad ti zatrazi i nakon toga ce ti ponuditi 9.1 beta 3 i odradis apdejt jer za ovu verziju ne mozes raditi restore vec samo apdejt preko fona. neces nista zeznuti, samo isprati ove korake ako si sada na nekoj verziji 9-ke...

Trenutno sam na 9.0.2 nego sam citao po netu da bi arhivirao backup moram da odradim to sto sam napisao. Uradicu onda ovo sto si rekao.

Ja ne znam da li si ikada programirao aplikacije u Javi i nekom (da kazem) native kodu tipa za Windows/OS X/iOS, ali da jesi bilo bi ti jasno da to nikada nece raditi brzo kao native kod, cak i kada imas mnogostruko jaci hardware. E to je boljka Androida koja tesko da ce ikada biti prevazidjena. Da ne pocnem jos sa Garbage Collectorom i koliko to cudo ocajno radi...

Meni je na iPad 4 sve bez stucanja.
@nikola1970 sta ti se konkretno desava?

Nazad
Vrh Dno