Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pa ako koristiš neki app permissions, uključi da može da "crta" preko drugih aplikacija.

Najbolje je da probaš pa vidiš da li ti odgovara.
Da se citiram: "ja nisam primetio neke bitne razlike" - dakle, probao sam, pa zato i pitam :)
U svakom slučaju, verujem da si u pravu po pitanju navedenih prednosti. Može to da bude često važna prednost...

Video sam posle da si probao, nije mi se dalo editovati svoj komentar.
Facebook lite je zamišljen kao facebook lite, ako Opera mini još bolje vrši taj posao bolje je koristiti nju umesto flite.
Meni bar bolje vrši posao nego facebook lite, zato sam i postavio info, da ljudi koji koriste Flite isprobaju i Operu mini i steknu svoj utisak.

Hehe, zahvaljujući tvom pisanju o Operi Mini, sad sam tek provalio da i kod FB Lite može da se bira nivo kvaliteta slika ;)

Posredno ti hvala ;)

Probao sam u Operi mini Facebook i odlicno radi, doduse ucitas m.facebook. Ima sve, a radi drasticno brze nego desktop verzija.

Zna li neko program sličan Wifi Roaming Fix. Taj mi radi ali u zoni između dva AP-a krene kao pomahnitao da prebacuje sa jednog na drugi AP i zavšim bez wife konekcije.
Bez ovog programa telefon sam ne menja AP dok ne pukne veza sve i kad je signal na ivici i jedva radi sam neće da promeni AP.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.heleron.wifiroamingfix

Hehe, ja m.facebook.com koristim i na svom prastarom laptopu u vikendici ;) Odlično radi :)

Zna li neko program sličan Wifi Roaming Fix. Taj mi radi ali u zoni između dva AP-a krene kao pomahnitao da prebacuje sa jednog na drugi AP i zavšim bez wife konekcije.
Bez ovog programa telefon sam ne menja AP dok ne pukne veza sve i kad je signal na ivici i jedva radi sam neće da promeni AP.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.heleron.wifiroamingfix
Probaj wifi manager (treba da se pročačka u podešavanjima) i best wifi.

Jel postoji mogućnost da se u Operi Mini podesi da prikazuje Most recent vesti u News Feed-u?

Probaj wifi manager (treba da se pročačka u podešavanjima) i best wifi.

Probaću oba pa javim šta sam postigao.

Treba mi poporuka i za wifi analyzer, kupio sam nov ruter pa bih da testiram i uporedim jačinu signala sa starim.
Ima ih brdo pod istim imenom pa ako neko ima iskustva nek proporuči jedan.

Sto Google wallet ne radi na nasem regionu? Cak i kada instaliram sa apk mirror-a?!

Je li ima neki nacin da Amazon Underground daje besplatne aplikacije? Kod mene svugde stoji cena za one koje se placaju.

Ja ne znam zasto nece da radi, obrisao sam adresu u Srbiji, vratio originalnu USA, prikazuje da je USA nalog, ali kada treba azurirati aplikaciju da bi se otkljucale free apps, pise da je regionalno zakljucana.

dumpster mi nista nije mogao vratit,ima li sto drugo da vrace obrisane poruke slike?

Nema. Drugi put pamet u glavu i sync slika na cloud.

Da li ima neka aplikacija koja ce "slati" zvuk sa kompa na telefon ? Konkretno mislim da dok gledam film..komp da mi "salje" zvuk i ja preko sluska da pratim isti...?

Stvar je u jačini signala, i drugo šalje u internoj mreži, tako da je potpuno nebitno koliki imaš paket za spolja.

Ljudi ovo postaje mnogo dosadno :-B
Sta je ovo, imam adaway ali ovo izgleda ne blokira :-( uploadfromtaptalk1443736846975.pnguploadfromtaptalk1443736856789.png

Tako ti i treba kada ides na sajtove za skidanje piratskih apk.. Kes u ruke i na google play [emoji4]

Eto sta ti je kvalitet. Crkla baterija, poznati virus Sonijus Mrtavus ušao :D

Nazad
Vrh Dno